89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 109 "говориш rлyпоcти. Народът на крим са руснаци." Затова ли руснаците буквално изселиха 20% от МЕСТНИТЕ и обявиха наказателно наложена продажба на жилищата на "чужденци" , защото "народът на Крим са руснаци"?

88

Радо

преди 2 години

Не е вярно.

87

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 108 "Излиза, че щом европейската позиция е много ясна от 2014 г. и оттогава е повтаряна многократно, нашият президент Радев няма право на собствено мнение по въпроса. Длъжен ли е като поробен папагал да повтаря гледището на Еесовската Зона?" Ами, защо Фигуранта не излезе и заяви ей това, което току що каза: че си има мнение, което не е съобразено с "есесовската зона"? Нали имал "топки"? Нали е големия храбрец и си "казвал мнението"? Или е храбрец само ако е безопасно за него?

86

Истина

преди 2 години

Акоро ще забравят за Крим и ще се чудят как има нова държава на север и североизток от Крим... На Русия не им трябва друга територия имат си достаъчно, най-много от всички и трудно я управляват и поддържат, но когато руснаци се смятат за 2ро качество от съседите им бързо решават проблема. Разберете че Крим е бил руски и е руски, в малко част от историята през която Украйна и Русия са се представяли като една държава СССР, само условно и малко след това Крим е бил на Украйна

85

Bate

преди 2 години

Така че, ако днес някакъв чиновник е решил, че границите са даденост, че историята е замряла и няма да се промени, то той е в сериозна грешка. Така се промениха границите на Германия, на Югославия и след това на Сърбия. Косово, например, е толкова сръбска територия, колкото и Крим е под контрола на Киев.

84

Анонимен

преди 2 години

Абе ние можем да се състезаваме с Юкрейн по много неща: свобода на фашизма, разруха на държавата - от развита индустриално-аграрни страни ги обърнахме в ко-чини, Юкрейн можеше да изхрани със зърно цяла Юръп, правеше най-големите транспортни самолети в света, кораби, даже самолетоносачите на СССР бяха направени в Николаев, великолепни селскостопански машини в ХТЗ, двигатели и генератори в Запорожье, ракетите "Воевода" /Сатана/ на бюро "Южное". съсипаха всичко, специалистите от "Антонов" избягаха

83

Майора

преди 2 години

Трябва ли хора от ЕК да казват това което си знаем- че разединителя Радев е избран с помпщта на БСП , КГБ и ген. Решетников и като такъв ще защитава Русия ! Но пще по срамно е че ни въвле и във конфликт с Турция , а Ердокан не прощава! Това идва от неговото его да стане за въори мандат президент с жената на всичко! Жалко!

82

Анонимен

преди 2 години

Излиза, че щом европейската позиция е много ясна от 2014 г. и оттогава е повтаряна многократно, нашият президент Радев няма право на собствено мнение по въпроса. Длъжен ли е като поробен папагал да повтаря гледището на Еесовската Зона?

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 101 "Е не ви разбирам" Е как ще разбереш, като в стаята ти висят портрети на Путин, Сталин и Ленин?

80

Българин

преди 2 години

ЕС ми пада в очите със своето ДВУЛИЧИЕ с всеки изминал ден !! НЕ МОЖЕ така ЛИЦЕМЕРНО да повтаряте една глупост и да я НАТРАПВАТЕ на хората докато стане "Вашата истина " , която едни подкупени бюрократи искате да чуете !! Ако Крим е на Украина , тогава трябва да ПРИЗНАЕТЕ и да защитите също това че КИПЪР Е ГРЪЦКИ , и КОСОВО е на Сърбия - Да но НЕ Ви изнася нали !! Та нали Вие благословихте военното нападение над СУВЕРЕННА Сърбия , за да си създадете някаква измислена слугинска държавичка !!!

79

Анонимен

преди 2 години

Ако Крим можеха да избират на истински референдум, нямаше нито русия нито украйна да да изберат. Русия средна заплата 500 евро, Украйна 400 евро.

78

Анонимен

преди 2 години

Сега само трябва Радев да се оправдае, че е сбъркал защото то Русия, Украйна, все едно и също, и съвсем ще ни закопае.

77

Bate

преди 2 години

В Западна Европа някои политици говорят каквото им казват от Вашингтон. Други, нарочени за популисти, казват, че Крим си е руски. Това, че някакви евроинституции са овладяни от една група политици, не означава непременно, че всички на запад мислят така. По тази причина емиграцията в Западна Европа е морално приемлива; нещо повече, емиграцията в Западна Европа допринася чудесно за промяна на политическите нагласи на местните избиратели. Примери много.

76

Анонимен

преди 2 години

Е не ви разбирам,вместо да кажете че Радев е човек с топки и без грам лицемерие заяви кой командва парада в Крим,вие залитате по някакви фантасмагории като онова недоразумение Плевнелиев което щеше да обявява война на Русия,ха слезте малко на земята!

75

ЕС "джендАр&quo

преди 2 години

До а кранчето? Амми, хайде да го спре. Чакаме. :)))) *** нещо не ще да го спира, даже за СП2 напира. Хайде, кога ще го спира? :)))

74

Анонимен до 11

преди 2 години

"Българин" е нов Герберски *** но от простоватите не, че другите им са нещо повече.

73

маркиз дьо саП

преди 2 години

Ми то и моята гледна точка е, че в главата съм като Брад Пит, в тялото като Арнолд Шварценегер, от кръста надолу като Мильо Лудия, във финансово отношение като Доналд Тръмп, ама си е само моя гледна точка. Фактите са други!

72

смях

преди 2 години

До Турчин . . .Слабаци сме да, ама вие вместо да ставата по-силни станахте по зле и от нас.2010 година една турска лира е 1.03 лева. Днес една турска лира е 16 стотинки.За 10 години 6 пъти обезценка.

71

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е, че "натовския генерал" Фигурант си показа истинската физиономия пред целия народ. Защото и да спечели втори мандат, вече никой няма да си прави илюзии какво го чака под неговия диктат, а на Запад ще се вземат мерки, за да не може неговия режим да "усвоява". Време е, срещу България да има санкции от ЕС.

70

хаха

преди 2 години

Я да видим колко българи са емигрирали в Русия и колко в страните от ЕС. По това ще се познае, кой къде е .В Русия е толкова добре, че руснаците дори предпочитат да се заселват в България, вместо да си остават в империята