55

Истината

преди 2 години

Светът върви към война. Искрата ще започне от Тайван като Китай окупира Тайван. САЩ изтеглиха фабриката за чипове от Тайван. Тези чипове са мозъка на всички технологични устройва които ползваме от телефоните до комютрите и така нататъка. След войната съюзниците от НАТО ще се обединят срещу Русия и Китай и така ще започне третата световна война. Не случайно навремето САЩ създадоха НАТО срещу комунизма.

54

Анонимен

преди 2 години

До dogan.......Продължаващ сюргюниадата! Ще ме накараш да те открия и ако си тук, а не във факаната си Ана ватан, да ти скълцам пръстите, с които пишеш! Аз, бок смачкан, съм потомък на хайдути, които са секли заптийски глави! Така че горе-долу сме квит! Ние сечем глави на въоръжен враг, а османците колят жени, малки дечица, старци! Ние, като превзехме Одрин, сами гладни, хранехме умиращите от глад кадъни и сополанковчета! Това е една от разликите между нас!

53

Анонимен

преди 2 години

Франция ще бомби шалварите яко от ядрените си подводници, ако нападнат Гърция! Ще им пушат яко фecoвете!

52

Анонимен

преди 2 години

До aa1830ТОЧНО ТАКА...ГЪРЦИТЕ СА ХИТРИ,НО ДО НЯКЪДЕ,ЗАЩОТО ПРИ ЕВЕНТУАЛЕН КОНФЛИКТ ТУРЦИЯ-ГЪРЦИЯ,НИКОЙ ОТ ЗАПАДНИТЕ ПАРТНЬОРИ НЯМА ДА ЗАСТАНЕ НА СТРАНАТА НА ГЪРЦИЯ,ДОРИ НАПРОТИВ...ТРЯБВА ДА СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ НАИВНИК,АКО СМЯТАШ,ЧЕ ФРАНЦУЗИТЕ И АНГЛИЧАНИТЕ ОБИЧАТ ЕЛИНИТЕ...ВЪПРОС НА ИНТЕРЕС...1922 СЕ ОПИТАХА ДА НАХЛУЯТ В ТУРЦИЯ И СТАНАХА ОГРОМНИ КЛАНЕТА...

51

Анонимен

преди 2 години

До aa1830 - Жалко, зе е било изселване ... а не по-хубаво ;)

50

По време на....

преди 2 години

Варшавския договор ние бяхме съветска република тъпкана със оръжие и решени до полудяване да го върнем на турците за цялото ,,присъствие.. и Априлското въстание тъпкано,,,,,Самолети и танкове бол модерни ракетни воиски и многооо по- висок боен дух от братята фесове ! А руснаците само ония да бяха тръгнали така щяха да ги изпердашат със атомнбомби ,че направо щяха да ги пратят при маймуните и те си го знаеха !

49

aa1830

преди 2 години

Гърците ще се скрият зад гърба на някого, както винаги са правели. Гърците имат една война с Турция и завършва с изселването на милиони гърци от малоазийските територии.

48

Ямболски цървул

преди 2 години

На Нефертити защо не са открити останки,а на Бастет,която е погребана до Резово ,защо е милитаризирана зона?

47

Анонимен

преди 2 години

БУКВАЛНО ПРЕДИ ДНИ ГРУПА ПОЛИТИЦИ ОТ СОФИЯ ПОДПИСА СПОРАЗУМЕНИЕ,С КОЕТО ТРАКИЯ(БЪЛГАРИЯ,ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ)СТАВА ЗОНА ЗА СВОБОДНА ТЪРГОВИЯ И ДВИЖЕНИЕ НА СТОКИ И ХОРА,С КОЕТО ОТВОРИ ШИРОКО ВРАТИТЕ ЗА ФОРМИРАНЕ НА НЕЗАВИСИМА ТРАКИЙСКА ДЪРЖАВА И НАХЛУВАНЕ НА АЗИАТЦИ И АФРИКАНЦИ...

46

Анонимен

преди 2 години

Гърците винаги са постъпвали хитро, работят с ума , не със сила, те сключиха сделки и с Франция,ЕС и с Англия, не участват и в Триморието, Армения е малка държава, която много се страхува от турците, но арменците имат силно лоби във Франция, САЩ и други държави, това са един кротък, изстрадал,трудолюбив народ, всеки ги приема на драго сърце, но Турция, не само е извършила жесток геноцид над арменците, но и е заграбила големи арменски територии в миналото и те имат жестоки рани и страх от турците

45

Анонимен

преди 2 години

До ВТОРИ ХАТАЙТОЧНО ТАКА...ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е КОГА ЕРДОГАН ЩЕ РЕШИ ДА ВДИГНЕ ШЛЮЗОВЕТЕ ПРИ СВИЛЕНГРАД И ДА НИ ЗАЛЕЕ С АЗИАТЦИ И АФРИКАНЦИ...

44

По време на гръцкия

преди 2 години

пишман-военен режим, черните полковници се хвалеха, че няма да отстъпят и педя земя населена с гърци.Турската армия отцепи Северен Кипър.Не си ли въоръжен на макс-играта свършва!

43

гост

преди 2 години

Да не подценяваме и нашите бойци-юнаци особенно бързопреносимата елитна хвърковата чета на нашия Войевода.

42

Анонимен

преди 2 години

ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ БАЦЕ ОТ БАНКЯ ТА ЧЕСТО ДА ХОДИ ДА ЦЕЛУВА РЪКАТА НА СУЛТАНА В АНКАРА,ЧЕ СМЕ ГО ЗАКЪСАЛИ МНОГО ЗДРАВО...

41

Умрете от страх

преди 2 години

Ще видите вие Тиквата като се върне на бял кон, България ще започне да произвежда арбалети.

40

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТИ ПОСЕЩАВАЛ ЛИ СИ ПОГРАНИЧНИТЕ РАЙОНИ С ТУРЦИЯ?ЦЯЛАТА АРМИЯ И ВОЕННА ИНФРАСТРУКТУРА ОТ ТУРСКА СТРАНА Е НЕПОКЪТНАТА ДОРИ СЕ Е УВЕЛИЧИЛА СЛЕД ПАДАНЕТО НА ЖЕЛЯЗНАТА ЗАВЕСА...ТУРЦИТЕ ОТАТЪК МАЛКО ТЪРНОВО И СВИЛЕНГРАД СА ВЪОРЪЖЕНИ ДО ЗЪБИ...ОТ БЪЛГАРСКА СТРАНА ОСТАНА КУПЧИНА ТУХЛИ ОТ ПОДЕЛЕНИЕТО В ЕЛХОВО И БАБА ДОРА С ДВЕТЕ СИ КОЗИЧКИ В СЕЛО МАЛКО ШАРКОВО...ТЪЖНА КАРТИНКА СМЕ...ДОБРЕ,ЧЕ СА ТУРЦИТЕ ТА ДА ИМА КОЙ ДА НИ ПАЗИ...

39

Анонимен

преди 2 години

До 38ЕДИН ПОЛКОВНИК РАЗПРАВЯШЕ,ЧЕ ПО ВРЕМЕТО НА ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛА АРМИЯ,КОЛКОТО ДА ЗАДЪРЖИ ЗА НЯКОЛКО ДНИ ТУРСКИТЕ ВОЙСКИ ПРИ НАХЛУВАНЕ,СЛЕД КОЕТО ДА ДОЙДАТ РУСНАЦИТЕ.Още същият ден на турско нахлуване, Съветските войски щяха да *** Турция изозад, през Грузия и Армения.

38

Анонимен

преди 2 години

ТУРЦИЯ Е ДЕМОГРАФСКА СИЛА-ВЕЧЕ Е 84 МЛН. НАСЕЛЕНИЕ,А БЪЛГАРИЯ И ГЪРЦИЯ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ПРАВЯТ БРОЯТ НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ИСТАНБУЛ(16 МЛН.)

37

Анонимен

преди 2 години

Турция наистина има военна промишленост. Предимно копирани изделия - атак-хеликоптер съвместно с Италия, танк "Алтай" копиран от немците и корейците, лекото стрелково оръжие - до едно копия. Най-много се изкефих, като решили да копират С-400, но щом я отворили, изгоряла цялата електроника - руснаците хем ги предупредили да не пипат! И отишли няколко милиона долара! Фукнявят се с този дрон "Байрактар". Срещу него има свръхзвуков тежък "Охотник", няколко американски и израелски, много по-добри!

36

Анонимен

преди 2 години

До38Ако цялата турска армия тръгнеше срещу България, да нямахме никакъв шанс. Обаче, през 70те,80те години едва ли Турция би хвърлила дори половината си армия срещу България. Все пак тя граничи с недоброжелателни съседи като Гърция, Иран, и близките до Москва Сирия и Ирак.