433

Анонимен

преди 2 години

До ббб "Ромите са около 30% от населението" Ромите в България по официлани данни са около 360 хиляди души, а по неофициални дотигат до 700 хиляди. Което и от двете да е няма нищо общо с 30%. В най-лошия случай са 10% от населението. И други проблеми има с написаното от теб.

432

до 559

преди 2 години

Има роми в болницата, но тези в гетата половината нямат лични карти, те си умират в гетото, погребват си ги там. То не се е знаело че за живи, ти пък искаш статистика за мъртвите да има. Онзи ден срещнах ***, които е на 32 години и има само акт за раждане, никога не е впсиван никъде, няма един докумен, не училище не е ходил, кола не кара, лична карта с адрес няма, нищо

431

Застраховка Живот

преди 2 години

До ббб - много си прав, аз за това настоявам на дават застраховка Живот, преди да се набодеш

430

Анонимен

преди 2 години

До Застраховка Живот "А аз нямам енергия да се занимавам с хора, като Вас" НЯмаш енергия, но прекара 3 часа! да повтаряш едно и също, без да се опиташ да проумееш какво ти се казва, въпреки многото различни подходи и обяснения по различни въпроси! Ернергия имаш, но трябва да я насочиш към това да се образоваш.

429

ббб

преди 2 години

Интересно, при толко много роми в България би трябвало минимум 30% в Ковид отделенията да са пълни с роми и следователно пред болниците щеше да има рояци от рода да чакат и да обвиняват доктори и болници, НООО такова нещо по телевизията не дават!! Тогава идва въпроса, ромите не се разболяват или нещо не ни се казва както трябва?? Ромите са около 30% от населението, тоест от 150 загинали на ден би трябвало поне 50 загинали да са роми! Е знаете ли какви протести щяха да са пред болниците????

428

Анонимен

преди 2 години

До Застраховка Живот "Предмет на държавата е каквото искат хората." Хората не искат ли да им дадат безплатно по едно Ферари Ф50? Значи държавата има за цел да им го осигури.

427

Застраховка Живот

преди 2 години

Утре ще се ваксинирам, ако сложат застраховка Живот с ваксината.

426

Застраховка Живот

преди 2 години

Предмет на държавата е каквото искат хората. Ако хората преценят, може да си застраховаме и растенията против увяхване. Държавата може всичко да направи. Може и да сложи застраховка живот при ваксиниране. Стига сте спорили, там който сте зад клавиатурата, защото съжденията ви са много погрешни. А аз нямам енергия да се занимавам с хора, като Вас. Лека нощ. О, а .. извинявам се. Лек ден! Забравих, че за Вас е ден. Чао.

425

Анонимен

преди 2 години

До Застраховка Живот "Ще се ваксинирам утре, ако държавата сложи едно Ферари в цвят червен при ваксиниране". Мда.

424

Застраховка Живот

преди 2 години

Ще се ваксинирам утре, ако държавата сложи застраховка Живот при ваксиниране.

423

Анонимен

преди 2 години

До Застраховка Живот ""Като ми дадат Ферари безплатно, тогава ще се ваксинирам "безплатно" " Мда.

422

Анонимен

преди 2 години

До Застраховка Живот Съждението ти е лишено от всякакъв логически смисъл, да не говорим, че не се базира на факти. Ваксината всъщност не е безплатна. Платил си си за нея с данъците, които даваш на държавата. Вече ти обясних, че частно застраховане не е предмет на дейност на държавата (включително и въпросната Гражданска отговорност), тъй че държавата не се занимава с такава дейност, та да ти "я предлага".

421

Амчъкистанец

преди 2 години

Ще издържат!Ша падат кинти!Ай на бас!

420

Застраховка Живот

преди 2 години

Като ме застраховат безплатно, тогава ще се ваксинирам безплатно.

419

Застраховка Живот

преди 2 години

Държавата трябва да ми предлага безплатна застраховка Живот, защото ми предлага безплатна ваксина. Кое точно те изненадва? Какво се чудиш?

418

Анонимен

преди 2 години

До Застраховка Живот "Утре ще се ваксинирам, ако смените декларацията за информирано съгласие с. Ферари Ф50. Или с апартамент в центъра на София". Мда.

417

Застраховка Живот

преди 2 години

Утре ще се ваксинирам, ако смените декларацията за информирано съгласие със застраховка живот.

416

Анонимен

преди 2 години

До Застраховка Живот За 5ти път те питам. Кой те е спрял да се застраховаш и защо държавата трябва да ти го "предлага"? Ако смяташ, че е необходимо, го правиш.

415

Застраховка Живот

преди 2 години

30 лв Гражданска Отговорност. Сложете застраховка Живот 30 лв при ваксинация и утре ще се ваксинирам. Къде е проблема? Ей ти, дето спориш с мене. Какво лошо има в това да се застраховаш от смърт при ваксинация? Нямам ли право да се подсигуря? Ти искаш да се ваксинирам без да задавам въпроси, без да съм застрахован по никакъв начин, така ли? Просто отивам утре и си слягам ваксина. След 6 месеца пак. Така ли си го представяш? Обясни, моля те.

414

Анонимен

преди 2 години

До Застраховка Живот "държавата раздава застраховка Гражданска Отговорност." Не, не я "раздава" и даже в името й е заложен специалния й статут. Застраховката живот няма специален статут.