178

На изборите!

преди 2 години

Българи, записвайте как сте гласували с телефона/смартфона!!! Ще са необходими за оспорване на резултатите в съда! На предишните избори 1/3 от проверените хартиени отрязъци са с различен резултат от посочения в протокола! Това, според математиците се равнява на 5 мандата!

177

Анонимен

преди 2 години

Асен Василев със сигурност е фалшифицирал софтуера за изборите. Неговият бив съдружник го каза- Той е мошеник, но е много умен. Те затова искаха машинно гласуване и ИТН се хванаха

176

Анонимен

преди 2 години

Това е 164-то интервю за последните две седмици и тоя си повтаря едно и също. Няма дори и едно ново изречение.Аз само не разбрах как баш те ще спрат кражбите и даването на пари на наши хора, като те за 4 месеца направиха точно това - назначиха си, където можаха, техни хора на хубави заплатки. Пример - адвокатката на Кирчо Лена Бориславова като експерт към ББР за само 8000 евро.Пак никакво равенство между думи и дела.

175

Няма да стане!

преди 2 години

Международните финансови мошеници Кирил Петков и Асен Василев няма да се класират!Българите не сме толкова глупави! Вече е доказано, че сте присвоили 27 милиона от българските данъкоплатци за 58 дни на предишното служебно правителство, в което е участвал Василев! Данните ги има в мрежата, цитирани са документи! А колко са усвоили и продължават да усвояват чрез ББР, бедна ви е фантазията!

174

Анонимен

преди 2 години

ислех, че при Борисов стигнахме дъното, но дълбаем ли дълбаем надолу. Единият с две дела за интелектуална кражба, едното прекратено по взаимно съгласие...ясно е за който разбира, а другият подал фалшива декларация. Ако България беше нормална държава, не му мърдат поне три години затвор. Но не...платените медии мълчат, а платените социологични агенции им дават нереално високи проценти.

173

ОО

преди 2 години

Българина избира между Тошко африкански и Кирчо задокеански не гласува за умните.

172

тя

преди 2 години

Ще гласу вам за ПП , много ги плюят , страх ги е от тях ! Във вас ни е надеждата нещо да се промени в тая държава , стига са ни крали !Напред с ПП !

171

ИЗМАМНИК

преди 2 години

Киро е изпечен лъжец и измамник и трябва да влезе в затвора. Моля Ви, г-да/ г-жи/, журналисти, стига сте му давали думата. Вие така му правите реклама, а той е за затвора.Радев също е нарушил конституцията. КС докога ще мълчи? ПП е една измама на Кирчо и Кокорчо. Няма да вземе и 4% Българите са наувни, но не и прости!

170

Анонимен

преди 2 години

Даже Ристьо се усети, НО не се осмели да застане и да се прави на борец за истината, МАЯ гледа УПЛАШЕНО и вижда ускорението по пистата НАДОЛУ, НО и затвориха УСТАТА с обещания за власт/ АМА АКО ВЛЕЗЕ/ шах и мат.Сценаристите разбраха, че ИГРАЯТ по ЧУЖД СЦЕНАРИЙ, БЯХА УПОТРЕБЕНИ! ВСИЧКИ ГЛАСУВАХА ЗА МАШИНЕН ВОТ, КОЙТО ЩЕ БЪДЕ МАНИПУЛИРАН ОТ ИНТРИГАНТ ПРЕДАТЕЛ РАДЕВ !НИНОВА МИСЛИ ,ЧЕ Е СПРЯЛА КРАЖБИ НА ПАРТИЙНИ СТРУКТУРИ, НО свинарят от ПЛОВДИВ Е ПРИЯТЕЛ НА РАДЕВ, идват едни ГРАНДОВЕ за милиони

169

Абе

преди 2 години

Ко стана с завода за електромобили?Кога ще са по магазините?За един приятел питам!

168

анономен

преди 2 години

Тия ли бе ще вземат 30%?))))))))))))))Ако влязат в парламента ще е късмет!!!!!!!

167

ОСТАВКА

преди 2 години

Хващам се на бас че повече от 7% няма да вземете.

166

Анонимен

преди 2 години

Оказва се че, документа който уж е от канадските власти за отказ от гражданство, е фалшификат, ето това е Киро измамника.

165

Глей ко става

преди 2 години

Бате ще размаже Киро в Пловдив

164

Хора

преди 2 години

Записвайте си номера от бележката след гласуване със смартфона, ще потрябват в съдъ

163

Анонимен

преди 2 години

100% тези с Радев ще фалшифицират вота, друг шанс тези мошеници да влязат в парламента нямат.

162

Приличат на

преди 2 години

Пухчо и Таралежа

161

Кода е в тях

преди 2 години

Няма никакво съмнение че тези шебаняци ще фалшифицират венецуелския софтуер

160

Каракольо

преди 2 години

Тоя канадеца тотално изчатка майна

159

Съмнение

преди 2 години

Тия двамцата са шарлатани един бизнесмен описа как Асен Василев го е измамил като му продал софтуер и после продал ключа на китайците. Въпросът е дали са поставени за да фалшифицират софтуера за изборите