60

Анонимен

преди 2 години

Искат висока смъртност, ама няма как да се получи, щото няма да се ваксинираме.

59

БАН- Конкурси

преди 2 години

Математика Витанов има вече по-голям член с който куреспондира с ГЕРБ -МЪЖЕ. Честито проф. Витанов. На ДОБЪР ЧАС ПРОФ.ВИТАНОВ! Бъдете здрав и все така информирайте обществото с точните научни прогнози за пандемията !

58

Анонимен

преди 2 години

В България средно в последните 5 години са умирали около 60 000- 100 000 на година.Тази година ще са около 150 000 и повече.Смятайте сами

57

Анонимен

преди 2 години

Интересно е да прогнозира колко ваксинирани ще починат. Вече е ясно, че в България и смъртността сред ваксинираните ще е най-висока. Което няма как да се обясни с антиваксърите.

56

БАН- Конкурси

преди 2 години

Честито ЧЛЕН КОРЕСПОНДЕНТ НА БАН за проф.Н. Витанов !! Днес събранието на академиците и чл.кореспондентите ЕДИНОДУШНО му присъди това престижно звание! На ДОБЪР ЧАС ПРОФ.ВИТАНОВ! Бъдете здрав и все така информирайте обществото с точните научни прогнози за пандемията !

55

математика Витанов

преди 2 години

Някой се е изпикал на колата ми, но това не е истинския пик. Пикът ми е в кофата пред калкулатора. Базовото ми число за довечера ще бъде 777659.

54

Анонимен

преди 2 години

Прав е, днес започнаха да раздават смърт-часовниците.

53

Анонимен

преди 2 години

Смъртността в България за 2021 година е два пъти по-висока в сравнение с 2018 и 2019 година.Защо не знам? Можеби Ковид е причината или пак умирате на пук?

52

истината

преди 2 години

ТАКА Е, КАТО ТУРИЗМА И КРЪЧМИТЕ СЕ ОКАЗАХА ПО-ВАЖНИ ОТ ЖИВОТА!

51

Анонимен

преди 2 години

Боже,ако Витанов попадне в групата,кой ще ни прогнозира...

50

ПИК НА ПИКА

преди 2 години

ЗНАЧИ СЕГА ЩЕ ИМА ПИК НА ПИКА ОООУУККЕЙЙ

49

Анонимен

преди 2 години

Ние отдавна имаме висока смъртност.Втори след Перу сме.На къде повече?

48

Анонимен

преди 2 години

Витанов, за по-ниската заболеваемост в София и Пловдив днес хвалиш лекарите на първа линия. А в друг твой коментар от края на лятото тази ниска заболеваемост я отдаваше на умишлено скрито боледуване на хората от тези две области, особено в София. Софиянци просто били безразсъдни и не се тествали. Витанов, кое от двете е вярно? Ако са верни и двете неща, кое преобладава - трудът на лекарите или играта на руска рулетка, както го беше казал?

47

Анонимен

преди 2 години

Всички който стигат до интензивното са смъртници.

46

Порочен кръговрат

преди 2 години

Вече повече от година в България НИКОЙ не е умирал от естествена смърт. Уникално. Европейският съюз плаща едни пари за справяне с КОВИД19. Колкото по-голяма смъртност, толкова повече пари. Процент остава в държавната администрация. Другото се раздава на лекарите... щото се "борят" със опасната болест. Те отчитат куцо, кьораво и сакато за заразени защото и те си получават парите според процента отчетени заболели.... СПРЕТЕ ЕВРОПЕЙСКАТА СУБСИДИЯ ЗА КОВИД И "СМЪРТНОСТА" ЩЕ НАМАЛЕЕ ... Значително.

45

Анонимен

преди 2 години

След 12 години унищожително управление, това е резултата...Болни хора от лошо здравеопазване, на последно място за всичко, корупцията изгони инвеститорите и вкара само мошеници и първи по смъртност. Дано вече се проумее, като се вижда какви мултимилиардери създадохме....Дано, ама надали...

44

Анонимен

преди 2 години

Училищата, наистина. Не искат маски, не искат ваксини, не искат мерки, не искат дистанционно, абе кво на м... та си искате? Има ли пилот в самолета?

43

Нюрнберг

преди 2 години

скамеъката на подсъдимите ще бъде дълга

42

Анонимен

преди 2 години

Бе тоя Витанов, че пукне от гадните си папиломи, па се загрижил за некой си вирус от който, че *** хипипипотичен брой хора.

41

до 36

преди 2 години

Ама МНОГО си се объркал. Математиците правят математически модели, предупреждават. Когато се стигне до болница, особено в интензивното, обикновено е много късно. Докторът не може да ти даде душа на сила.