40

Бонго Бонго

преди 2 години

Славье, виж Ко стана уа ей, няма вече у фейСбуко от дивана да раздаваш постове, ами мета ала балА, има да храниш рибкити. Пусне едно басмечо бас аре уе ой, Славье

39

Анонимен

преди 2 години

Аз ползвам фейсбук само за новини. Понеже ползвам немска преса, а във фейсбук можеш да събереш всичко на едно място. Иначе всяка медия постоянно иска да и приемеш правилата и пощата ми се пълни със спам. Да го трия ли?

38

Анонимен

преди 2 години

Ако не плащаш за продукта то ти самия си продукта. Честно, когато влизах в мрежата виждах много хора които много искаха да са просукти, всичко лъскаво, перфектно като от реклама. А като ги видиш на живо се чудиш накъде се е запътили човечеството.

37

Съд и Затвор

преди 2 години

СЪД И ЗАТВОР ЗА РОБОТА ЗУКЕРБЪРГ!

36

Анонимен

преди 2 години

Метареалността е като наркотиците не всеки се пристрастява.Идеята е хората с предимно емоционално мислене да бъдат зарибени. Рационално мислещите няма как да се хванат. Лошо би било някой да тръгне с харпун на лов за калмари в добавената реалност и калмарът да си ти. Нисшите духом за жалост са по-голямата половина от човечеството. Според някои психолози желаещите да се реализират са ...3%, останалите са...копипейс.

35

Няма да задълбавам.

преди 2 години

ТРИЙТЕ СИ ФЕЙСБУЦИТЕ. МАСОВО!

34

Анонимен

преди 2 години

Фейсбук съм го изключил отдавна и ми е много добре.

33

Социума

преди 2 години

Прочита на Зукърбърг за социум е погрешен. Напуснете веднага. Дайте шанс на другите социални мрежи.

32

Анонимен

преди 2 години

има 5 000 приятели, а познава само 2-***, викат го в полицията да го питат кви са тия терористи и талибани сред познатите му, той е добавял всичко живо, за да кат си качи бельото, да има кой да му види ташкърлъка, че си е взел за 2 лева не за 5 стотинки, фб е само за комплексари

31

Анонимен

преди 2 години

сигурно още от раждането ще се издава към егн-то и акаунт към тази матрица, добре че сме периферия на запада и тук тази гадост няма да ни засегне толкова.

30

Много е важно

преди 2 години

Трийте всичко на Марк Зукербърг, ако имате самоуважение и имате самочувствие на достойно човешко същество.

29

Анонимен

преди 2 години

ако искаш дфа видиш човек събирал 5 години пари само за да иде някъде и да се агне, влез във фб, пълно е

28

Анонимен

преди 2 години

Вървим към чипиране с малки но все по бързи крачки

27

Преродих се

преди 2 години

Изтрих си социалните мрежи и се сетих, че съм човек с нужди и страст. Преди това тези усещания ми се бяха притъпили. Трийте ги.

26

Анонимен

преди 2 години

Ми... *** народ. Значи сложил камери, аларми, сот... обаче се отбелязва че е на 500 км. от дома си, в неква кръчма. И се мисли за защитен и че никой не го знае къде е. Знае, знае. И запомни, неандерталец - фейсбук има само марк зукърбърг. Останалите - имате само профили. Ай чао.

25

Анонимен

преди 2 години

който търси внимание е във фб, а там всички които познавам лично, играят роля "добрата самарианка и добрия самарянин", всичко живо там е повече от изкуствено и измислен свят живеят, хора които живеят за бройки виждания и ляйкове, определено хора нуждаещи се от психиатър

24

Мета Символ

преди 2 години

Новото лого на фейсбук представлява един мек шлюк, който е влязъл в дупарката, и си се върти.

23

Анонимен

преди 2 години

Ето това ще е доброволно чипиране и ще изпилят мозъците на етакиви като тоя с "пръд.ята" защото акъла му не може да асимилира подадената информация.

22

Н'гуана Н'

преди 2 години

Аз за малько тук и иска да знам туй ко е? Там дет свят и човечество щял да заплаши.

21

Гошо

преди 2 години

Интересува ме, ще можем ли да правим "реалистичен" виртуален секс? Нека подготвят секс играчки МЕТА поколение и да започване.