281

4040

преди 2 години

И да триете коментарите, съединителите са долни създания.

280

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 313 "Вече не трябва да си патриот да се върнеш в Бг, тук просто сме остров на нормалността" МОЛЯ?

279

Анонимен

преди 2 години

До До:Русофилите вярват "Русофили вярват в нормалност на хората ," Поначало Дядо Коледа не е "нормалност, и не признават че психически увредени хора, имат право да рекламират своя извратеност. Други въпроси има ли? " Той е алегория за празничност, а всички хора имат право да се чувстват празнично около празниците, тъй че защо скачаш на това право на различните от теб?

278

Анонимен

преди 2 години

Учех преди няколко години в Швеция, всичко струва 2-3 пъти на българските стоки, обаче заплатите в почти всички градове са два пъти по-високи от еквивалентните софийски (при по-високи данъци). На всичкото отгоре хората са дръпнати, привичките им са странни, времето в лошо и цялата извратеняшка пропаганда тече с пълна пара. Вече не трябва да си патриот да се върнеш в Бг, тук просто сме остров на нормалността и животът не е толкова лош.

277

от прайда

преди 2 години

след ТО , неопределен , който роди детето , родител 1 и 2 , 4-5-6_ти ,,,,,,,,пол , що па и дедо Коледа да не е гей ?

276

Joro

преди 2 години

Извратен свят настана. Циничен, лицемерен. Не можем да кажем очевидното (на черното да кажеш черно), но с широка ръка прокламираме ненормалното.

275

Анонимен

преди 2 години

Под дългия кожух се крият копита,но бяхме наивни и заблудени

274

Анонимен

преди 2 години

Той всъщност е дядо ви Торбалан,който събира децата и ги отвежда,незнайно къде. Ще продължава ли да е добре дошъл,ще му друснем ли хорце!?

273

ХП

преди 2 години

Мдаа.., у форума си имаме Трансформър, който още отсега ще засипе дадо Коледа с писма, в надеждата, че и на него шъ му излезе късмета като на прототипа от норвежката реклама! -))) Абе..., дори не зная какво обръщение да използвам към вас, що не си създадете ваши празници, а???

272

Анонимен

преди 2 години

Нека да му сложат и рога,за да се приключи със Сатурнариите.

271

Анонимен

преди 2 години

И Ленин е гей, но руснаците му се кланят и му държат мумията в центъра на Москва. Ей това вече е изврат, наистина.

270

дядомраз

преди 2 години

Хохохо. Конкуренцията о бърна резбата

269

Анонимен

преди 2 години

Тук пишат някакви руснаци. Айде махайте се в Русия.

268

До:Русофилите вярват

преди 2 години

Русофилите вярват в Дядо Коледа?-----------------------------------------Русофили вярват в нормалност на хората , и не признават че психически увредени хора, имат право да рекламират своя извратеност. Други въпроси има ли?

267

Тъпо

преди 2 години

С децата таман се канихме да пишем ежегодното писмо до Дядо Коледа. Размислям се

266

Унуфри

преди 2 години

Ей сега като почне една миграция на норвежци към нормалните страни като българия, ама първо ше се върнат гастарбейтерите от там, защото няма да понесат това.

265

Христианин

преди 2 години

Гнусни гейовете вече протегнали мръсни ръце към светъл праздник.От една страна нямаме право да използваме христианската символика - заради ония мигранти, и навлеци. От друга страна счупените хромосоми и сбърканяци ще омърсяват и Св. Никола с мазни ръце. Тези не се ли се сещат ,че са задънената клонка на еволюция. Мъдрата природа не им дала възможност да разпространяват свои сбъркани гени.

264

До 297

преди 2 години

А, те джудженцата са със Снежанка. И тя ги пошляпва

263

Топло ми е

преди 2 години

Сега разбрах какъв човек е Дядо Коледа и ми стана много тъжно за горките джудженца.

262

до анонемен

преди 2 години

"""...ти още ли мислиш, че има дядо Коледа?"""" ----- След този клип??? Вече, мъ е страх дори да му напиша "писъмце", ами ако съ окаже, че...??? Вай, вай... отиде ми подаръка!!!! -- PS Извратиха и най-детския празник, не остана нищо свято и чисто до което Трансформарите не се добраха!!!