237

eterna

преди 2 години

Чудовищни манипулации стават с тези статистики. Но който им вярва си е за негова сметка. Наистина е по добре да се набодат повечко човешки материал, за да освободят място за нормалните.

236

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните били опитни зайчета - ха ха ха !

235

Анонимен

преди 2 години

ХАХАХХААХХАХА

234

Бобър

преди 2 години

Нелепи сте! То не бяха агитации,не бяха томболи, не бяха промени във валидността на сертификата за ваксинация от днес за утре(ту 6м,ту 1г, ту безсрочно). То не бяха небивалици, че антителата нямали значение, че едва ли не антитела от вакса са по- добри от тези след преболедуване. Чудя се какви хора вярват още на думите ви! Аз съм опитно зайче- правя опити с ваксинирани.

233

Анонимен

преди 2 години

До Ханс Мемет Рубенщайн Ей това е най - точния въпрос , на който трябва да ни отговорят за къф хасмокар???? :) бравос Хасане

232

Гошо

преди 2 години

Защитавай правото си на избор !!!

231

до 257

преди 2 години

Ти ли определи колко години трябва да се тестват ваксините,селски?Аз мисля 15-20г. да ги тестват за по-сигурно.

230

Програмист

преди 2 години

До фактите са следните 262 : Ти сигурен ли си че са ваксинирани? Видя ли как им слагат иглата? Питам защото сертификат се взима по втория начин за смешни пари.

229

Анонимен

преди 2 години

До фактите са следните Купи си един буквар на първо време.

228

фактите са следните

преди 2 години

От 10 човека в офиса, 7 са ваксинирани и в момента са болни от ковит, докато тримата които останахме сме го преболидували през ноемврои 2020 и не сме си слагали ваксини. Аз през ноемврои 2020 го минах тежко с двустранна бронхопневмония. През лятото се наложи да вляза в ковид отделение без маска за да прибера майка си и съм се грижил за нея 14 дни докато беше в карантина без да ми има нищо.

227

Програмист

преди 2 години

До Право в целта 250 : А ти колко висши образования имаш?

226

Чичо

преди 2 години

Стига с тази пропаганда бре.Тоя доктор Монев живее в германия,ама виждаш ли разполага с информация която и здравния ни министър няма.Неваксинираните били опитни зайчета,ха ха ха .Издишате беее,издишате.

225

Програмист

преди 2 години

До Анонимен 257 : Би ли писал на български? Изглеждаш жалък и смешен.

224

д-р Ох Боли

преди 2 години

Глупости, колежке! Изпитанията на ваксините са като да правиш баница - и 1000 баници в 1000 фурни да сложиш, те няма да станат след 5 минути, а ще станат след 20 мин на 170 градуса. Ако засилиш фурната, ще изгори, а ако я извадиш по-рано, ще е сурова. Всяко нещо си иска технологичното време. Тия ваксини трябва да се тестват поне още 5-6 г и чак тогава ще са готови.

223

Програмист

преди 2 години

До студента 252 : Това на опашката за Янсен ли го измисли?

222

1

преди 2 години

250 Напротив, точно обратното е. Никой не иска да си изгуби робите и за това го е грижа за живота им. Елитите живеят на гърба на бачкаторите от какво свят светува. Ако измрат вторите, ще изчезнат и първите.

221

Ханс Мемет Рубенщайн

преди 2 години

Аз не разбрал, щом ваксинираните може да се заразят... а също и неваксинираните могат да се заразят ... за къф хасмокар трябва да се ваксинирам?!И щом ваксинираните пак могат да ръсят зараза ... за къф хасмокар ще ходат нафекъде със зелени артийки!?

220

студента

преди 2 години

Не на ваксините. Ваксинираните и подръжниците на ваксинирането под всяка проковид статия са точно 10 на брой ***, които драскат през всеки от 20-те си профили в полза на ваксинацията, партията майка и всичките им калинки по веригата. Статистиките за жертви и заболели са точно като коментарите и харесванията им под *** им фейсбук страници - хвърчащи, измислени цифри

219

Анонимен

преди 2 години

Докторе, добре - ние неваксинираните сме опитни зайчета. Това е полезно за вас лекарите, защото събирате важна информация, за заболяването. Същевременно ние не се притесняваме от състоянието си. Ако евентуално ви претоварваме болниците, можете просто да не ни приемате, като същевременно ни освободите от задължението да ви плащаме здравни застраховки. Целта на заглавието беше май да ни засрамите, да се почувстваме втора категория хора. Това последното няма да стане.

218

Право в целта

преди 2 години

Опитни зайчета са всички зомбита, които си въобразяват и все още вярват, че на управляващата света престъпна шайка й пука за техният живот и тяхното здраве! Може да имат и пет висши образования, но всъщност са кръгли идио.и!