20

Анонимен

преди 2 години

Някъв глупав русофилин пак ни обяснява как Запада умирал. Чакаме от 1917г ама все не идва.

19

Анонимен

преди 2 години

Безплатно образование, здравеопазване, спокоен живот и високо ниво на безопасност. На бедните държавата даваше повече, а на хората от средното ниво и високото (не средна класа, при соца няма такова понятие) на тях не додаваше (поне така смятаха те, че заслужават повече) и за това те решиха да разрушат системати и ето сега ще живеем като капиталистите на запад. В резултат тази прослойка, която унищожаваше соца, самата тя беше унищожена изцяло, и станаха бедни. Ето сега - живейте богато като капиталисти а, с мисълта дали следващия месец ще имате пари за хляб, и това ще стане скоро.

18

Анонимен

преди 2 години

Напред с Румен към севернокорейските висни !!!

17

Анонимен

преди 2 години

Това е четвъртата и последна криза на капитализма. Повече кризи няма да има. Моделът приключи и илюзии вече по този повод няма. Това не значи, че ще дойде краят на света. Просто ще има локдаун, и на всеки ще бъде дадена свободата да се ваксинира на две седмици. На запад няма толкова ресурси и енергия, че да стигне за всеки.

16

Анонимен

преди 2 години

Светът на запад се управлява от банковите картели. И те знаеха - ако някъде има проблем, трябва да напечатаме пари, да раздадем кредити и всичко се оправя, производството и потреблението се стимулира, тези новонапечатани пари се превръщат в реален продукт на производството. Сега обаче този механизъм вече не работи - Путин го каза на икономическия форум Валдай. Колкото и пари да печатат, това не води до увеличение на производството. Затова ще има локдаун и ваксинации всеки 6 месец, 3 месеца, всяк

15

Анонимен

преди 2 години

В Германия индустрията спира. За първото полугодие от планирани 60 хил мегавата вятър ни и соларни панели с получени само 2 хил. Аналена Бербок спечели изборите, втора в коалицията, и заплаши, че ако заводите не затворят, температурата ще се повиши с половин градус и децата в Германия няма да доживеят до 45 години. А без икономиката на Германия ЕС се разпада моментално.

14

Анонимен

преди 2 години

Байдън е ясен, той си има занимавка, сега заедно с Путин, Си и Моди ще рисуват червени линии по картата. А другите какво правят?

13

Анонимен

преди 2 години

Западът го очаква рязък спад на жизнения стандарт, и това ще бъде катастрофа защото при спадане на стандарта минимум два пъти не е възможно да се запази инфрастуктурата и стабилността на обществото, ще бъде много по-страшно отколкото 90те в Русия и в България. А в България като периферия и депо за черноработници ще дойдат още по-тежки времена, ще бъде просто ужас.

12

пенсионер

преди 2 години

ако фигуранта спечели и нас това ни чака . помня когато нямаше хляб при виденовото управление .

11

Анонимен

преди 2 години

На запад всички се надяваха, че след ковид-19 спада всичко ще тръгне нагоре, и есента на 2020 наистина тръгна. Но 2021 всичко отново тръгна надолу, дори по зле от спада началото на 2020. Всеки следващ спад ще е по-нисък от предишния. Не е ясно до кога ще продължи това, защото степента на на идиоти3ма на правителствата на запад е голяма (новото правителство в Германия ще спре индустрията да спасява планетата със зелени енергии въпреки че Германия има ресурс, а Франция и Англия изобщо нямат ресурс).

10

Анонимен

преди 2 години

Икономиката на ваксинирана Германия спадна тази година с 10%, до максималното ниво на най-острата фаза ковид-19 пандемията 2020 година. 10% това е твърде много.

9

Анонимен

преди 2 години

До Кенефар, па по соца нямаше тоалетна хартия нямаше с кво друго да бришиш.

8

Кенефар

преди 2 години

До Анонимен 21 --- И за бира, и за лимонада, и за мръвки, и за хляб ставаха опашки. Да не думам, че ползвахме "органът на Партията", вестник Разбойническо дело, за да си почистваме анусните фекалии, като по този начин изразявахме протест към БКП, а партията-кърмилница се радваше, че ни бърка яко из дупките. Щафетата е в ръцете на Радев. Давай пРезиденте, давай Чорапе !

7

Вампир

преди 2 години

Скоро ще четем статия, озаглавена: "Гладът в България е факт, ще се справи ли страната?" с подзаглавие, "Шапкар Чорапов е издал строги закони против кражба и разхищение на реколтата" //// Към гладът ще бъде прибавен и студът. Да гласуваме за Чорап!

6

Анонимен

преди 2 години

Това може само при комунизъм да се случи. И при нас преди 89та година хранителните стоки бяха празни. А една година цяло лято нямаше чушки. За кола и арпартамент чакахме по 20 години. Жалка история.

5

Щерю

преди 2 години

Много лошо за бедните северно-корейци. Китай да им даде храна...

4

Анонимен

преди 2 години

Зомбирани. Както и руснаците. При плодородни равнини при излаз на богато с риба море умират от глад. Да умират. Бог дава ама в кошара не вкарва.

3

3

преди 2 години

имат добър прираст на населението и не изглеждат мършави.

2

Анонимен

преди 2 години

Избор-да умрат от глад и коремен тиф или ковид. Или и от трите.

1

Анонимен

преди 2 години

В България ще е почти същото благодарение на хунтата оглавявана от Чорапа...