81

Анонимен

преди 2 години

До Софиянец: Тая сутрин си забравил хапчетата , а ....

80

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирани държави, а в пълен локдаун-интересно.

79

Рос

преди 2 години

Писна ми вече. Да обявяват военно положение за 3 седмици и да се приключва! 3 седмици всички затворени, освен лекари, военни и полиция. Само така ще изчезне гадината веднъж завинаги!

78

Анонимен

преди 2 години

До СофиянецНе ти ли писна бе човек (или имаш някакво отконение), един и същи коментар под всяка статия. Стой си там където си и живей до 120.

77

Сите че измреме

преди 2 години

Еми спрете да пускате африканци бе

76

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърството загнива все по бързо. Като изключим дицата, стават малцинство. Да организираме благотворителна акция да закупим един голям, красив венец!

75

Анонимен

преди 2 години

не е заради извънземни.

74

Анонимен

преди 2 години

При положение, че новия щам е ресистентен към ваксините каква файда?

73

Анонимен

преди 2 години

Абе верно почвам да се замислям ди очакват контакт с извънземни и ни подготвят да не прихванеме нещо опасно от тях.

72

Анонимен

преди 2 години

Старата песен на нов глас

71

Анонимен

преди 2 години

Специално са командировали Витанов за да им каже колко, как, кога и да им разясни всичко неясно относно вируса. За да могат още по-дълбоко да разнищят задаващите се проблеми, заедно с Витанов изпращаме и всички налични социологически агенции които бяха активни покрай изборите, както и Румен Бахов, Жоро Игнатов, един астролог и двама обущаря за всеки случай.

70

Анонимен

преди 2 години

Който го е страх да се боде.

69

K

преди 2 години

Хората с естествен имунитет изобщо да не се притесняват - прекаралите к19 имаме клетъчен имунитет и много други видове антитела и ще имаме нормален имунен отговор и срещу този щам. Ваксинираните няма да са защитени, защото мутацията е именно във въпросния S протеин. Локдаун за ваксинираните!!! Равни права и свобода за всички останали!!!

68

до 73

преди 2 години

Няма кон който да издържи Баце!

67

Анонимен

преди 2 години

"Гледаме с отворени очи и уши и сме подготвени", заяви пред АФП говорителят на полицията в Ротердам Гийс ван Нимвеген. Уикендът ще покаже колко сте подготвени. Ето руснаците без да произнасят излишни думи, предотвратиха цветен преврат в Киргизия и въведоха режим на КТО в Карачаево-Черкесия.

66

Анонимен

преди 2 години

Бързо спиране на полетите от Южна Африка.Не можем да си позволим да се туткаме,и без това не сме цъфнали и вързали.

65

тъй де

преди 2 години

Ей айде нека вече си признаят, че чуждоземна раса иска планетата ни и са обещали на шепа кияци, че ще ги оставят живи.

64

Полет-не,мигранти да

преди 2 години

ЕС тотално затъва. Ще спрат полетите, които най-често са бизнес полети, като при тях е напълно ясно кой пътува, правят се що годе някакви здравни проверки и предписания. В замяна на това ще продължат да насърчават и защитават нелегалната миграция от Африка, косъм да не падне от лица без документи, с неясно досие и здравен статус и абсолютно неясно придвижване, локация и контакти. Що за нелепа простотия е това. Лъжат ни, няма никакъв вирус, иначе в Средиземно море щеше да се стреля на месо.

63

СТАТИСТИКА

преди 2 години

Понеже има съграждани, които наричат сънародниците си необразован ***, които не щат да си инжектират препарата, наречен ваксина - ПРЕПОРЪЧВАМ ДА СЛЕДЯТ ОФИЦИАЛНАТА ИНФОРМАЦИЯ НА ОФИЦ. САЙТ CORONAVIRUS.. BG. Вчера например над 16% от хоспитализираните и над 10% от починалите записани с коронсвирус са били напълно ваксинирани. Като смятам, че 20% са със завършен цикъл на ваксинация излиза, че за последния ден разлика в смъртността между двете групи няма. Покой на душите на починалите.

62

Анонимен

преди 2 години

Кога се звръща Баце на бял кон.