49

Анонимен

преди 2 години

Умират по 150 човека дневно и всичко е ОК. Този е абсолютен сатрап.

48

x

преди 2 години

Важното е да не умрем от ковид, а това че ще умрем от глад не е важно. Спасяват ни, вервайте им на спасителите.

47

Анонимен

преди 2 години

Петър Москов: Само 10 от 64 болници в София разкриха допълнителни ковид легла. Ето затова няма места по болниците.

46

varna

преди 2 години

Браво. Пускайте и по-големите. Тестовете(мисля че са безмислени) трябва да се правят от родителите у дома, както е в Германия иначе е лудост и излишно шашкане на деца и родители. Не ни подценявайте Българите сме отговорни родители.

45

Реалността

преди 2 години

Съвсем скоро ще докажем на света , че българина е от корав материал ,дявола не е чак толкова черен и мисля че ни предстои спад на болните ! Но началниците на света няма да търпят такова своеволие и ще държат да бъдем ваксинирани на сила ,затова гласувайте за Възраждане !

44

Анонимен

преди 2 години

Плюхте Ананиев и Костадинов, ама те поне знаеха какво правят. Този дори не знае и да говори. Нищоправец на наша заплата! Срамота бе Радев, виж си ги министрите, ти си ги избра. народа се гав ри с тях нон стоп, а ти чакаш от този народ втори мандат. Охооохохох

43

Анонимен

преди 2 години

Зеленият сертификат държи жена ми далече от мол-а. Мерките работят!

42

Анонимен

преди 2 години

Вижда се локдаун от самолет.В Русия при поне четири пъти по-добри показатели затвориха всичко.

41

Анонимен

преди 2 години

Жалко че няма машина на времето да пратим някой да даде презерватив на бащата на Стойчо Кацаров като го е правил.

40

Анонимен

преди 2 години

Чакат изборите и затварят

39

Анонимен

преди 2 години

Тоя е тотално неадекватен.

38

Корона

преди 2 години

До Анонимен 34 Локдауна не върши работа.Защото: 1.Над 85% от починалите са пенсионери- над 65 год. Къде ходят пенсионерите- в ковид развъдниците в топ 3,а именно- гр.транспорт,леч.заведения и аптеки,хипермаркети и опашката за пенсии и сметки.И при тотален локдаун гореизброените си работят,щот са първа необходимост. Тъпия сертификат и локдауна не вардят нищо,песионерите ще продължават да измират с космическа скорост,щото те са там-където е вход свободен.

37

Анонимен

преди 2 години

За пореден ден щрауса Кацаров си пъхна главата в пясъка и рече "Спокойно, положението е лошо, но може и по-зле да стане". Как може да бъде назначен за министър? Трябва народа да се събере под прозорците му и докато не подаде оставка да не спират протестите. Срамота.

36

Mersi

преди 2 години

Спокойно,вируси има за всички.Гарантирано от Гумен го вади!Ковид по-здрави от Кацаров.

35

Реалността

преди 2 години

На нашата улица пълна със пенсионери не съм чул за нито един заболял. Ако бяха през къща болни всеки ще се замисли .знам че вирус има и не е майтап .но като гледам на нашите пенсии въобще не им дреме и със маска един не съм видял--не съм във диво село във град съм и децата им може да им го занесат .но тука е така ! Каква е истинската истина не мога да се обзаложа !Откак е локдаона доходите ми са на половина .инфлацията всеки ден по голяма добре ,че още не са дошли големите сметки за ток .

34

Анонимен

преди 2 години

Кацаров е пишан лекар. Виждал е болница отвътре само като пациент и това си личи. Тези сертификати така "работят" че брат ми, който е антиваксър има 3 различни и си ходи където пожелае без никога да се е тествал.

33

Абе 16-ти

преди 2 години

Ти гей ли си или само Мека китка и по 5 лв ли ти дават на сеанс, та предлагаш такива смешни басове

32

Анонимен

преди 2 години

Ще има пълен локдаун.Неизбежно е.Лекарите и сестрите недостигат.Има много болни .Ние вече сме абсолютно лидери в света по смъртност от Ковид.

31

Анонимен

преди 2 години

авантата защо не е арестувана?

30

д-р Радев

преди 2 години

Пише се "меродавно", а не "миродавно".