40

ццццццц.......

преди 2 години

Не мре тоя дзвер, ейййй......!

39

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Обаче Кобургите са хитри змии.Не знам дали Фердинанд сам се е светнал или са го посъветвали, ама случайно или не кръщава сина си Борис, а Борис кръщава сина си Симеон, за да може българите да направят асоциация с Цар Борис l и сина му Цар Симеон при които България е била Хегемон на Балканите. Сетили са се, че Батенберг и Фердинанд като имена не галят ухото на народа.

38

Христо Христов

преди 2 години

Няма да е зле да каже какво е постигнал за 1000 дни. Ако не беше трагично, щяхме да се заливаме от смях на бълнуванията на този сенилен човек.Инак за златото не знам дали е фантазия или не, но зна със сигурност, че десетина дни след преврата на 10.11.89та, БКП начело с превратаджиите Луканов, Младенов и Атанасов преведоха налични 500 000 000 долара от Външнотърговска във Виена. Година след това, лъжецът-демократизатор Луканов заяви, че Живков му оставил хазната празна.

37

Анонимен

преди 2 години

На времето опорочиха управлението му същите дето днес ни управляват , а имотите са си негови , те не са на държавата , спрете да мислите като комунисти.

36

АНОНИМЕН

преди 2 години

Заради такива мър-ши сме на това дередже.

35

Анонимен

преди 2 години

Ако Симеон първи беше като тебе,предците ни щяха с камъни да го изгонят.

34

Смешко

преди 2 години

Постигнахте за кого?За Вас,или за Народа?

33

оправих ви за 800

преди 2 години

Нагъл дедо

32

Запознат

преди 2 години

Винаги ми е било смешно когато доказани политически трупове започнат да дават акъл за това как да се управлява и какво да се прави. И тоя и Костов и всякакви други бити карти а напоследък и гербаджии се изказват..... И винаги ми е било странно защо те когато държаха власта не направиха тези промени .....Но кокала е по важен от народа...

31

Анонимен

преди 2 години

До: Божеееее, прости ни (номер 14) А то само този хубавец да беше! Не помниш ли как един бивш министър председател се беше изказал лично: "Eгaти държавата, щом аз съм и премиер!" Поне си беше честен да си признае, а не лъже като мадридския лъжец!

30

Анонимен

преди 2 години

Като го гледам,вече е взел-дал,ама това не му пречи да ламти за още.По-важно е ще потърси ли някой сметка на тия,които му угодиха на прищевките.

29

Гледай Вера СУ ....

преди 2 години

.....И МИСЛИ---ТОВАЧАКА БЪЛГАРИЯ И ТЕБ АКО ИЗБЕРЕШ ФИГУРАНТА!

28

Анонимен

преди 2 години

саксо куборгите - потърсете ги в гугъл конспирацията е много дълбока

27

аман от Кобургите

преди 2 години

НАГЛЕЦ! Престанете да ни го натрапвате!

26

Поплавски

преди 2 години

"Кой аз,нищо не искам за себе си,България е моята Родина"!Киворк направи историческо интервю с Кобурга, когато той още беше в Мадрид.Днес до последното дърво и керемида си взе "родолюбеца",дори ни се подиграва с някакви календарни дни,вмъкнати в думите му за масово заблуждение.Стадо сме,мислим като такова,затова сме на това дередже.Дано Бог да помага на бедните българи!

25

Анонимен

преди 2 години

Мене квантовата по ме кефи от ядрената, требе да ни дойде некой квантов физик да ни оправя.

24

Анонимен

преди 2 години

Ами като един проект на популизма той си взе неговото. Той е глобалистка пасмина, виден сатанист и радетел на СИФ, Римския клуб и разни други красоти. Поредният изпратен месия да ни спасява преди време, като тези двамата сороски момци с промяната и Харвард знанията. Само един читав виждам аз, който би провел политика за запазване на националните интереси и не е масон и сатанист, но репутацията му пред хората е срината от Херо Мустафуната, травестита от американското, който го погна с Гранитски.

23

aa1830

преди 2 години

Вижте интервюто на Кеворк с него където казва че не иска нищо от родината си, да не очакваме такива неща от него и накрая лицемерната му усмивка!

22

Тодор Живков

преди 2 години

Бананаджии! Кой го избра тоя? Кого ще си изберете сега да ви оправя? Радев, Бойко, Кирил, Нинова ... - ха ха хаааааа! Добре ли е демокрацията! Яжте банани!

21

Анонимен

преди 2 години

Може да не е било максимума по време на Кобурга, но съгласете се той е ядрен физик на фона на това което имаме в момента което си е явен цирк.