180

Анонимен

преди 2 години

НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ??? Едно име, за да си смени човек, се води ДЕЛО, водиш свидетели и в не малко случаи съдът ОТКАЗВА да ти смени името беееее!! Вие тук ми говорите за гражданство, където този хубосник може да е акционер, може да извършил измами, може да е получавал или да има да получава пари по договор, може да има позиция или мястъ, където не може да има други освен канадски граждани, може да е извършил углавно престъпление....може ОЩЕ 1000 неща, НЯМА как просто да се откажеш, то си има процедур

179

Д'Артанян

преди 2 години

Киро е невинен. Просто много "страхува" ГЕРБ и ДПС. Така ми изглежда на мен.

178

опетков

преди 2 години

Според мене сме свидетели на много добре обмислена конспирация. Кирчо харварда канадски трябваше задължително да стане министър, за да може да набере точки и да пробута пропрезидентската си партия. Никаква конституция, никакви закони не могат да спрат хунтата и задкулисието на Прокопиев в стремежа им да заграбят изпълнителната власт и да осигурят втори мандат на резидента. Службите са разбити и със свалени *** от рашковци и радевци. Няма леви, няма десни, всички се "почтени". Гласувай народе!

177

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Значи ако аз декларирам, че не съм гражданин на България, от утре автоматично спирам плащането на данъци и такси? А ако декларирам, че не съм жив, от утре няма да плащам ток и вода?

176

Анонимен

преди 2 години

Н е е концерт по желание. Днеска му се иска канатско а утре не.

175

До 236

преди 2 години

Беше,беше служебен на Чорапа,игрите с грипенчета,с колите на гранична полиция с по нисък клас,тогава и сегашния премиер който не се забелязва си уреди децата на държавна работа,а,бе и Герджика ги върти,стана алчен и се самозабрави.Но да ни тика тия две крушки, ,само да дига имиджа на Радев,щото е зависим от двама измамници и всички го виждат,не вървим на добре.

174

Анонимен

преди 2 години

При получаване има срок както и при отказване. Трябва първо да се откаже, да чака и чак тогава когато има официален докъмент, че не е повече, едва тогава може министър.

173

ДС/БКП-СА НА ВЛАСТ

преди 2 години

Каквото искат-това си правят РАДЕВ И СИЕ..

172

До 230

преди 2 години

Акта не е еднистранен,ако само декларираш отказ.Може да бягаш от наказателна отговорност,данъчни измами и др.Как всички преди този лъжец в подобни случаи без циркове се отказаха от министерски и депутатски места,а тоя кариерист разиграва дори КС.Какво васалство,простотии на пишман професор.В декларацията пише конкретно" нямам друго гражданство",не отказах и чакам одобрение.Съмнителна е датата на подаване,дали е преди указа,защото показа хвърчащ лист без реквизити.Изглежда проф.Г е васал на Киро.

171

Анонимен

преди 2 години

Този не беше ли бивш служебен премиер назначен от Румен Радев през 2017 год.?

170

Интересно

преди 2 години

До Не си прав пич Точно така и Българската държава е поставила условие на г-н Петков. Можеш да станеш министър само ако отговаряш на тези и тези условия, ако не отговаряш не може.

169

Канада

преди 2 години

Не разбирам, защо намесват Канада. Изискването министър да е гражданин само на България е решение на българския законодател.Винаги можем да го отменим и да не сме васали и да зависим от друга държава.Но в един момент нашите законотворци са решили, че така е правилно. Канада си следва тяхното законодателство и процедури по даване и прекратяване на гражданство.Тук става въпрос спазено ли е българското законодателство към април месец.

168

неандерталец

преди 2 години

Ако Канада счита Кирил за неин гражданин, то той да се оправя с нея и да представи доказателства за статуса си и тоагва да скача за министър. Ако отговор от Канада няма значение, тогава защо въобще коментираме гражданствата на всеки кандидат? Но тогава, според мен, излиза, че и Конституцията е формулирана неправилно.

167

Не си прав пич

преди 2 години

Канадските срокове и решения нямат отношение по този казус. Казуса представлява отношения между България и Киро Петков, а не между България, Канада и Кирил Петков.

166

неандерталец

преди 2 години

Едва ли могат да го държат насила. Това е Канада, сигурен съм, че има срокове за отговор. Но дори и да го държат насила, това е личен проблем на Кирил Петков. Да си реши личните проблеми преди тези на българските граждани.

165

Гражданин

преди 2 години

Ако си гражданин на Афганистан да речем и решиш да бягаш от талибаните и поискаш да си смениш гражданството, а талибаните не ти дават документите, ставаш дефакто заложник на талибаните. Де факто ако си се отказал от своето гражданство, няма значение дали са ти го приели. Ти си се отказал. Това е едностранен акт. Решението на Канада не играе никаква роля в този казус.

164

каун

преди 2 години

До неандерталец == е добре айде, по твоята логика пък излиза, че Канада може да го държат насила гражданин 3 години, докато минат изборите. Къде го има това?

163

Анонимен

преди 2 години

Щом така скачат срещу Петков значи става въпрос не за пари ,а за много мног пари.

162

неандерталец

преди 2 години

По тази логика излиза, че няма значение и че е бил канадски гражданин. И Брендо, ако нямаше украинско гражданство, можеше да поиска такова от ареста и да го пускат. Само защото ти си заявил едно действие, не означава, че отговорната страна го приема.

161

Mousacca

преди 2 години

Да се види на коя дата е пуснато заявлението, има ли "нАтурален акт", ако да - зелен светофар, Кирле ти си! Ако не, присъда, конституционална криза, и тъй натам. Ама Киро Петков каза че ги е пуснал на 14-ти така че аз имам доверие че няма да лъже за това, но да видим - да каже съда, като види доказателствата.