73

Австрия

преди 2 години

от понеделник въвежда пълен локдаун за всички и след това задължителна ваксина, скоро и при нас

72

Кокорко и Кикорко

преди 2 години

30 години Стигат, Стигат, Машините са Наши, Наши!

71

Мъдуран

преди 2 години

Ейй, зима е и па Кунчо диша със шнорхел)

70

До 70

преди 2 години

Ок, тpoл - зoмби

69

Интернет Конспиратор

преди 2 години

Изненадани има ли, че след като ще има Правителство, което Стадото Офчъици не могат на пипнат 4-ри години, вече се Взимат Подготвителните Стъпки за Задължителна Ваксинация?! Това е Обещана но Господарите в Замяна на Спечелени избори!!

68

Анонимен

преди 2 години

Значи Кацаров поема отговорност, правилно ли съм разбрал? И ще може да бъде съден?

67

Анонимен

преди 2 години

НЯМА да се ваксинирам, зомбита поглед такъв!

66

До Анонимен

преди 2 години

ДПС не бяха "гнусни" когато подкрепиха Рундьо заедно с червените бабички, а сега изведнъж станаха ... гнусни се част от пациентите на фигуранта и Хунтата му които ползват форума за отходните си нужди ... !!!

65

Анонимен

преди 2 години

Драги антиваксъри,ако Фарма и световния елит както обичате да ги наричате,решат да ви убият или да ви вземат парите,ще го направят за един месец.Тоест ,ще ви пуснат вирус далеч по-коварен от К19 ,който ще ви изпогъта от раз,а вие ще се биете за ред за ваксина.Ако те решат нещо,не се съмнявайте,че ще си го вземат.Кво ! Не могат да измислят нещо унищожително ли !Хахахаха.Наивници такива !

64

ъъъ

преди 2 години

Еми не помните ли, че неотдавна наши най-лични евродепутати помолиха ЕК за помощ във връзка със забоксувалата ваксиационна кампания у нас. Е, пратиха ни - днес я гледахме по БНТ, веднага след балотажа ще започнем да берем и плодовете от братската помощ.

63

Анонимен

преди 2 години

До 13 Бay Много си беден! Аз нямам килими в двореца, защото паркета ми от бамбук с по 5000 лв на квадратен метър не желая да крия! Бау!

62

Анонимен

преди 2 години

"ваксините са нашия щит" А ти това как го разбра?

61

Кокорко и Кикорко

преди 2 години

Задължителната Ваксинация - Факт, за това Гласуваха Машините! Вече няма да Ви Питаме за Нищо - това е Терор и Диктатура - Вашите Тела са Наши, р0бе!

60

Анонимен

преди 2 години

Нищо че децата не боледуват, трябва да набодат и тях и да рапортуват в Брюксел. Това е крайната цел. Никаква медицина, физика, химия и др. Баранофокус. /баран на руски е овен, българинът му вика кон с капак/. Та така фокус-мокус. Гледаме Брюксел, да ни съобщяг къде подковават кон и питаме кой крак да вдигнем точно, за да не "сбъркаме".

59

Анонимен

преди 2 години

Че то най-гнусният кадър на ДС е именно Тиквата!

58

Анонимен

преди 2 години

Нацията ни показа,че е напълно лишена от аналитично мислене и рационална прозорливост !Действа също като животните-чрез инстинкти.Тва е !!!В биологична война сме,ваксините са нашия щит,а те си мислят,че някой ги убива точно с тях.Това е прекалено безумие !Затова и сме последни във всичко.Няма как един мъдър и образован народ да е най-беден,болен,стар и изчезващ !

57

Янко Антивакс

преди 2 години

Точно така! Концепцията за доброволно съгласие отива в коша. До дни предстои въвеждане на задължителна ваксинация за широки кръгове от обществото. Сега или никога!

56

Анонимен

преди 2 години

Хич не ми говори за Борисов! Отива в затвора, решено е!

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52 "ще съм значително по-навит да си я сложа." Скоро ДС ще те накара да им се молиш да те боцнат. Повярвай ми, досега Борисов апелираше към вас като към хора. ДС няма такива скрупули.

54

До 46

преди 2 години

Не се занимавай с нас. Гледай си работата. Няма да се бодем, защото това е решението ни. Такива като теб ореваха света с призивите си. Жалка си!