71

Йосарян

преди 2 години

Ей това съм писал в днесбеге коментар през февруари... Бре откъде съм знаел? --- На всеки няколко месеца - "нова мутация". На всеки шест месеца - "реимунизиране". Мерките - ЗАВИНАГИ. Всеки малък бизнес - фалирал, и каквото има останало от него, изкупено за стотинки. Всеки възможен човек - безработен, на държавни помощи, с "ваксинационен паспорт", и принуден да се подлага на медицинските експерименти, ако не иска да му спрат промощите.

70

Ти за нас не мисли

преди 2 години

До Dead Man WalkingМисли за вас, ваксинираните,че при всяка среща с нов щам трябва отново да се бодете, а всяко следващо бодене увеличава рисковете от миокардит. Не плачи на чужд г..б защото не знаеш къде е главата, къде са краката и може да се окаже, че плачеш на оная му работа

69

До 77

преди 2 години

Миналата е не за две, а за три години. Долу горе три години са били и предишните чума. Като най масово и смъртоносни са били втората година. В момента сме във втората зима, тоест във втората година. Затова аз казвам че ваксините са по скоро някакво плацебо, за да ви заблудят че сте вън от опасност и да се хвърлите без задръжки в масовия мор.

68

Анонимен

преди 2 години

"Защо Европа се върна към "мрачните дни на COVID пандемията"">>>>>>Защото ваксините "действат".

67

Какви лъжи

преди 2 години

До Тролски лъжи В Израел са ваксинирани 65% общо от населението. Като махнеш децата става около 90% от възрастното население. И никакви маски не са хвърлили и ги газят нови вълни и си умират. Всичко както си му е реда. Тролските лъжи са твои май, ваксинационни.

66

Анонимен

преди 2 години

Защото жителите й пращят от мозък и се набодоха с псевдоваксината като че края на света иде и сега пак са по болничните легла. Затова сега пак им връщат хомотите.

65

Затова

преди 2 години

Болести се лекуват с лекарства. Все пак не можем да си сложим ваксини срещу всички болести на планетата. Алчността обаче налага нелогичен ред.

64

малко история

преди 2 години

Наберете това заглавие в ютуб и се молете ваксани зомбита със сертификати: Вакцинация, а не Испанский Грипп убила 50 000 000 человек

63

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Тази снимка горе бих я взел за плакат на представлението.

62

sa

преди 2 години

Науката да каже че това не е вирус а химикал отрова

61

Анонимен

преди 2 години

"Мерките са драстични, но само за тези без ковид сертификат."----------Че кой спазва мерки в днешно време?

60

Анонимен

преди 2 години

Испанския грип е минал за две години. А този коронавирус разправяха че не бил грип а бил по-лош. Като е по-лош трябваше да е преминал за по-малко от две години. Щом не преминава значи е по-слаб. Следователно плашат хората за да им отслабне имунитета от стреса и като леко настинат завършват в болниците. Говори се че в Англия за да са по-убедителни, в домовете за възрастни са давали големи дози мидазолам и за това има много смъртни случаи.

59

Шопа

преди 2 години

Нас ни дрема за тех, колкото на тех им дрема за нас.

58

боко

преди 2 години

ауу АааУуу! ободоха меее и пак ме ограничават. защо все така ставааа колкот повече им се вързваш и ги слушаш повече те бодът?

57

Мангърова зима

преди 2 години

До Анонимен 66 Мерките са драстични, но само за тези без ковид сертификат. За нас другите живота си е идеален.

56

Анонимен

преди 2 години

Е въпреки всичкото говорене досега, така и не видяхме файдата от ползата! Първо Израел обяви че всички нейни граждани са щастливо ваксинирани и хвърлиха маските. В момента в който почнаха да се прегръщат и целуват се изпозаразиха и изпоразболяха отново. После беше Нидерландия, Австрия, сега пак - локдаун.Докога? Признайте че ваксините помагат, но не са вълшебни. И оставете хората да дишат свободно!

55

Анонимен

преди 2 години

Тая блудница Европа сама си копае гроба бегайте бракя от ЕС.Гингилизите не да гълми

54

Анонимен

преди 2 години

Защото са едни прости и залюхани скотове, управлявани от бездетни, извратеняци. Пак ще трябва да ги цивилизоваме скоро.

53

Анонимен

преди 2 години

Даваха опашки в Германия Англия ,чакали по един час ,но интересното е че нямаха маски ,уж там има големи мерки

52

Чьорт пабери

преди 2 години

Ха ха ха много думи за нищо.Пландемия майна.