158

USA

преди 2 години

И ЕДИН ДЕН ......НЕМА ГО САИУЗА НА ЕВРЕИТЕ ШО КИТАЕЦА КУПИЛ УИРОПЯ !ИМАИТЕ ПРЕДВИД ЧЕ ТУРЦИЯ Е СОБСТВЕНОСТ НА САУДИТСКА АРАБИЯ !

157

Анонимен

преди 2 години

ще има два типа хора: ВИСША КЛАС със сертификати като ние и плебеи-селяни без сертификат като вас!

156

Анонимен

преди 2 години

160 очевидно си неграмотен. Ние българите сме ваксинирани повече от американския и английския народ взети заедно. Никога не сме били антиваксари, но определено сме антиковидваксъри! Причината е, че тази уж ваксина не е ваксина а препаратче. И с хората се извършва опит. А нашата потъпквана от 6 месеца Конституция казва, че опит с мен ще правят само с изричното ми съгласие. Е, не си давам съгласието. Това е мое конституционно право. А Конституцията е над международните наредби. Уважавам държавата!

155

Анонимен

преди 2 години

Още един фашизоид.

154

Анонимен

преди 2 години

Как може да наричате свобода използването на сертификати, които делят хората? Вие наред ли сте? Това си е чисто принуждаване за ваксиниране, който твърди, че не го вижда очевидно лъже. Държавата не е за да ограничава хората. Те не са деца, за да им казва как да се пазят. Това е нелепо. Живеем в свят на държавата майка, която наказва ако не се съобразиш с това, което тя е предвидила за теб. Това е някаква пагубна глобална тенденция.

153

Анонимен

преди 2 години

аз пък само като видя широката усмивка н Кирил Петков и се оправям от всички вируси!

152

Анонимен

преди 2 години

157 и това ще свършат ако Урзула нареди

151

Анонимен

преди 2 години

А на зеления сертификат отгоре кога ще сложите пречупения кръст? Вече петолъчка бол, време е в центъра да нарисувате и символа на новия четвърти райх.

150

Людмил

преди 2 години

Аз искам да въведат зелен сертификат за хранителните вериги. Ще помогнат много на бизнеса.

149

Анонимен

преди 2 години

Китайски вирус, китайски тестове, китайски правила за носене на маски, китайски затваряния, китайски ограничения на принципа на зеления коридор... Сигурно и очите ни трябва да са дръпнати съгласно нормативните европейски директиви.

148

Анонимен

преди 2 години

До ШашиСпортният министър: Биха ме, но съм добре, даже ям луканка

147

USA

преди 2 години

ПРОЧЕТЕТЕ МАИН КАМПФ НА ХИТЛЕР СЕЕДНО Е ПИСАНА ДНЕС !

146

Анонимен

преди 2 години

Просто казваме НЕ, НЯМА ДА УЧАСТВАМ и циркът ще свърши за нула време. Заслужилите тогава няма да са много добре.

145

Шаши

преди 2 години

145: Ще се стигне и до сопа и гьостерица. Няма да се измъкнат.

144

Анонимен

преди 2 години

Оная шушомига в образованието се изцепила, че искал зелен сертификат за училищата! Моля! Тия психопати ли са? Айде да почнете със почтен сертификат да влизате в политиката, че като ги гледам тия не са нищо друго, освен кукли на конци на фарма мафията. Ей, на ББ му бяха по-големи топките да се опълчи на гъзовете от запад, вие уж на изток гледате, а май джобовете от запад пълните. Егати пропадането. Айде чупка от управлението на държавата. И да знаете, който въведе тоя сертификат е самоубиец.

143

Анонимен

преди 2 години

най добре да направят пред болниците терени за "игри на смъртта" - състезание с коли и арена за гладиаторски битки. Само победителят ще го взимат в КОВИД отделение!

142

Злобар

преди 2 години

Щях да й сложа епитет Крава но не искам да я приравня с тези благородни,безвредни и полезни животни . Да си запази жалките си съвети за себе си .

141

Анонимен

преди 2 години

Фашистът радев ни докара тия сертификати, чрез протежето кацаров.

140

Втрещен

преди 2 години

Зеления сертификат щял да спаси заведенията от фалит?!?! Тази сепла женица няма прадстава дори какви глупотевини е надрънкала. 80% от населението е неваксинирано и няма изгледи да се ваксинира. Значи, вместо да оставя 5 лева за една бира в заведение с приятели, ще си я пия за 1 и 20 , ако ще седнал на каса от бира пред магазина със същите приятели. Как точно заведението няма да фалира?!

139

Шаши

преди 2 години

Сега виждаме, какво е било след 1944г. умните и неудобните са премахнати. Гашляците, започват да се учат и образоват. Същото е в момента.