71

Анонимен

преди 2 години

И за какво е цалата схема след, като ваксинираните боледуват и разпространяват? Дали ще го карам по-леко още не е доказано, а и това си е моя работа, някои може да се тъпчат с анибиотици за всичко, други не същото е и с тези бъркочи, които не са ваксини щом не пазят от заразяване и боледуване.

70

МНЕНИЕ

преди 2 години

Не съм Лекар , но ако ви вкарат вода в кръвта ще умрете .

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77 "Знаеш ли колко милионна умират ежегодно от малария въпреки ваксината и леченията? Знаеш ли, че България е на първо място в Европа по туберкулоза болни, въпреки бцж?" Не знае, затова говори само глупости на кило. Такава неграмотност като при антиваксърите по принцип се среща сравнително рядко.

68

Анонимен

преди 2 години

Сори, никой няма да се измъкне от това, освен да си припомните наученото в училище или университета как да си отваряте портали към други светове. Опа, забравих! Никой и никъде не ни е научил на това... Пак, сори...

67

Анонимен

преди 2 години

До Дедо "хората си плащат да не ги спасяват.....хо-хо-хо......" Само най-големите претенденти в надпреварата за най-нискоинтелигентен човек на планетата. На нормалните хора и през ум не им минава подобна глупост.

66

Анонимен

преди 2 години

Знаеш ли колко милионна умират ежегодно от малария въпреки ваксината и леченията? Знаеш ли, че България е на първо място в Европа по туберкулоза болни, въпреки бцж?

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 По-добре да изгоря с 300 лева отколкото да гушна букета, но с отлет на тези измамници ще внимавам всичко да стане както трябва всико ще се уговори преди това. Заради подли същества като теб никога няма да се ваксинирам щом ти искаш да се ваксинирам ще стане само през трупът ми.

64

Дедо

преди 2 години

Напрай сметка тука кво става ))) Особено сред " ваксинираните " доктори ))) А и....много смъртоносен вирус .....хората си плащат да не ги спасяват.....хо-хо-хо.........

63

Martin

преди 2 години

Това безумие ще има ли край? Отговорът няма да ми хареса, знам

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68 "Благодаря днес ще внимаваме да не ни прекарат така. После няма да си получи парите доктора или рязко ще се откажа, като видя, че ще ме боде с истинска отрова.." Абе, дай парите, пък се откажи. :))))

61

Анонимен

преди 2 години

До Истината Даже и най-добрите ваксини допускат ваксинни пробиви. И си си точно антиваксърче, но причините да си такъв нямат нищо общо с Ковид.

60

Анонимен

преди 2 години

Ако си спазваха хипократовата клетва щяха безплатн да ваксинират с физиологичен разтвор.

59

Истината

преди 2 години

Кой измисли това обидно понятие антиваксър?Аз съм за ваксините ...Обаче щом имаш ваксина и пак те хваща тоз вирус значи не е ваксина това.Като си сложиш ваксина за малария и отидеш в Афика няма да те хване малария.Изилиза че съм Анти експериментален продуктър.

58

Анонимен

преди 2 години

Благодаря днес ще внимаваме да не ни прекарат така. После няма да си получи парите доктора или рязко ще се откажа, като видя, че ще ме боде с истинска отрова..

57

Анонимен

преди 2 години

Замисляте ли се на каквинеандерталски мамуни приличаме с тези маски? Смях, смях, че и пак смях. Даже оня ден попаднах на някакъв сериал, където актьорите си духаха репликите в черни маски. *** и Луи дьо Фюнес не мое го докара толкоз смешен, а а сериала трябваше да е страшен и ужасен.

56

ГМО

преди 2 години

Не е забранено да вярваш в каквото си искаш. Дори в защитните своиства на ГМО ваксините.

55

Анонимен

преди 2 години

Лекарите просто изпълтяват хипократовата клетва. Спасяват ти зад..ка да не умреш от ковид. Това, че си дал пари "за благодарност " си е било твое желание.

54

Анонимен

преди 2 години

От вода се умира.Ракия трябва. Щото узото им е слабо.

53

123

преди 2 години

На мен ми трябва фалшиф сертификат ,а не фалшива ваксина.

52

Анонимен

преди 2 години

До Койчо Следва затвор за дълги години, а ако това не стига, след сублуксация и на двете ти коленни капачки. Или ти си мислиш, че само ти знаеш за винкелО? Представи си, че се изправиш срещу някой, който лекува тия с черните джипове. Да не ти носи благо жито. Винаги ме е забавлявало как разни селУиани не усещат кога са настъпили мотиката.