259

Анонимен

преди 2 години

Гласувах за тоя младеж, ама е малко наивен, някой да го ограмоти, то глупост след глупост върши.

258

Анонимен

преди 2 години

Я да помислим логично. Божков спонсорир Радеф,Радеф довежда Петков,Петков за кой ще работи значи. За мен и за вас или Радеф и Божков. Всяко нещо си има цена. След изборите Петков ще трябва да плаща дължимото.

257

Анонимен

преди 2 години

ГЛАСУВАЙТЕ! ОЩЕ НЕ Е КЪСНО ДА ПРОМЕНИТЕ НЕЩАТА!

256

278

преди 2 години

не умнико, просто да спазват законите,

255

До 269

преди 2 години

Милиони Българи са некадърни и развиват бизнес е белите държави !!! Обслужващия персонал , остана в България да е роб на БаЦе !!! Да го смазват от ежеминутни проверки , безсмислени изисквания , непосилни за малкия и среден бизнес задачи , и това е с цел да бъде смачкан !!! БСП нищо не правеше но и не пречеше да се развиват малките бизнеси !!! Така че , пътник си БаЦе от бизнеса с любоФ

254

До 279

преди 2 години

Ами, да. Върнали са се. Нали ревяхте, българите да се връщат в България. Или..нека се връщат, но да не надигат много глави, а да се кланят на мутрите?

253

изумява ме

преди 2 години

как се толерират измамниците в БГ. Кирчо и Коко си оставили хубавия живот и дошли тука вас да оправят. Дали 80% на професор Христов не са пък повече?

252

До 232

преди 2 години

Ние вече ревем 12г, че една мутра се докопа до властта.А., Кирчо...нека го пробваме и него. Е, не е завършис с 3 пожарникарското....ноо...ще приемем, че може би е учил малко повече от банкянския.

251

Ганди

преди 2 години

На всеки километър Бареков 1,Славчо е Бареков 2 Кирчо е Бареков 3 . И така до края на света

250

Киро Рамбото

преди 2 години

Този човек не признава и нарушава всякакви закони подред, а хората го избират за първа политическа сила. Е, браво! Догодина нови три избори и общо за две години ще дадем един милиард лева.

249

българин

преди 2 години

До 255 Елементарно е!-:) Или с Герберската си кратуна,ти е трудно да го разбереш?! Хората им писна от това статукво в парламента!32 г едно и също! Едни и същи срасли с властта през годините крадци! Искат вече нещо ново! Промяна искат! Старите партии са за нафталина вече! Нещо свежо и младо се иска и в политиката! С прагматично,а не със стереотипно мислене! Подкрепих лично Радев и ПП днес! ГЕРБ приключи с голямата политика и кражби! Слави не знаеше какво да прави с властта,но Кирил и Асен показах

248

Анонимен

преди 2 години

Браво кире само така

247

Анонимен

преди 2 години

Почтеност, сър...

246

Анонимен

преди 2 години

Не са те прогонили герб, ти си просто некадърен и навсякъде ще си обслужващ персонал.

245

Анонимен

преди 2 години

Кириле, как не се спря да се излагаш бе човек! Затвори я тази голяма уста, че започна много да ти пречи! Само издънки правиш! Май започнах да съжалявам, че гласувах за вас!?

244

Анонимен

преди 2 години

Времето за тричане на един Лоест крадец Дойде!

243

Мачкай бачо Кико !!!

преди 2 години

Лоения толуп ще е свалил поне 10 кила от нерви и потене !!! Ше пуши гол на снега довечера като предния път , нервен нерез ше го раздава !!! За едно мечтая , като вземете властта , осъдете всички мутри от ГЕРБ , за дето прогониха мен и семейството ми и милиони като мен от Родината !!!

242

Бай Ставри

преди 2 години

Разгеле.....

241

Всичко свърши...

преди 2 години

За един човек от Банкя

240

Анонимен

преди 2 години

В Западна Европа вече са гласували над 50 хил. Както на предишните избори първият ще бъде определен от гласовете в ЕС, САЩ и Канада. ДПС ще сложи около 30 -40 хил. гласа от родината-майка.