20

Шофьор

преди 2 години

"Но с просто око не можем да усетим наколните по пътя". Какво значи "НАКОЛНИТЕ" ?

19

Анонимен

преди 2 години

'' Това е един обикновен междуградски път '' .......................... Хайде вие като направите поне един обикновен междуградски път, тогава се хвалете! Бойко може и да беше корупционер, но поне правеше нещо.

18

Сталин

преди 2 години

До das Как ще я затварят ти полудял ли си? За какво се дадоха толкова мильони? Не е ли по добте да премахнат отбивката убиец с скапани мантинели и не правилна маркировка точно след завой!!! И да отстранят подобни ако има по други магистрали.Също така в градовете не е лошо да плащаме повече пари на чужди фирми подчертавам важно е да не са български да правят пътищата по европейски стандарт защото ми омръзна да си разбивам окачването на колата плащайки си всички данъци и такси.

17

калинка малинка

преди 2 години

Oт кога е министърка,сега разбрала,че магистралата няма акт 16.

16

Анонимен

преди 2 години

Тези 8 месеца и се оказаха напълно недостатъчни за да поддържа (поне) пътната мрежа в изправност!? Излишно е да се каже че първокласните пътища са в окаяно състояние и много от тях останаха вчера непочистени от снега.

15

Анонимен

преди 2 години

Тази все не знаела, все неразбрала, все трябвало да провери, преди да кажа. Ще рече човек, че е портиера в министерството.

14

Истина

преди 2 години

Към по долу , ами питайте Бойко Борисов къде беше 12 ГОДИНИ само се хвалеше , оказва се , че където стане катастрова по магистрала ,то Станишев е правил, то навсякъде катастрофи и не знам Бойко колко е построил , може би 2 - 3 километра

13

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Комитова,да продължи и в...редовното Правителство;много е...пекана.

12

Искрен Веселинов

преди 2 години

Комитова като министър е пълна подигравка. Напълно дискредитира Радев.

11

Ние

преди 2 години

Лошо е, че тази жена нищо не знае. И не се чудете какво не е свършила, питайте я какво е свършила. Пак нищо

10

Анонимен

преди 2 години

Госпожата е министър от 8 месеца. Преди 6 месеца спря парите на Автомагистрали, които имаха спечелена поръчка за маркировката на участъка. После смени ръководството на Автомагистрали. Тия 5 месеца какво направиха тя и новото ръководство на Автомагистрали за този участък? За виновник да погледне в огледалото!

9

Анонимен

преди 2 години

Защо за 6 месеца не освежи маркировката! Кой е виновен за това че маркировката била уж изтъркана? Колкото време трябва да ти е мандата за да си свършиш работата? Щом си некадърна нямаш място в управлението на държавата!

8

hehe

преди 2 години

изградено като магистрала, маркировка като за магистрала, прилича на магистрала, но заради отчуждения ще караме с 90 км/ч? Евалата Комитова

7

das

преди 2 години

и какво като не е. Не я затоворят и да си отстане Е79 преди си беше супер каква Струма , какви магистрали.

6

Радой Ралин

преди 2 години

Тази жена защо още не е подала оставка?

5

Иван М.

преди 2 години

Хубава работа, заради един заспал шиптър сега българските шофьори, които плащат винетки за да карат по магистрала, ще пълзят с 30 км/ч по-бавно през участък хубав като слънце, а катаджиите ги наградиха с още една хранилка! И всичко това за да може некадърницата Комитова да каже че е взела някакво отношение по случая! Тази усойница да я махат час по-скоро!

4

Анонимен

преди 2 години

Комитка, то по тази логика у нас няма ни една магистрала, но парите за строежа е като за 5 лентова такава. Аз ли съм виновен?

3

Eli

преди 2 години

Слушах я тази министърка. Анти-ГЕРБ съм, но и тази дама говори като страничен наблюдател, а не като министър. Някакви неща констатира само след проверки. Някаква фирма взела пари и 6 месеца закъснява с маркировките, никой не е разбрал. Знаците - и те не се знае на кого са отговорност. Ако нищо не знае и контролира - за какво ни е министър тогава? На почивка ли е, та играе страничен наблюдател? Нямало процеси и организация - ами да ги инициира. Пълен смях.

2

Асан

преди 2 години

То и Комитова не е министер..... ама на кой ли му дреме :)))

1

Анонимен

преди 2 години

Прокурорска проверка в Страсбург ще покаже и че Бокич чекмеджето трябва да е новата възлюбена на бай Ставри..