169

Оффф

преди 2 години

Само се ядем един -друг! От това полза няма! Стига сте давали акъли кой да се ваксинира и кой-не! Това е лична преценка и касае единствено човека,който ще вземе решение за себе си!Той решава дали да поеме някакъв риск или не!Доказано е,че ваксините не предпазват от зарязаване на останалите така че касаят единствено ползвателите им!Какъв е този натиск,който упражнявате върху неваксинираните хора и защо? Това вас какво ви засяга? Нали си имате сертификати,ходите си навсякъде свободно....

168

До 178

преди 2 години

Имаш предвид червените комунисти от ГЕРБ ли?Защото там всички, начело с мутрата са комунисти.

167

Анонимен

преди 2 години

Вижте статията в сайта "***" за зелените паспорти - НЕ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ в ЕС - "НЕ МАНИПУЛИРАЙТЕ, НЕ НИ НАБУТВАЙТЕ ПОД НОСА НЕПРЕКЪСНАТО РЕГЛАМЕНТА НА ЕС, А ГО ПРОЧЕТЕТЕ!"! Пак се на,рахме , след като ни казаха само да пр,днем от Брюксел!

166

Анонимен

преди 2 години

172 сериозно ли? Повечето от хората дават каквото могат за ремонти на училища и градини. Моето семейство го прави от години. Ремонт на класна стая, закупуване на оборудване, другите които нямат пари помагат с труд, да боядисат, да пердета шият. Мъжете коват пейки в двора на училището. Кой с каквото може. Като не знаете каква е ситуацията спрете да говорите. Народа си е много с акъла си. Просто сме на такова място, че всеки иска да сме му слуги срещу нищо. Писна ни.

165

166

преди 2 години

Съгласен за комунизма, ама и преди това не сме прокопсали. Изглежда робството и то на една малоазийска империя, както и афилиацията с друга крепостническа империя е изиграло фатална роля.

164

Анонимен

преди 2 години

След години случващото се в България ще бъде наречено - Голямото антиваксърско мране!

163

Електротехник

преди 2 години

А прогнозата за цената на тока е още по-мрачна ! Най-новата технология е производство на електричество от миризмата на зелените чорапи на Фигуранта - вонята им може да произведе ток за 100 години напред !

162

Критично мислене

преди 2 години

Ето ти един пример за такова."Имаме все повече млади пациенти, които за часове си отиват, защото идват късно. Те са на около 30 г. и почиват от дихателна недостатъчност, емболия, инфаркт на миокарда и сърдечен арест. Те са с положителен тест за коронавирус." Тва според статия в съседната одая са думи на шефката на болницата в ЛомЗначи в ежедневните статистики за смъртността от настинката, не присъстват хора на около 30г. но в Лом видиш ли умирали мнозина.Сравних и разбрах, че ни лъжат нагло

161

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 160.......... И кой е виновен за тази ситуация? Не бъдете лицемер - много от хората в България нямат нищо против да харчат за освежаващия ремонт на жилището си повече от бюджета на отделение в държавна болница.

160

153

преди 2 години

Не се научихте да виждате причинно-следствена връзка, да проумявате голямата картина, а не само да се фиксирате върху последиците. А кой избира президента? А кой гласува за партии (ИТН), които не могат да излъчат правителство?

159

ттт

преди 2 години

За арест и съд сте всички,които всявате паника сред населението.

158

Анонимен

преди 2 години

95% от неваксинираните нямат нужда от каквото и да е болнично лечение. Останалите 5% трябва да се лекуват в болница. @ години след началото ние още не сме готови да посрещнем 10 хиляди болни от грип в болниците и все вием, че нямало места. Що за uдиот трабва да си, за да не се подготвиш?

157

Ужас !

преди 2 години

Смрадта на зелените чорапи ще е толкова жестока , че ще умират стотици българи от вонята им !! Още дълго време ще се шири смрадта на зелените чорапи на Фигуранта !!! Доложи , Радев! Кога ще си изпереш чорапите, че вече не се трае вонята им ?

156

Анонимен

преди 2 години

А не е ли време да се преразгледат протоколите за лечение и времето от което започва?

155

Анонимен

преди 2 години

Това с интелигентността на българина е част от фолклора, но в реалността всъщност далеч не се потвърждава. Толкова сме се изпростачили, че се затриваме като нация. Комунизмът и годините след него са главните виновни за това!

154

Дивак

преди 2 години

Безхаберието си е типична българска черта. Коронавирусът обаче показа и другото лице на мнозинството от българите - ширещ се идиотизъм, изразяващ се в упоритото отричане на нещо, от което нищо не разбираш. Какво го казва поговорката: "Празните съдове дрънкат най - силно."

153

Българщина

преди 2 години

Балканско-робски-невеж инат убива народа!Все другите му криви - докторите не били доктори, болниците не били болници, статистиките не били статистики... Погледни се в огледалото, народе! Самоубиваш се!

152

Мангъра

преди 2 години

Протестирай Българино !Как ще ти казват че имало вирус, да не пиеш ракия, да не ядеш трушия, да не ядеш мазно и да си носиш тъпата маска ? Това че зяла западна европа го прави, не значи че те са по умни. Бай Шиле знай най добре че по цялата плоска земя такъв вирус няма, и ако е имало то е било урочасване или зла магия. Още 150 Магъропитека по малко... но въпреки всичко те са умрели от друго, ретрограден меркурй или зла магия. (но не е вирус)

151

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните да се лекуват само от Мангъров!!! С чай и мед раэбира се!!!Всички дето се лекуваме по метода на Мангъров, успешно преболедувахме.Мнозина от тия дето ги лекуват в болниците не успяха.

150

Анонимен

преди 2 години

148 тогава почни да мислиш критично и за болничното обслужване. Във Франция и Германия събират ли капачки за ковиози за бебетата? Имат ли само 1 линейка с ковиоз за цялата държава? При това закупена с инициатива на хората? Хайде, имай КРИТИЧНО МИСЛЕНЕ! А в училищата в западния ви рай има ли вентилационни системи? Защото нашата се нарича прозорец. А тоалетни с дупка има ли? Хайде и за това да помислиш КРИТИЧНО! Давай, научи ни нас про*стите!