60

Брей

преди 2 години

1-во: съжалявам хората, които са се вкасинирали и обвиняват другите (неваксинирани), защото, видите ли - така правели в другите държави! От това по- тъпо основание, няма накъде. Че и пренасят своята тъпота и овче поведение върху останалите.2-ро: същите тези (ваксинирани) питат останалите не ви ли е съвестно, че заразявате останалите. Ами то и вие разнасяте зарази и то безконтролно, защото никой не ви търси тест или ви дава срок на сертификата.

59

Анонимен

преди 2 години

Мрън меън мрън мрън

58

Анонимен

преди 2 години

При толкова много неваксинирани да налагат подобни мерки означава повсеместни фалити.Вярно е процентът на ваксинираните леко ще се повиши,но желаните резултати няма да се получат.Хората отвикнаха от тетри кина,заведения,молове."Мокър от дъжд не се бои"

57

БЕСЕН СЪМ

преди 2 години

Това е пълзящ глобален комунизъм. Няма да стане тва.

56

Анонимен

преди 2 години

След две години прекарани в писане на статии, че вируса ни дели на ваксинирани и починали, НАЙ-НАКРАЯ се сетихте и за мнозинството от народа- преболедувалите.

55

Е, па...

преди 2 години

Значи, излиза, че бърз положителен тест е достатъчен болницата да отчете пред здравната каса клиничната пътека за ковид, касата да заплати на болницата 1400 лв. /задължително условие е бърз или PCR тест/, защото бързият и PCR тестовете са приравнени. Но не е достатъчно на изписаните от болницата с диагноза ковид, на които е правен бърз тест, по решение на лекуващите лекари, да се издаде сертификат? Сериозно?По-калпава заповед едва ли има. И не е само това, издиша много, нарушава закони!

54

20% ваксинирани

преди 2 години

Оборотите на бизнеса ще паднат с 80%, благодарение на тези мерки.

53

Анонимен

преди 2 години

Те у нашите не са виновни и сега и при Борисов едно и също ,еврогейския съюз натискат , и има да получаваме 13 милиарда

52

1984

преди 2 години

Искат да изолират свободомислещите хора, които не се подчиняват лесно. Скоро ще започнат да ни вкарват и в лагери. На там вървят тия "мерки". Искат да построят хубав комунизъм.

51

Оффф

преди 2 години

Колкото и да си дрънкаме за ваксъри и антиваксъри, удара ще понесе бизнеса. И тоя път ще е тотален нокаут. Защото 20% процента ваксинирани и със розови сертификати, просто не могат да осигурят нужното потребление за оцеляване на ресторанти, големи вериги и т.н. Театрите и оперите са друга бира - те така или иначе са си губещи от десетилетия и се захранват от бюджета. Ама то квадратния ще го усетим като спрат постъпленията в бюджета. А ви си дуднете за ваксъри и антиваксъри.

50

Анонимен

преди 2 години

След 2 години ако ти се случи нещо? Може страничните ефекти да са бавни.

49

Хъммммм

преди 2 години

Абе тези ваксини одобрени ли са в България?

48

Ще се мре!

преди 2 години

Никога няма да се ваксинирам, нито да си издавам сертификати. Ебeте симайките фашисти

47

Анонимен

преди 2 години

Аз съм с 2 дози на Пэайзер още от май месец, нищо не ми се случи, никакви странични реакции. Антитела имам много, установено с кръвен тест.

46

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите капят като есенни листа....Проверки до дупка и мъстити глоби !!!Да им дойде акъла на тея л @ йняри,къде убиха с невежеството си и комплексите си толкова народ !!

45

Анонимен

преди 2 години

ВИНКЕЛА ОПРАВЯ ВСИЧКО...

44

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли какво реших аз,след пръснати повече от 300 лв. за фалшивите и незаконни тестове за Ковид, пръснати от смейството ми-спирам да плащам осигуровки на скпаната система! С мъжът ми сме под карантина две седмици, преболедували, но нямаме право на Зелен сертификат поради глупостта и алчността на някой, който си играе с народа!А някои индустрии богатеят ли, богатеят, докато овчиците кротко си блеят...

43

Меламедов

преди 2 години

Има много хора, които така са се капсулирали в кръга, от ор ъф ляци около себе си , и във фейсбук, и искрено вярват, че се случва нещо нередно и страшно, след като по такъв елементарен казус като ваксиниране реагират така, колко им е акъла за всичко останало, и какво проклятие е да съжителстваш с тях.

42

Анонимен

преди 2 години

плачете като безсилни старици, щом не можете да им набиете канчето като мъже. държавата това сме всички ние. всеки терминално болен, ако вземе със себе си по един продажнкк, скоро няма да останат такива.

41

До 52

преди 2 години

***,това да не е само в Германия бе ?!Гюле кухо,поинтересувай се как е в Русия,Скандинавия,САЩ,Япония !!!