83

до 88

преди 2 години

Абсолютно винаги има огромни разминавания между социология и реалност. Чекмеджан плаща на агенциите, те пишат, че ще е пръв с голяма преднина и после гледат като бухали и се оправдават с нелепицата, че социологията трябва да е по-вярна от вярното. Толкова им е акъла на избирателите им.

82

Анонимен

преди 2 години

Чака ни четворна коялиция с БСП и вся осталая ..... Коментарът е излишен, просто вадете бронираните ***.

81

моч

преди 2 години

Дневната дозичка от лъжи компилирана с мечти и опакована като добри намерения , несръчно пробутана на маргинали , ограничени соц носталгици и наивни глу_паци....

80

Анонимен

преди 2 години

КИРО ПОЧТЕНИЯ , В ЛОВЕЧ ПИТАМЕ КВО СТАВА СЪС СУПЕР ГОТИНИЯ КАТО ТЕБ СТАРТЪП С "ГЕРМАНСКИ' ЕЛЕКТРОМОБИЛИ?

79

Анонимен

преди 2 години

До довиждане - то защо се интересуваш от оставките в ГЕРБ, да не си член на ГЕРБ. Обърни се към местните си партийни структури по въпроса с кадровите проблеми в партията, какво си се загрижил тук?

78

Анонимен

преди 2 години

Първите в историята на България успешно фалшифицирани избори! НЯМА и НИКОГА не е имало такова разминаване между социологическите прогнози, екзитпула и "реалните" резултати! И не само в България - никъде по света не е имало подобно нещо!

77

Мария

преди 2 години

Нормално е да има недоверие. Дайте информация колко са докладваните странични ефекти в България и какви са те? В момента хората търсят информация за такива ефекти от познати, съседи и "една жена каза". И резултатите са налице. С лека ръка се говори за смъртни случаи от ваксини. Но наистина има ли такива? Има ли сериозни увреждания? Вместо да цензурирате такава информация отговорете вярна ли е или не.

76

споко

преди 2 години

Германската икономика се срива, но Кире лъжецо нас ще ни оправи, споко.

75

Не е баш така

преди 2 години

До Че Гобара ....Вместо да им подадем ръка на тия хора...... Като цяло сте прав, но явно не сте запознат с детайлите, същината на проблема, нямате и наблюдения над говоренето в МК - медиите. Та, ние ръка сме им подали отдавна и неедин път. Проблемът е, че ТЕ не искат да се приобщят, ТЕ се карат с нас, а не ние с тях. От нас те не искат НИ-ЩО, освен да ги пуснем в ЕС. След това заличаването на българщината там няма да престане, а ще нарастне в пъти, но и ще се прелее и към БГ по различни начини.

74

Анонимен

преди 2 години

До до 73 ГЕРБ - ха ха ха, нека сега харвардските лъжци ви оправят.

73

Анонимен

преди 2 години

ЧАКАМ А ОТБОРА! ЩЕ ИЗВИКАМ ОБАЧЕ ЛИНЕЙКА ПРЕДИ ТОВА, ДА НЕ ПОЧИНА ОТ СМЕХ!

72

Анонимен

преди 2 години

До до 69 - печелят във всички райони където преди спечели Слави - сега вместо чалгар, си избраха лъжец.

71

до 73 ГЕРБ

преди 2 години

И да ги засягаше какво щяха да направят? Да уредят германската икономика ли? Хахахах, щяха да показват постни пици на хората, а лоената топка Буци да тъпче пачки по чекмеджетата заедно с неговите мекерета. Баста!

70

Анонимен

преди 2 години

СЛЕД ПЪРВИТЕ ИЗЯВИ НА НАХИЛЕНИТЕ ПП- ЕВРОПЕЙСКИ НОВИНАРСКИ ЕМИСИИ СЪОБЩАВАТ, ЧЕ ПРЕЗ ЗИМАТА В БГ СЕ ОЧАКВА СПИРАНЕ НА ТОКА- БЛАГОДАРЯ ТИ ПАРТЙО ЛЮБИМА ЧЕ ТАКА ДОБРЕ СЕ МАСКИРА ТИ!

69

Анонимен

преди 2 години

Русия и Китай строят втори газопровод след "Силата на Сибир".

68

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията в Съединените американски щати е достигнала 40-годишен рекорд, реалните заплати падат - докато ръстът на разходите за наем на жилища е многократно по-висок от официалната инфлация.

67

до 69

преди 2 години

Печелят и в райни, където ГЕРБ бяха непоклатими. Пловдив, Бургас и Варна бяха твърди гербаджийски области. Ама кукиш сега

66

ГЕРБ

преди 2 години

Германия - 10% спад на икономиката, заводите спират заради проблеми с веригите на доставките от Китай и Азия, фолксваген уволни 30хил работници, продажбите на мерцедес падат 34%, газта 2000$, нефта с рекордно високи цени. А ГЕРБ какво ги засяга това? ГЕРБ са опозиция!

65

до Българин 64

преди 2 години

До Българин - Ех мечти, мечти....но преди това още много време ще им чистиш улиците и домовете на тези цивилизовани европейци...

64

Анонимен

преди 2 години

Бойко седи в Банкя на топло край камината, пуши си пypaта и се смее. ГЕРБ ще бъде опозиция.