321

xaxsasбв

преди 2 години

До 364 - И ти май го караш на усет, защо генерализираш българите? Брат ми е архитект и фирмата му работи на австрийския пазар има над 20 сгради във Виена проектирани, а и построени и контролирани от строителни инженери българи в самата Виена. Проблема на българита е че се продава за пари. Тези от София ходят в чужбина за пари, тези от провинцията идват и живеят под наем в София за пари. Човек изманипулиран за важността на парите е по-болен и от умиращия от вирус.

320

Анонимен

преди 2 години

Да ама при врачката минаваш с по 20 лв. Докато при теб, и без риза може да останеш. А резултата понякога е един и същ.

319

Анонимен

преди 2 години

До до 324 от славянин От написаното от теб става ясно, че ти в живота си никога не си се "бъхтил", защото това би било против естественото. Останалото показва, че докато нормалните хора са се опитвали да постигнат нещо в живота на цената на големи лишения и стрес, ти си маал през просото за да имаш "позитивно отношение към заобикалящата те среда". Другото от общите ти приказки показва, че живота ти е преминал на сравнително примитивно ниво, където плюскането и мързелуването са част от нормалното

318

Анонимен

преди 2 години

Ами те и самите производители не им вярват, което става ясно ако някой си е направил труда да прочете листовката. Те също ли са със средновековно мислене, Колчаков?

317

Антиваксър

преди 2 години

Не на отровните ваксини ! Да на Амфета, тревата, алкохола менте, бургерите, канцерогенните храни и всичко останало дето поемаме всеки ден !!! Не на Ваксините!!!

316

какво да кажа

преди 2 години

Какво да кажа, днес 13 годишно момче, починало от раните си от катастрофа, го писали в статистиката Ковид?!!! Пропаднали продажници.Никога няма да ви стигнат парите, за които се продавате. Още нещо, понеже пишат - българите бедни били. Бедността не е порок! Порок е алчността, лъжата, лакомията...

315

Анонимен

преди 2 години

Врачките са доста по-добри, отколкото лекарите. Просто това е положението в момента. Кризата с ковидите го показа ясно. Така е, когато се дават пари само за заплати, но не и за други разходи. Болници в мизерия, лекари чиновници, оставили са хората сами да се оправят и непрекъснато повтарят ваксинирайте се, ваксинирайте. А не добавят. Защото ние не можем да ви лекуваме.

314

Миро

преди 2 години

Антиваксър на амфети и евино пиене...класика !!!

313

до 324 от славянин

преди 2 години

''Противоестествен живот'' означава да плюскаш, пиеш и дишаш това, което не е предназначено от Природата за теб, да бъхтиш до изнемога, за да поддържаш висок ''жизнен'' (реално антижизнен) стандарт, да имаш негативно отношение към живота и заобикалящата те среда, да се затлачиш и разплуеш физически от мързел, да се тъпчеш постоянно с ''лечебна'' фармахимия!

312

Анонимен

преди 2 години

Разбира се че на врачката. Врачките "познават" всичките еднакво. Докато при вас всеки е с различно мнение и се чуди човек кое е истината от всичките измишльотини.

311

Анонимен

преди 2 години

Сериозно питам, някой знае ли какво се случва с Кунчев? Преди месец се покри и ни вопъл , ни стон ?!

310

Анонимен

преди 2 години

Абе, къде избега даскалицата, дето кълнеше тука вирусо?

309

Кратун

преди 2 години

За Кунчев казаха неофициално, че бил умрял с три дози ваксина. Чакаме официална информация лли да го видим, че е жив и здрав.

308

Анонимен

преди 2 години

Вярвам на Кунчев.Ваксините те пазят от тежко боледуване и летален изход. Чакаме го да се покаже и да обясни колко леко го е изкарал.Ако може и сметката за лечение на леко преболедували тройно ваксиниран.

307

до 361

преди 2 години

коя е тая Собствена Ваксина, дето Тайван ползва, я я Назови, щото се казва Пфайзер!

306

Доктор Сън

преди 2 години

На българина като му кажеш истината и рипа до небето :) Газ пикааете, което е красноречив факт, че този е прав на 100%

305

Анонимен

преди 2 години

Лекарите не посъветваха хората да ползват прости природни средства и някои хранителни добавки/ лекарства, което щеше много да промени положението. Не знам как се оправдават пред съвестта си, че някой друг е виновен.

304

xaxsasбв

преди 2 години

До 339 - Какво точно плащаш ти? Не съм ползвал здравни услуги от 15 години, от 10 години работя за чужди корпорации и вкарвам чисти пари от чужбина. Какво точно плащаш ти на неваксиниран като мен, ако вляза в болница? Стига с това аборигенско мислене, че плащаш данъци живеем в свят с отворени икономики и има 50% шанс да работиш за българска фирма предлагаща чужда стоки на българския пазар и ако е така колкото и да се пънеш че плащаш данъци не си вкарал и стотинка в България.

303

до 362

преди 2 години

Истината не може да е обида по дефиниция.

302

Анонимен

преди 2 години

До Часовникар "има високо развито чувство" Самия факт, че в 21 век при един съвсем конкретен проблем българите масово го карат на "чувство" е показателен, че е прав.