94

Анонимен

преди 2 години

Тая Грешница да се покае за греховете си че я чака дявола в Ада да изтезава заради всичките и безумия Казано е на Господа Исуса Христа да вярваш и само на него да служиш той се грежи за теб не само в тоя свят но и вечното Божие Царство което ще наследят всички който се уповават на него а не на учени и техните ваксини Има Библия четете я а не слушайте грешниците какво ви говорят или заплашват

93

гост

преди 2 години

А стига сте плашили и стряскали хората с това плаш.ло на което никой не вярва де .

92

ACDC

преди 2 години

Заради Радев ще се стигне до локдаун. Той не смее да въвежда марки и да ги контролира. Нещата вече са за частичен локдаун, но отново не смее. Скъпо ще ни струва неговия страх.

91

Анонимен

преди 2 години

Още пролетта на 2020 писах, че идват промени в световен мащаб, които са съпоставими с тези от 1989г. Много хора не повярваха, както и през 89 малко хора осъзнаваха какви промени в живота предстоят само след няколко години. Вече почти 2 години пандемия и краят не се вижда. Инфлацията сега започва, а вече много хора останаха без работа, много хора умряха и още ще умират. Някой вярва ли още, че старото нормално ще се върне?

90

Анонимен

преди 2 години

И като въведат тотален нокдаун какво ще ми ядеш. Някой трябва и да поработва за да получаваш. Вярно е, че да си на държавна хранилка и вечен локдаун е най-доброто.

89

минувач

преди 2 години

Локдауна енеизбежен. Проспаното от правителството лято ще продължи да дава резултати във всички сфери. Българинът е склонен да търси решение, когато ножът опре в кокала.

88

Решение

преди 2 години

До Анонимен 91Ами предложете вие решене което хем да махне мерките, хем да намали натиска върху болниците! Аз пък съм от потърпевшите които имат планова операция (ортопедична) и спирането на плановите операции влияе на моето здраве! Звънях в болницата и ми казаха че всички сестри от ортопедията са пренасочени към Ковид отделението и няма как да ми направят операцията!

87

Ха

преди 2 години

До Анонимен 92 Може и да си ОК сега, ама утре като те подкарат към респиратора няма да можеш да ни информираш колко си ок. Ето тая информация липсва на тоя форум.

86

Силиконови тцитци

преди 2 години

Метапрофесори, псевдоправителство, квазиздравеопазване. Всичко е фалшиво и менте. Само терорът и фашизмът са реални, както и перфидната жестокост с която искат да наложат гнусните си вредни ваксини.

85

Анонимен

преди 2 години

До: номер 91 Така е, потвърждавам! Шефа ми след втора доза ваксина получи тромбози в мозъка. Лекува се с лекарства, не минава. Накрая го оперираха и се оправи.

84

Анонимен

преди 2 години

До: номер 88 (Решение) Пак съм аз, номер 88!Забравих да подчертая - аз не съм ваксиниран и съм жив и здрав (да чукам на дърво) и съм на работа! И си плащам данъците!

83

Анонимен

преди 2 години

80 внимавай с тия решения дето измисляш, че ще трябва и ваксинираните да попълните отказ от лечение на страничните ефекти. Давам пример. Много близка моя роднина от 3 месеца лекува тежък косопад след ваксиниране. Не се оправя. Обиколи толкова лекари, колкото аз за 10 години не съм. Скоро и на психолог ще отиде, защото като я гледам на там върви. И всичко това се плаща от здравна каса. Т.е. от осигуровките на тъ*пите антиваксъри!

82

Анонимен

преди 2 години

Еее, обаче цялата професорска и математическа шайка избягва да коментира неудобната тема с Белгия. А така ни даваха за пример ваксинираните държави където отпадали мерките.

81

Анонимен

преди 2 години

До: номер 80 (Решение) И този отказ от решение да бъде задължителен за всички - и ваксинирани и неваксинирани? Така съгласен ли си???!!! Защото мой колега е болен с КОВИД от миналата седмица, и е ваксиниран и има сертификат за това, но пак го няма на работа!!!На него кой ще му плаща хем ваксините, хем лечението???!!!

80

АнонимеН

преди 2 години

КОЖУХАРОВА: НУЖНИ СА ПО-СТРОГИ МЕРКИ ЗА ДА МОЖЕ НЕВАКСИНИРАНИТЕ ГРЕШНИЦИ ДА БЪДАТ КОНВЕРТИРАНИ ВЪВ ВАКСИНИРАНИ ПРАВЕДНИЦИ!

79

Анонимен

преди 2 години

споко баби, който е искал да живее се е ваксинирал, който е решил да мре не се ваксинира-тоест е решил да се самоубие. Така въздухът ще стане по-чист, няма да ядат кремвирши, колите ще намалеят.Демек животът ще стане по убав за нас ваксинираните

78

Анонимен

преди 2 години

Бабето първо да погледне процента на ваксинирани в Италия, Германия.... И да обясни защо според неината овча логика там не са премахнати сертификатите?

77

Анонимен

преди 2 години

хахаха тия вапирр е поредния платен спасител аман от такива профита като тая коза

76

Анонимен

преди 2 години

ако според Радев народа не вярвал на ваксините заради Бойко, то вече окончателно никой няма да вярва в изборите и властта заради Радев

75

Анонимен

преди 2 години

"Т.нар. антиваксъри, съберете се всички на едно място, и се вижте кои сте, вижте кои сме всички останали">>>>>Логика на 5 годишен в детската градина. Ще помоля интелигенцията да не се обажда, за да изглежда по-умна.