269

ПУ ТИН

преди 2 години

РАДЕВ ВЕЧЕ Е СПЕЧЕЛИЛ ИЗБОРИТЕ В ТЕЗИ 600 МАШИНИ ОЩЕ НА ПЪРВИЯ ТУР И ЦИК ДА ГО ОБЯВЯВА! КАКВО СЕ МОТАТ? НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ Е ПАК СЪС ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ И СРИЧА, АМАН!

268

Анонимен

преди 2 години

Радев и неговата хунта ще направят всичко възможно да се фалшифицират изборите!!!

267

Петела

преди 2 години

ФАЛШИВА НОВИНА ОТ ПИАР СЕВИ. КОКОШАРНИКА ДА СЕ УСПОКОИ МОЛЯБУЦИ ТЪРСИ НАЧИНИ ДА ОТЪРВЕ ЗАТВОРА И МАСАЖА НА БАЙ СТАВРИТО

266

Анонимен

преди 2 години

Отиваш за части и ти продават цяла кола, та така и с машините, не са във вид на резервни части.

265

Анонимен

преди 2 години

ФАЛШИВА НОВИНА ОТ ПИАР СЕВИ. КОКОШАРНИКА ДА СЕ УСПОКОИ МОЛЯ

264

готово

преди 2 години

тук машинка,там машинка , така се постига процента за победа на фигуранта . нищо чудно до неделя вечерта да се окаже че всички българи са гласували за него .

263

Анонимен

преди 2 години

Само два въпроса и на всички ще им е ясно за какво иде реч. Защо ако са резервни машини не са били донесени по-рано? И ако са за резервни части, защо са цели машините, а не са части в кашони например?! Съвсем за лакирани канарчета ни взехте вече!

262

??????

преди 2 години

Циркът е пълен!Купувам си нова кола,амааа...дайте ми още една за резервни части...Е това е вече върха на наглостта и безочието.Затриха ни,няма отърване от тази алчна напаст!Провалиха тотално изборите,вече няма спасение,народе ! Младите,бягайте ,поне вие се спасете!

261

Анонимен

преди 2 години

Много беше важно да не се броят лисчетата защото ще попречи на грандиозната измама с тези машини

260

Анонимен

преди 2 години

Албания официално отрече че им трябват такива машини. Какво всъщност става някой знае ли?

259

Крадливите

преди 2 години

и продажни ГЕРБ ерасти и наглите турци, борещи се България да стане провинция на Ердоган от ДПС трябва да бъдат елиминирани, дори с цената на малко помощ от резервни машини. Та те сякаш не купуваха гласове години наред?

258

Анонимен

преди 2 години

Боко като къпуваше гласове поне знаехме горе долу колко гласа ще купят от гетата, сега тоя който има достъп до машините ще си ди направи резултата какъвто иска, няма хващане това

257

Анонимен

преди 2 години

Чрез Радев, държавна сигурност и червената мафия превзеха отново държавата, честито.

256

Ха

преди 2 години

Фалшива новина - и каква стана тя сега , не било компютри ами компоти и не за внос а за износ ...тцтц тоя Борисов лъже като дърт .....!

255

Елементарно Уотсън

преди 2 години

Те за това не искат преброяване на квитанциите понеже ще има специални машинки тук и там :)

254

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Гласувайте , бе...ЗА ВСЯКО ВДИГАНЕ НА ЦЕНАТА НА ТОКА , ПАРНОТО, ВОДАТА , ХРАНИТЕ И УСЛУГИТЕ .....ШЕ ГЛАСУВАТЕ С "ЛИЧНИТЕ СИ ИЗБОРНИ МАШИНИ"!!!!....РАДЕВ И ЯНЕВ , ЩЕ ГИ РАЗДАВАТ БЕЗПЛАТНО ПО СПИСЪК ОТ ПРОФСЪЮЗИТЕ ...... И ЗА "СОЦИАЛНО СЛАБИ" ОТ МАХАЛИТЕ....!

253

идва Видов ден

преди 2 години

Гешев да се стяга !!!! Ще има много работа по повдигане на обвинения срещу фигуранта и цялата му хунта от побеснели болшевишки копои........

252

Анонимен

преди 2 години

Честити чесни избори, те затова ДБ няма кампания, защото по лесно е от няколко фалшиви машини да изкарат 200 000 гласа, какво ще се занимават

251

Анонимен

преди 2 години

ЗНАЧИ НЕ СТЕ НАЯСНО С БОЛШЕВИКИТЕ ТЕ СИ МИСЛЯТ И ВЯРВАТ ЧЕ СЪМ И Я ОТНЕЛИ ВЛАСТТА ПРЕЗ 10.09.89.ЗАЩОТО ТЕ ИСКАХА САМО ДА СМЕНЯТ ЖИВКОВ С ЛУКАНОВ НО СЕ ПОЛУЧИ НЕОЧАКВАН МАСОВ ПРОТЕСТ ЗА СМЯНА НА ЦЯЛАТА СИСТЕМА И ТОВА ГИ ИЗНЕНАДА НЕПОДГОТВЕНИ ЗАТОВА И МЛАДЕНОВ ПРИЗОВА ДА ДОЙДАТ ТАНКОВЕТЕ И ОТ ТОГАВА ДО СЕГА БОЛШЕВИКИТЕ НЕ МОГАТ ДА ТЪРПЯТ НИКОГО ДРУГ НА ВЛАСТ ОСВЕН ТЯХ ЗАТОВА И ПРОЙЗВЕДОХА СЕСТРИНСКИ ПАРТИИ ДА СИ ВЪРНАТ ВЛАСТТА КОЯТО МИСЛЯТ ЧЕ ИМ ПРИНАДЛЕЖИ ЗА ВИНАГИ ЗАТОВА СА ТИЯ МАШИНИ

250

Анонимен

преди 2 години

Ееееее не човек. Това нормално ли е¿???????