72

Анонимен

преди 2 години

Алкохолиците. Един болен няма от тях, а секи ден са пред блока и къркат

71

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърската пропаганда скоро ще бъде криминализирана,помнете ми думата.

70

Анонимен

преди 2 години

Ако сега не се обедините, ще загубите всичко, което сте познавали. Много души ще си отидат, но каквото извовате - благо или зло, за децата ви ще бъде.

69

Анонимен

преди 2 години

До епидемиолог-"Повечето здрави, млади хора и деца, дори не усещат че са го изкарали. А те точно са спасението."-Те са единствения реален шит. Но пък ако ги принудят да се ваксат, никой не знае дали няма да се наруши създадения вече стабилен имунитет. И дали прекомерното насищане с антитела, няма да отключи автоимунни заболявания. И не вярвам само за пари да натискат за 100% ваксинирани, след като вече им е платено за милиарди дози. Дали друга важна магия има тези ваксини, щом и 85% не им стига?

68

Електронен концлагер

преди 2 години

Фокусът не вече върху това колко абсурден фашистки инструмент за сегрегация е този "зелен" сертификат..и че не трябва да се приема за нищо на света..а дали наличието на антитела да се добавя или не..нормализираха го толкова елементарно..свободата ще остане в историята като несъществуващ блян някога..Отнеха ни свободата бавно и неусетно почти и никога няма да я върнат..ако не сте се събудили все още досега..Конспирация е всичко- в кавички..!! Събудете се !!

67

случайно минаващ

преди 2 години

Ухааа, откриха топлата вода. Иначе в други новини: Водата е мокра! Не мога да разбера какъв е тоя жалък опит да се пренапише науката и на бялото да се казва черно. Сакън, народе боцни се на всяка цена - здрав, болен преболедувал, мъж, жена, дете, млад или стар. Защото, ако не се ваксинираш, ти застрашаваш нас ваксинираните. Как точно? Не знаем, но това е така, защото ни го казват от телевизора. Точка.

66

Българин

преди 2 години

До Образован: за колко шекелчета се продаде бе ***, СЗО е компрометирана управляема организация именно от създателите на тоя лай-нян вирус. Ваксините са ***...клетъчния имунитет след преболедуване е пожизнен...

65

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Нещо си се объркал :) В цяла Европа махат маски всичко се отваря. Тук с 21% скоро няма да се случат нещата. Много IQ липсва на българина за съжаление много много ..... този соц 45 години направо го е объркал тотално :(

64

Анонимен

преди 2 години

Още от заглавието ви разделят по колонки и вие влизате точно там, където са ви разчертали. Изненадайте ги веднъж! Изненадайте и себе си! Бъдете само човеци!

63

Анонимен

преди 2 години

Тотален контрол над всички. Как най-лесно? Ами... настинката. Кой би се сетил, че ще използват нещо неизкоренимо, нещо ежедневно, с което си битуваме открай време. Няма да ни разрешават да работим, докто не се преклоним. Ще отнемат хляба, дом, образованието на децата ни... та, така. В цяла Европа, по едно и също време, абсолтно координиран терор. Без оглед на броя ваксинирани, навсякъде едно и също...Не се делете!

62

Образован

преди 2 години

Ваксинираните са по защитени! На сайта на СЗО прочетох. Преди да пишете глупости влезте и проверете!!!!

61

епидемиолог

преди 2 години

=Кой е по-добре защитен от COVID: Преболедувалите или ваксинираните?== На това е отговорено отдавна. Тези които са минали през вируса са пъти по-защитени. Затова са и напъните с локдауни да спре това единствено надеждно средство за създаване на истински колективем. Не ми харесва любимия на ваксинпропагандата термин- =Преболедували=. Научете накрая какво означава - болен, преди да се излагате така. Повечето здрави, млади хора и деца, дори не усещат че са го изкарали. А те точно са спасението.

60

свободен

преди 2 години

Може би е време, ние неваксинираните да дадем отговор на ваксинираните.Сега искат зелен сертификат за да ни държат далеч от местата за срещи с други хора. Поради това че не знаем докога ще продължи това, се създават предпоставки за създаване на две раси. Ваксинирани и неваксинирани. Трябва да намерим начин за срещи на открито, където няма основание да проверяват сертификатите ни и да извършваме социални контакти със всички произтичащи от това последствия.

59

Отговор

преди 2 години

Все едно, всичко е лъжа

58

Право в целта

преди 2 години

Най-добре защитени са тези, които не гледат СМРАД (Средствата за масова реклама, агитация и дезинформация)!

57

Анонимен

преди 2 години

"В Българи ще настане мор и глад, когато политиците успеят да скарат народа..."

56

Чоко

преди 2 години

До ПаураКаквото и да се пънеш - не може да наричаш "ваксина" нещо , което не те пази от заразяване. А и без вакса около 8-10% от заразените го карат по-тежко този ковид. А истинските ваксини сложени преди 20 год. Юювсе още ни пазят от заразяване.

55

бай Гейтс

преди 2 години

Най-добре защитен съм аз, защото знам че всичко това е една измама. След това са набучканите, защото си верват че са се спасили. Най-зле са слабохарактерните, защото са ги уплашили и живеят в страх. и със зелен сертификат гонят вируси. Гледам ги и им се смея на акъла

54

Чоко

преди 2 години

До 76 Вероятността преболедувал да повтори е 3 на 1000, а ваксиниран да се зарази е 50 на 1000 (данни от най-ваксаната страна Израел) - ако разбираш поне малко от числа, направи си сам сметка за какво иде реч

53

Анонимен

преди 2 години

Най -добре защитен е този, който има чекмеджета и се прави да ШУТ пред НАЧАЛНИЦИТЕ -|-