541

Анонимен

преди 2 години

До 616Всичко което си написал/а е лъжа!Пътят е пуснат по-рано ,и има македонска фирма,,Маврово" която е една от 4те строили 39км.участък!Италианската фирма е проектанта на пътя(с големите наклонили и завои!!!),белгийска пък е контролирала всичко и е казала Ок!

540

Случаен минувач

преди 2 години

Защото е публична тайна, че фирмите наемат шофьори и не им дават полагащата им се почивка! Аз лично пътувах с автобус на Ивкони от Балчик до София - взе го за 8 часа и половина! Шофьорът караше като ***! Дори на магистралата не разви повече от 100. И в София, след като си взех куфара, го попитах защо кара така бавно. Отговори ми: Не съм си починал както трябва, страх ме е да карам бързо, да не стане някое ПТП!

539

Случаен минувач

преди 2 години

До Ха ха ха хааа 607 Дъщерята на Сталин пише: Той за момент дойде в съзнание, изправи се и ни изгледа страшно. Искаше да каже нещо, но от гърлото му излезе само хриптене. Вдигна малко едната си ръка, но след това я отпусна и се свлече. И всичко приключи. Но ние в стаята стояхме като втрещени. Сега по въпроса за Герб: Не правете заключения, преди да се е изказало следствието! Ако се окаже, че шофьорът е заспал на волана, какви министерски оставки ще искате? Фирмата туроператор е виновна тогава.

538

ГЕРБерастите ЛЪЖАТ-3

преди 2 години

От днес ще можем да пътуваме много по-бързо, безопасно и сигурно, заяви Терзиева. Тя обясни, че пускането на новия участък съкращава пътуването с 30 минути. Вече е разрешена скорост от 120 км в час по цялото трасе от пернишкия квартал "Даскалово" до Дупница, а през август ще бъде подписан акт 16 и ще отпадне ограничението от 120 км, съобщи Лазар Лазаров, председател на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура".

537

ГЕРБерастите ЛЪЖАТ-2

преди 2 години

Пътят е пуснат в екслплоатация през 2013 год. Сред фирмите, които са го строили има италианска фирма, но не и македонска! По договор срокът на завършване на обекта е 1 септември 2013 г., но движението по готовия участък се пуска предсрочно, за да се улесни трафикът в посока Кулата.На обекта има 18 големи съоръжения- 4 моста, 7 подлеза, 6 надлеза и един виадукт. Проектът се съфинансира от Кохезионния фонд на Европейския съюз и държавния бюджет чрез Оперативна програма "Транспорт 2007 - 2013 г.Изпълнител на отсечката е консорциум между "Главболгарстрой Инфраструктурно строителство,

536

Inatut

преди 2 години

Гагаузов леко ли ще заспиш днес, на топло ли ще си легнеш. Дано сладки сънища те споходят, куче.

535

Тройната е виновна

преди 2 години

Магистрала Струма на това място е строена от тройната коалиция. Комунистите на Станишев са виновни.

534

ГЕРБерастите ЛЪЖАТ!

преди 2 години

Открит е първият 14 км участък от "Струма" между Долна Диканя и Дупница12:27 | 23 юли 2013|https://mediapool.bg/otkrit-e-parviyat-14-km-uchastak-ot-struma-mezhdu-dolna-dikanya-i-dupnitsa-news209205.htmlТерзиева пожела лек път на шофьорите по първия участък от "Струма", сн. БГНЕСПървият участък от автомагистрала "Струма" между радомирското село Долна Диканя и Дупница бе открит във вторник от министъра на регионалното развитие Десислава Терзиева. Символично през новия пътен участък преминаха няколко автомобила, а движението за всички превозни средства става възможно от 13 часа.Зн

533

Bobi

преди 2 години

ПП Продуктов Позициониране, са истинските фашисти, които получават заповеди от Херо Мустафа, която проповядва Расов Социализъм - в момента който се вихри в САЩ. Търси се конфликт в Черно Море и се активира анти-Русия кампанията. Започна след падането на Тръмп и идването на власт на Троцкистите в САЩ.

532

Анонимен

преди 2 години

Откъдето мине Гешев антихриста, трева не никне! В Сърбия също имаше инцидент днес, а Гешев замина за Брюксел. Съвпадение?

531

ПОЗДРАВИ ОТ ПУТИН..

преди 2 години

ЗА РАДЕВ........... СЛЕД... ЗАЕВ... ВУЧИЧ......... ЗА ДРУГИ НЕ СЪМ РАЗБРАЛ..... А ДА- И ОТ МАЙКАТА...........СМЕТАМ ЗНАЕТЕ КАКВИ Б.УНАЦИ СТЕ......

530

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са комунистически изчадия.

529

Васил

преди 2 години

Каква наглост и лицемерие трябва да имаш за да излезе *** и да говори за тези неща- 10 години да изтъкваш какви магистрали си направили и сега да се опитат да изкарват виновни хора , които са от скор във властта

528

Смирен

преди 2 години

Нали лидера ви се хвали с магистралите? Той е отговорен!Значи искате оставката МУ?

527

Анонимен

преди 2 години

БЕЗСРАМНИЦИ ! И ОТ ТРАГЕДИЯТА ИСКАТЕ ДА ПРАВИТЕ ПОЛИТИКА И КАТО ББ ДА ПРЕХВЪРЛЯТЕ ВИНА НА ДРУГИ !ВИЕ НЯМАТЕ СРАМ И СЪВЕСТ!

526

Радослав

преди 2 години

Няма да се докаже проблем с пътя защото тогава отговорността за ПТП-то ще е в Република България! Ще са виновни водачите защото са най удобни! Ако се докаже това което всички знаем, че пътищата в България са отвратително покъртително зле ще признаем, че ние сме виновни или споделяме вината с водачите, а това никоя държава никога няма да го направи, още по малко нашата! Виновни ще са водачите или най много споделено между водачите и техническото състояние на автобуса!

525

Росица

преди 2 години

Как не ги е срам??? ГЕРБ ми опротивяха още повече, а мислех, че няма накъде повече. Какви "дивиденти" се опитват да извлекат от трагедията???

524

АНОНИМЕН

преди 2 години

Пак се разми...аха !

523

A ГЛАДНИ ЛИ СТЕ..??

преди 2 години

ВИЕ, ВИЕ.. РАДЕВИТЕ ДОНОСНИЦИ, КЛЕВЕТНИЦИ, АГЕНТИ И ЗЛОБАРИ.. ГЛАДНИ СТЕЕЕЕЗЛОБАТА СЕ ХРАНИ ОТ ГЛАДА..И ОТ ЗАВИСТТА...НЕВЕРНИЦИ, АНТИХРИСТИ, РАДЕВИСТИ

522

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ падат все по-ниско.