276

Анонимен

преди 2 години

Дестабилизация,злоба,задълбочаване на ковид кризата,увеличаяане на влиянието на Русия в България,инфлация,празни приказки-тояа донесе на България зеленият чорап.(Кацаров ,доложете)Изберете си го пак.

275

555

преди 2 години

Явно тези 47.6% са твърди последователи на писателя Захер-Мазох и обичат болката , с една дума - мазохисти. За жалост природата в много случаи си прави лоши експерименти.

274

обективен

преди 2 години

Радко само Възраждане бе за мен ти приключи с зеления сертификат

273

Жалка история

преди 2 години

Явно на тези 50% много им харесва сегашното положение и живеят по-добре, сигурно и щастливо от преди половин година.

272

анонимен

преди 2 години

Всеки,който е запазил способността си да разсъждава рационално и трезво,и независимо от това дали харесва ГЕРБ или не,НЕ ТРЯБВА да гласува за Радев.Ако искаме да спре това разделение,ако искаме да тръгнем напред,ако искаме да се развиваме трябва да загърбим обидите и неразбирателство.Само така ще успеем!Но не с хората,които нищо друго не могат освен да мразят и да вдигат юмрук.

271

Активист на БСП

преди 2 години

Ген РАДЕВ победител още на първия тур!!! Венсеремос БСП!!!

270

Анонимен

преди 2 години

Вчера един политоложки Нострадамус му даваше 56% на първи тур?!Сигурно е осребрил 100% за тази прогноза.

269

Анонимен

преди 2 години

321 Удобно забрави, че за Радев гласуваха тогава ДПС, както и много симпатизанти на ГЕРБ. Това обаче никога няма да се повтори. Радев се провали като президент, политик и българин.

268

Анонимен

преди 2 години

Радев слезе от 62%, на 47,6%. С това темпо ще стигне 20% до балотажа. Само безотговорно хора, могат да гласуват за предател, който покри руските шпиони у нас и вкара страната в хаос.

267

Пенда

преди 2 години

До Пижо...Поздрав на всички сорос..оиди, леви либерали...поздрав на предателите... драпайте за власт и пари! ПППП /4П/ и РР /2Р/ много ще се радват на вас-почтените!

266

Млад Софиянец

преди 2 години

РАДЕВ ПОБЕДИТЕЛ.ПОБЕДА С НОМЕР 6.

265

Пижо

преди 2 години

Чета истеричните коментари на ГЕРБерските *** и ми става едно хууубаво, приятно... :)) Не виждам що се пенявите толкова. Да не сте били извън България тая една година? Защото Радев е с над 60% доверие от година насам, от протестите. Вярно, не всички, които го одобряват ще гласуват по ред причини, но е нормално да са над 50% от гласувалите. Оставка на Лакея на Мафията заради уронване престижа на СУ. Съд и Затвор за ГЕРБерската мафия!

264

Анонимен

преди 2 години

не разбирам как нормален средностатистически българин би гласувал за РР...?

263

НЕ БОЙКО,

преди 2 години

А БАЙДЪН Е ТОЗИ, КОЙТО ЩЕ ВИДИ СМЕТКАТА НА РУСКИТЕ ШПИОНИ В ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ И МИЛОСТ НЯМА ДА ИМА. А КОЙТО НЕ ВЯРВА, ЩЕ ВИДИ С ОЧИТЕ СИ.

262

Да докажем

преди 2 години

че има по-вече българи и Радев да победи още на 14.11.

261

Радев ДС

преди 2 години

Единственият президент в историята на България, в чиито предизборен щаб има 27 щатни сътрудници на бившата Държавна Сигурност!

260

Анонимен

преди 2 години

Радев докато е бил шеф на ВВС купува апартамента София на четворно по-ниска цена като за колеги от ДС. Има го документа в интернет.

259

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 313...Чак сега ли се усещате!То по-добре късно, отколкото по-късно...ха дано ви светне,че става дума за сценарий-но сега е важно как ще го изиграем, защото сега на сцената са актьорите,но нека ние се окажем по-добрите от тях!Не се предавайте на актьорите-предатели!

258

Радой Ралин

преди 2 години

Радев ке падне!

257

Анонимен

преди 2 години

Мисля си,...мисля си, че ни лъжат и манипулират . Вече не им вярвам особено от въвеждането на задължителноо тестване за деца за да посещават училища и на зелените сертификати, които са ужасна дискриминация и най вече не мога да разбера защо имаха съвсем друга риторика и в един момент вероломно и нагло ни излъгаха но в ада ще горят понеже излъгаха и се отдадоха на Запада които от своя страна са лъжци...