278

Анонимен

преди 2 години

" СТРАНДЖА" тук си нали дърти Гербере Бойкофиле! Обичаш си го и си го тачиш това бивше борче Борисов от прехода след 1989 г! И 2 мата го помним с теб! Само че аз съм от страната на народа! Тези които изгониха на улицата от предприятията и заводите на улицата след 1989 г от тогавашните другари от СДС.И хората тръгнаха продавайки апартаментите си и заминаха за Испания примерно! Днес 32 г още са там! А другар като Борисов мнипулира младите българи днес в България! И такива като теб,ги лъжат в нета

277

Оторизиран крадец

преди 2 години

До Гражданин ---- Гражданино, правилно хортувате! Преди да се гласува, трябва и да се мисли. Когато постъпвам на работа не мисля колко получава шефа и колко краде, а колко пари ми вкарва в банковата сметка. Когато парите са достатъчно и ми стигат за всичко, ми е през дедовия босът краде ли или не, но винаги ще го поддържам, за да си получавам моето трудово възнаграждение. ТОЧНО този момент се пропуска от избирателите. НАПРЕД БЪЛГАРИЯ !!!

276

Гражданин

преди 2 години

Тия явно сънуват или имат поръчка да анонсират изборите ха-ха-ха ! Ама и с толкова необя вени машини как няма да се спечелят изборите - право е казал бай *** : И едно магаре по тоя начин може да бъде избрано :))) Хора,мислете - задава се мракобесническа диктату ра !!! После да няма ... ти ли ме бутна или сам паднах :)))

275

Съветски часовник

преди 2 години

Победата на ГЕРБ ще бъде съкрушителна. Повече от половината БеСеПари няма да гласуват за Радев и Сие, а от ДПС и ИТН - въобще. "Фактът" за някакви си 48% прилича на рахат локум, замесен от съветниците от ДС. А тази агенция "Галъп" няма нищо общо с оригиналната такава. Галъп интернешънъл Болкан ЕАД и Галъп Интернешънъл ЮЕсЕй са нещо съвсем различно. Моля, сверете си часовниците.

274

Анонимен

преди 2 години

телевизията ни подготви за новината, а комунистите ни я измислиха. българския народ е добре филмиран.

273

Анонимен

преди 2 години

комунист комунисту хатър не чупи.

272

Жотев

преди 2 години

Не за ликвидатора на БГ!

271

Скандинавец

преди 2 години

Кога най-после Бай Рашко Дамджаната ще излезе с изложение и обори съобщението на Борисов, че ИМА такива машини и кой ги е внесъл, защото вариантът Албания-Грузия не работи. Изборите и в двете държави приключиха успешно тази година. Избри там НЕ наближават, но в България са факт. Тогава ?!

270

Праведен

преди 2 години

По-полека, да не се наакате !

269

дамаджан радеви ибри

преди 2 години

сега сте сложени на дузпата

268

мутрите и РАДЕВ

преди 2 години

и машините няма да ги спасат,чакат ги здрави български ШУТОВЕ, да се допита до генерал ВАЗОВ

267

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 347 Борисов не е комунист, а само на диктаторските режими е присъщо да елиминират огромна част от населението, гласувало за една партия, защото не им е удобна. Ти в момента работиш за такъв режим.

266

ГЕPБАВИ ТPOЛОВЕ

преди 2 години

СА В ATAКА

265

Анонимен

преди 2 години

До само да вметна "Без правителство,ще сме още.,точно колкото време е нужно" Ние и сега имаме правитество: това на ДС на Радев, което не го е избирал никой от народа. И както е тръгнало, с тя тактика ще закопаете държавата. ТОГАВА ще имате достатъчно време да размишлявате за ПОРЕДНИЯ си провален избор. Нормалните обаче няма да ви чакаме. За разлика от вас ние имаме какво да губим в живота.

264

само да вметна

преди 2 години

ГЕРБ точи зъби ли пак? Да не бързат още!-:) Изненада ще има и на тези избори! Достатъчно се показа за управлението на ГЕРБ през изминалите години! Тези крадци какво очакват? Пак да продължат с кражбите ли?Ами има и нормални хора бре! Без правителство,ще сме още.,точно колкото време е нужно! Но разберете го вече!ГЕРБ НА ВЛАСТ ПОВЕЧЕ НИТО ЩЕ ВЪРНЕМ! НИТО ЩЕ ИМ ПОЗВОЛИМ ДА Я ИМАТ!!!Назад няма да се връщаме повече!НЕ СЛУЧАЙНО СМЕ ПРЕД ти избори! -:))) Успех на новите партии!-:)))Старото приключи!

263

Събудете се

преди 2 години

Нито един глас за Радев !

262

анонимен

преди 2 години

Галъп, Сиела, ЦИК и Рашков са впрегнати за "победата" на Радеф! Жалко за нас, хората! От нас се очаква да гласуваме, а резултатите, те ще си ги нагодят! Инфлацията няма значение, черните чували няма значение, цените на тока и горивата няма значение, Конституцията няма значение!

261

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 340 "народа" си няма идея какво се случва, камо ли да има влияние върху "патерици". Забавно е как комунистическите партии (БСП, ПП, ИТН, ИМВ и т.н..) са си патерици един на друг в това да съставяват модерното ОФ (по примера на събитията от 44та година, след което последва първото комунистическо робство в България). Вече не се и криете, че нямате никакво намерение за демокрация: елиминирането на партии и завземането на властта ви и задържанеот й със всякакви средства е целта ви.

260

Анонимен

преди 2 години

Реваха, че се правили отново и отново избори ... Ми да се откажат, че да не се стига до безмислени балотажи, поне, сяяя ...

259

Анонимен

преди 2 години

342 ГЕРБ им " гледали сеира" на другите! Ти верваш ли си бре малко зелено с.....е? Те ако имаха властта мутрите отдавна да са направили правителство на 1 вите избори.Ама не?Що ли?Замисли се! Немат " патерици" вече! Народа ги ограничи ГЕРБ Недопускайки ги да влязат " патериците" им И " патерици" няма да има вече!-:)Сега възела се стига и върху самата ГЕРБ! Скоро ГЕРБ не спре ли да иска властта,правителство скоро няма да има!-:)Колкото и процента да са ГЕРБ след тези избори,ще бъдат в ъгъла ПАК!