438

Майна

преди 2 години

ТЪРСИХ ВИДЕОТО НА КУНЧЕВ ПО ВСИЧКИ МЕДИИ, НО НЯКАКСИ НАВСЯКЪДЕ СЕ Е ИЗПАРИЛО! КАЖЕТЕ КЪДЕ Е ВИДЕОТО! ПОМОГНЕТЕ!

437

Анонимен

преди 2 години

Тия, освен за опитни мишки, явно ни имат и за канарчета.

436

Давай, давай

преди 2 години

Защото всяка следваща среща с нов щам за тях ще е все по-рискована. И тогава те сами ще се молят за дозичка като наркомани и ще си плащат за ваксините. Безплатно е сиренето само докато мишката влезе в капана.После плаща с живота си.

435

Мисли

преди 2 години

Всичко е стъкмистика. Джипко Бибитков, НИКОГА не лъже... А Д-р Кунчев е възкръснал...

434

Давай,давай

преди 2 години

До Анонимен Аз имах предвид, че може да е от малкото късметлии.Както се казва ха дано, ама надали. Току-що гледах видео от среща на специалисти в Италия където се разисква "ползата" от ваксините. Изнесоха се данни, че миокардитите са не толкова рядко срещана странична реакция и се проявяват предимно сред млади хора. И друго интересно - с всяка следваща боцната дозичка вероятността за миокардит се увеличава. А тия набодените от тук нататък ще ги бодат всеки 6 месеца или поне веднъж годишно.

433

КУНЧЕВ

преди 2 години

Здравейте, здравейте средноинтелигентни антиваксърчета, наши далечни братчеди от преди няколко милиона години! Жив съм! Аз съм вашия нощен кошмар!

432

Анонимен

преди 2 години

"руска рулетка е все пак, някои оцеляват." --- класическата руска рулетка е да гръмне в 1 от 6. В ковид рулетката гърми 5 от 6. Не са им добри шансовете на ковидяните, както и да го въртиш..

431

Ваксиниран

преди 2 години

НЕЩАСТНИ ЛИ СТЕ СЕГА АНТИВАКСЪРЧЕНЦА?

430

Давай, давай

преди 2 години

До Ветеринар, Надупчи се и ти и цялото ти семейство, пък когато след 4-5 г. започнат да се проявяват късните реакции от тези експериментални препарати, които даже фирмите-производителки не наричат ваксини,а наричат препарати в експериментална фаза, тогава ще видиш за какво става въпрос. А става въпрос за сериозни заболявания, ама много сериозни. Е, може да имаш късмет и при теб револвера да не гръмне, руска рулетка е все пак, някои оцеляват.

429

Анонимен

преди 2 години

"Мисля, че в срада когато разберем, че е загинал при автомобилна катастрофа, много ще се срамуваме за нашите коментари..." --- а спор няма, че катастрофата е предизвикана от антиваксър, минал на червено.

428

Анонимен

преди 2 години

Ето как лъжат антиваксърите. И герберите.

427

Анонимен

преди 2 години

Така, като го чета този текст - ми той Ода за възхвала на ваксините, бе. Сякаш някоя професионална копирайтърска дружинка го е сътворявала и не се е удържала да ни изрекламира пак чудодейната сила на ваксините. В бързината, обаче, са недогледали, че е скъсана причинно-следствената връзка между "думите" на Кунчев за изкаран лек ковид (благодарение на ваксината, разбира се) и фактът, че от началото на октомври - вече месец - никой не е чул от него и една дума, нито пък го виждал дори на видео.

426

Анонимен

преди 2 години

Умрял си, кунчев, само тялото ти още мърда.

425

Анонимен

преди 2 години

Тоя го укриха, ама в момента и останалите капят като мухи и тях ги крият и мълчат, ама колко дълго ше могат

424

Анонимен

преди 2 години

Ся Кунчев с фалшив сертификат ли е последно?

423

Анонимен

преди 2 години

"Сега антиваксърите акат кръв, щото Кунчев е жив и здрав. Малки, жалки, мизерни душици :D"___________________ Колко малко му трябва на един ваксър - някой да постне текстче във ФБ, и той веднага се връзва, вярва първосигнално и рипа с нови сили да громи антиваксърите. Извън неговите възможности е да направи мисловен напън защо по никакъв начин Кунчев не показал и доказал (снимка, аудио, видео) дали е жив и здрав. Как така с "лек ковид", пък един месец никой не го е чувал и виждал. И т.н.

422

Анонимен

преди 2 години

Бах тоя "лек Ковид", където един месец не можеш да се покажеш пред хората... И аз го боледувах, никак не леко, но но 3-та седмица бях на работа!

421

Сарказъм Радомирски

преди 2 години

Мисля, че в срада когато разберем, че е загинал при автомобилна катастрофа, много ще се срамуваме за нашите коментари...

420

Kitty

преди 2 години

Предлагам човекът да направи порно видео за всичките си фенки от БГ МАМА, които се бяха затъжилили за гуруто си!Жалко, че българските мъже не са наясно жените им колко са хипнотизирани от тоя и от Мутафчийски! За тях те са истината, пътят и животът! Треперят за тях повече, отколкото за мъжете си! България е пълна със сбърканачки, дето търсят "мачо"!

419

Анонимен

преди 2 години

Като тройно ваксиниран не е умрял, а се е преселил в Мета.