13

Анонимен

преди 2 години

Герба работи с тая фирма от 8 г.,така че тоя цирк беше да се броят разсписките )

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7 "Някой ако може да обясни защо беше въведени машини при положение че са забранени в ЕС. с машини гласуват в венецуела албания и грузия" Защото фалшифицирането е по-лесно и защото машините са една психологическа бариера пред много да отидат да гласуват. ДС целеше ниска избирателна активност. Доскоро. Защото социологическите проучвания даваха над 50% за Радев и имаше възможност да го изберат на първи тур. Сега е обратното. Трябват им повече гласували, защото Радев падна под 50%.

11

1-н

преди 2 години

С тези машини от Венецуела, Мадуро е несменяем на избори, няма загуба човека...мислете как го прави във Венецуела и защо машините с които го прави са в България

10

АнонимеН

преди 2 години

ТОВА Е ПРИЕТО КЪСНО ВЧЕРА И СЕГА ЩЕ ИМА ТОТАЛЕН ЦИРК КАК СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ АГЕНЦИИ СА НИ ЛЪГАЛИ В ОСОБЕНО ОГРОМНИ РАЗМЕРИ С РЕЗУЛТАТИТЕ ОБЯВЕНИ ОТ ТЯХ! ОСТАВА И ВАРИАНТА ДА СЕ ПРОДЪЛЖИ С ПОДМЯНАТА И ТЯ ДА ИЗЛЕЗЕ НА ЯВЕ ,И ТОЗИ КОЙТО Я ВЪРШИ ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ СЪС СИЛА КАТО ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА И БЕЛАРУС

9

Sostin

преди 2 години

Рашков да ги арестува веднага...от кадя на кадя ба...ще ми броят разписките!!!

8

1

преди 2 години

До Анонимен 3 "1 напротив, ако се броят разписките и се установяви разминаване в резултата, ще се установи наличие на манипулация.А това, че "няма да влияе на вота" е казано в смисъл, че не влияе пряко на вота и избирателите при своя избор." Ц. Съвсем ясно си е казано. Казаното има контекст и той е за това каква роля ще има това преброяване. А, че влияе ПРЯКО на вота е ЯСНО. Ако се установи "манипулация" трябва да се анулират гласовете в цялата секция. Това може да означава 1000 невалидни гласа.

7

Анонимен

преди 2 години

Много са забавни партиите гравитиращи към фашисткия режим на Радев, как това броене нямало правно основание, щото съда бил решил не знам какво си... Ами то и да мачкаш и да дискриминираш огромна част от обществото, като не ги пускаш на работа без фашистки сертификат, няма никакво правно основание, ама видяхме че бандитите нямат скрупули да го направят!

6

Хахахаха

преди 2 години

Промяната Потъна

5

АнонимеН

преди 2 години

ТОВА Е ПРИЕТО СЪС ГЛАСОВЕТЕ НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА ЦИК КОИТО СА НАЗНАЧЕНИ ОТ ПАРЛАМЕНТА, А НЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТА! МЕРАЦИТЕ ЗА ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ВОТА УМРЯХА! И НИКОЙ НЯМА ОПРАВДАНИЕ ВЕЧЕ ДА НЕ ГЛАСУВА ЗА ПАРЛАМЕНТ АКО Е БЪЛГАРИН!

4

Анонимен

преди 2 години

Само розовият презерватив може да ни избави от всички злини и разбеснелите се бесовски сили.

3

До 1

преди 2 години

По принцип, изборите могат да се обжалват и тогава да се иска проверка на машините и разписките. Броенето на 100% от разписките обаче е правилно и не противоречи на решението на съда, както лъжат някои хора.

2

Анонимен

преди 2 години

Щяли да се преуморят?! А преди, когато брояха хартиени бюлетини, не се ли преуморяваха?!

1

1

преди 2 години

"Но, в крайна сметка резултатите от гласуването се съдържат във финалния протокол от машината. Това преброяване не влияе на изборния резултат", каза Нейкова" Ако чета това правилно, то значи, че дори и преброяването на хартиените отрязъци да покаже нещо различно от "финалния протокол", това НЯМА ДА ИМА ЗНАЧЕНИЕ, и ще се зачете това, което е записано във финалния протокол. С други думи: БРОЕНЕТО има характер само на СИМУЛАЦИЯ НА КОНТРОЛИРАНЕ. Комунистите вече взеха да ви се подиграват открито!