56

Анонимен

преди 2 години

"Трябва да се погрижим за това ваксинираните да продължат да имат имунитет", заяви председателката на ЕК Урсула фон дер Лайен. Тя е убедена, че бустерните ваксини осигуряват по-надеждна защита от предишните дози и могат да предотвратят много хоспитализации и смъртни случаи." - - - - ДЕМЕК БОЦКАНЕ ПРЕЗ 6 МЕСЕЦА ДОЖИВОТ, защото вируса няма да изчезне. А след 5-6 ваксини, ще искат и да си ги плащаме!

55

О вакси, вакси Блу!

преди 2 години

Ало, Ковид измамата вие почивка немате ли?

54

пецата

преди 2 години

нашата нация никога не се е отличавала с ъс смелост така че няма какво да разсъждаваме когато започнат да изнасят на ръце народите на големите държави своите политици от домовете им тогава нещо ще се промени до тогава чакаме ...поне 10 г ще са нужни да се формира устойчиво подчинено общество тотално без свобода набита му като образ на живот

53

До 59

преди 2 години

Недовиждаш ли, че пишеш само с големи букви, смотан чичканец с очила ли си?

52

Marc Van Ranst

преди 2 години

О ама той им обяснява какво бил правил през свинския грип и как да действат при следващата пландемия. Е това беше много грозна гледка брат. Не знам как още има някой дето да им вярва на тия. Честно.

51

До АнонимеН

преди 2 години

Добре ли сте?

50

АнонимеН

преди 2 години

КАК ПРЕЦАКАХА ВСИЧКИ БАЛАМУРНИЦИ ТОЕСТ ВАКСИНИРАНИ, НЕ Е ИСТИНА :D НО АКО СИ ТУРИТЕ 3-ТАТА И 4-ТАТА ДОЗА СЕ УВЕЛИЧАВА С 6 МЕСЕЦА :D ПОСЛЕ СЕ ПОДНОВЯВА КАТО СИ ТУРИТЕ ОТ НОВАТА ВАКСИНА :D

49

до 48

преди 2 години

Не си гласувал 100%, такива като теб само говорят

48

Анонимен

преди 2 години

хаха, ще падна вече, значи бодеш се с две дози и се водиш неваксиниран, като тези, които изобщо не са слагали ваксина....

47

Абе

преди 2 години

И още ще го намалят, защото не е реалистичен ! Ето вече и в прехвалената ви Испания с близо 80% ваксинирани, в последните две седмици броят на заразените се е увеличил тройно ! Най-добрите мерки си остават дистанцията, маските и хигиената !

46

Все пак има надежда

преди 2 години

Най-важното - Браво на София - Ваксинирани със завършен цикъл - 480 566 или 42.0% от населението на града. Това реално задържа положението в цялата страна да не прекипи. Но трябва да се запази скоростта на ваксинация. За съжаление тази 4-та вълна досега взе почти 10 000 нови жертви от Юли месец досега.

45

до 53

преди 2 години

все пак да не Забравяме, че Дядото на Илон Мъск е Лидера на ТехноКратите ( Комунистическа политическа идеология, при който Масата се Управлява чрез средстната на Технологиите), опитва се да Направи Държавен Преврат, осъден е на Смърт за Държавна Измяна, но избягва в Южна Африка, а сега Внука му се Върна на Бял Кон! Обаче, Стадото Офчъици имат памет от днес за днес, какво е да помнят преди 1 поколение. Този път Внука и Ортаците му - взеха Планетата в ръцете си, дори без да правят Държавен Преврат

44

Числата Говорят

преди 2 години

Боговете Мълчат - преди Пандемията Илон Мъск има скромните 27 милиарда, в момента благодарение на Пандемията вече е на 338 Милиарда,т.е. над 300 милиарда печалба от Панадемията, същото е и с останалите герой-Безос от 100 на 200 милиарда,Шефа на Гугъл от 50 на 150 милиарда и т.н. Схемата работи точно по-план,а Вие - ще сте роби от Глупоста си за Поколение наред, всъщност на тези повече парите без Революция,т.е. реки от кръв, няма как да им ги вземете, нищо че са откраднати от вас чрез ЛокДана ви!

43

SHEFA

преди 2 години

А ОТ 9 М-ЦА ДА НЕ СТАНЕ СЕКА СУТРИН?

42

Анонимен

преди 2 години

Станете и те ще паднат!!

41

Василев

преди 2 години

А как мислите ли, дали е случайно, че ковид вълните съвпадаха с пакта за зелена енергия, и въвеждането на сертификатите???Това са отнемане на икономически, граждански, човешки и политически права и свободи навсякъде, откъдето мине короната в симбиоза с васални продажни правителства, за да може един елитарен англосаксонски клуб да управлява света и г.оведата, които са готови от алчност и страх да влезнат в Самоунищожителната Матрица!Агент Рита Грималджи!ЦРУ!!!

40

Цикъл на КОВИД Лъжи

преди 2 години

1. Медиите заливат Офчъиците с Пропаганда за Нов Вариант и/или Нова Вълна, по-смъртоносни от предишните; 2. Следват Нови Мерки, ЛокДауни; 3. Почва се Натист за Нова Ваксинация; 4. Ако падналите Кинти от Ваксинация са добри, то Леко се Отпускат Мерките, да се покаже уж, че това е начина за Връщане към Нормалност; 5. Повтаряне на цикъла, върни се и прочети точка 1;

39

Василев

преди 2 години

Този вирус като се търкаля десет години, как мислите че после ще има някъде по света Гражданско общество, което да държи политиците отговорни, че слугуват и продават интересите на мултинационалните компании и банки???Още в началото като беше пуснат вируса и ни се натякваше от разни анализатори, че трябва да свикваме отсега нататък да живеем с вируса, който може да продължи десетки години, откъде знаят колко време ще продължи още в зародиш!!!Агент Сара Роганес!ЦРУ!!!

38

Бил Гейтс (Гершон)

преди 2 години

Ако знаете само какво щамче ви готовя на пролет за четвъртата бустерна игла! След Омикрон идва Омакарон! А след тях и Волтрон-покорителя на вселената! Като новите Уиндоуси! По два всяка година!

37

пенсионер-ветеран

преди 2 години

всеки ден ви го повтарям - ще повярвам в Смъртоносна Пандемия, когато Урсула фонЛайнен и цялото й семейство изпукат от КОВИД! Не може да има Смъртоносна Пандемия и в същото време да няма нито 1 умрял от Вашите Господари в Брюксел. Прочетете малко история - в Миналото при Смъртоносни Пандемии - Цели Кралски Дворове са Измирали!! Това е Индикацията кога е Истина и кога е Манипулация!!!