32

Анонимен

преди 2 години

С помоща на Маду*ровските машинки.

31

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Избирателите не са...крепостни на ничия партия,или партиен феодал.Всеки избирател може да подкрепи,или не подкрепи партиите от спектъра на който симпатизира.Много са смешни политолози и...социолози,които таксуват избирателите като някаква собственост,това е пълна...глупост.Учудвам се че пробитата...гъдулка Славун,подиграл се 2(два) пъти с гласовете на хората,подкрепили го за да наложи промяна,която той превърна в пълно...фиаско,пак има доста симпатизанти;сигурно заради...хубавите му очи..

30

Анонимен

преди 2 години

е нали всички партии се надпреварваха да хвалят празидента.какво толкова е направил - посрал е нежно ортаците на изборите.

29

Анонимен

преди 2 години

Гласувахме против ГЕРБ и СДС и сега те имат само 22,8% от гласовете. Какъв лутащ се избирател сънуват тези?!

28

Амчикистанец

преди 2 години

Амчи Пинокио от Харвард каза 'вЕрвайте ми, нямам канадско гражданство и ще ви оправя съдебната система с не по-малко от 800 лъжи'...

27

Гиб Мелсън

преди 2 години

Не бих казал, че съм лутащ се избирател. Точно обратното. Мисля, че мното точно и систематично гласувам за този, който би ми защитил интересите. Тази година два пъти гласувах за ИМВ, но в последния парламент Мая се спука да говори само за пенсии, пенсионери и увеличение на пенсиите. При това пенсионерите са най малко пострадали от пандемията. Реших, че ИМВ вече се е превърнала с новото име в пенсионерска партия и оставих пенсионерите те да гласуват за Мая. Реших да гласувам за друг.

26

Аз ги наричам

преди 2 години

Тези избиратели - търкащи талончета на Божков. Даже подозирам, че той им ги организира тези политически томболи.

25

Джи

преди 2 години

Аре още 1 професор, у лево! Сигурно сме нацията с най много професори и академици на глава от населението. В света. Освен в Северна Македония. И с най слабото висше образование. Поне в Европа!

24

Taliban

преди 2 години

СЛАВИ ТРИФОНОВ Е ИСТИНСКИ БЬЛГАРИН ДОСТОЕН ЗА ГИНЕС. ГОВОРИ ОТ ТЕЛЕВИЗОРА И ГО ОХРАНЯВАТ

23

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече избори има ще е по добре за България. Първо протестните партии взеха от дебелогъзия от Банкя и американските ,,патриоти,, на ф16 от вмро а после след като стана ясно че Слави е извънземен и не казва кво ще прави което си е измама Кирчо и кокорчо им взеха хара а най сетне в парламента влезе и българска партия като Възраждане да не са само брюкселски ,американски и турски партии . И кво му е лошото ? Колкото повече избори има толкова повече ще се избистря водата от ла.й.ната ;)

22

Анонимен

преди 2 години

е, как ги изтегли- много лесно- с дипломи от харвард. ние такова нещо не сме имали откак се помним. за кашмер е, обаче, че харвард се гласи да прави коалиция с бсп-то или с чалгарите. смех и сълзи.

21

рико

преди 2 години

А какво да кажем эа синдрома ненакаэуемата ромска престъпност.

20

Анонимен

преди 2 години

До 18..... Феро Мустафа няма да ме одобри за президент нито зе депутат.. Много ми е тежка биографията. Имам деди от които единият е монархист а другият е бил партизанин. Аз съм безпартиен. Не се класирам.

19

Анонимен

преди 2 години

Всички наши са поставени пионки. Едните на кремъл другите на белия дом. Сега Киро как ще се разбере с БСП много интересно.

18

Анонимен

преди 2 години

Толкова отчаян и глуповат народ няма и в Африка сигурно. Като се започне от царя, след това Борисов, вчера Слави и сега Киро. Като удавници за сламка се хващат на пърия спасител но лодката потъва ли потъва.

17

Анонимен

преди 2 години

Дефакто хората гласуваха против герб и така Киро спечели изборите.Даже и ниската избирателна активност не помогна на Буби.Просто той е на политическото бунище и от там връщане няма!

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 Кандидатирайте се лично :)

15

Анонимен

преди 2 години

Ако излезнем ние които не сме гласували от 25 години ще ги размажем всички. Това сме 60 процента народ.. Проблема е че няма за кой. Всички са Умни сеяндури които немогат да разделят на две магарета бала слама. Още не сее родел човека за който ще гласувам. Като ги гледам сегашните Феро Мустафа им набива канчетата. А Канадеца и Кокорчо са чужди агенти. Е как да гласувам за такива. Ами няма да гласувам за предатели и нагаждачи.

14

Анонимен

преди 2 години

Гроб е ОПГ!

13

Минало незабравимо

преди 2 години

През 1988 г. студентката по психология в СУ Антоанета Христова е приета за член на БКП.