370

Анонимен

преди 2 години

До до 362 от славянин "Докога ще ви чакаме". Мен няма да ме чакаш, но иначе за мерките, всички чакат да минат изборите, защото познават психологията на ***. След това ще стане весело. След МНОГО МАЛКО ще имаш възможност да "демонстрираш" величието си. Жалко, че то се състои в скоростта, с която ще се заровиш в пясъка.

369

Сатаниста измислил

преди 2 години

вируса ще пуска и нови гадни щамове.Много ясно е.А думите на Кунчев "повечето болници работят нормално" звучат като черен хумор.

368

Анонимен

преди 2 години

Подобно информирано съгласие подписва всяка втора българска кифла, която се боцка с дермални филъри.Ваксинацията предпазва и от тежко преболедуване и те прави по-малко заразен. С една дума овладява се епидемията."Експертите" които твърдят обратното по какво са експсперти точно? Или пак когнитивен дисонанс?Относно ваксините - не само, че предпочитам да се информирам от истински експерти, но имам и съвсем истински личен опит, който доказа, че ваксината предпазва. И добре, че работи!

367

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите кажете как ние неваксинираните ви заплашваме, продължавам да не разбирам.

366

Анонимен

преди 2 години

Върнах се преди 3 дни. Минах през 6 държави. НИКЪДЕ НЕ МИ ИСКАХА НИКАКЪВ СЕРТИФИКАТ. Аз и нямам де. Тръгнах и се върнах с антигенен тест за по 33 лева.

365

морски

преди 2 години

А къде ще идват все повечето европейски бедни социалтуристи?!Иначе за много други неща са ни изолирали, но това беше и при соца.

364

до 362 от славянин

преди 2 години

И аз не виждам в твоите постове пълнота, само напъни да ни ''докажеш'', как ''ще ни принудите'' да ви играем по свирката, ама хайде де, принудете ни, докога ще ви чакаме!?

363

Анонимен

преди 2 години

Абе тая пандемия ни лиши от безсмъртито, на което до този момент се радвахме.Няма друг начин по който да ти отговоря.А и в случая с тези ваксини, които е измислил вируса, скоро ще предложи и ваксина. Тива беше мое твърдение преди година и нещо.Не си ли съгласен , сега пък освен живота ваксините спасявали и икономиката, това в УНСС ли го учите?

362

Анонимен

преди 2 години

До до 372 от славянин Напротив, там отидох напълно по собствено желание, наясно съм с условията на ваксинацията, както и с възможните странични ефекти и съм наясно, че това е напълно рутинно действие. Останалото са си твои фобии. Ако сега наистина си убеден в глупостите, които дрънкаш, след като изтече периода, който сега дъвчите (и който съм сигурен, че ще се увеличава все повече с течение на годините), ще си просто поредното балъче, което ще се самозалъгва какво си е мислело. :)

361

Анонимен

преди 2 години

Славянин си търси аудитория да си пооправи самочувствието и да се изживее на интелигентен, но понеже няма кой да го слуша се е натресъл тука.

360

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 382 Ако от това дали си миеш зъбите зависеше дали икономиката няма да блокира, дали болниците нямаше да спират редовния прием и това децата да могат да ходят на училище, тогава примера ти щеше да е аналогичен. Така примера ти е просто неадекватен. Чудя се, дали антиваксърчетата наистина са толкова глупавки или нарочно се правят на утрепани та не разбират какви са проблемите покрай закъсалата ваксинация. Клоня към второто, но все пак ...

359

до 372 от славянин

преди 2 години

Ти не си ''всички'! Сещаш ли се какво те накараха да подпишеш преди да те набодат!? Няма как хем да те задължават да се бодеш хем да те задължават да подписваш документи за информирано съгласие защото ти не си там по твое желание а по чуждо! И нали се сещаш че ако не си се подписал че не си информирано съгласен няма и да ти сложат дозата!? Аз например не само че нищо не бих подписал, ами и ще изискам те да ми предоставят декларация, че поемат медицинска и съдебна отговорност за това което правят

358

Анонимен

преди 2 години

Да твърдиш, че като се ваксинираш предпазваш другите е толкова далече от науката, все едно да твърдиш че аз като си мия зъбите по три пъти на ден и не ям сладко, ще спася от кариес всички живеещи на мойта улица.Ама казах ви давайте го по-сериозно,отегчавате и обиждате публиката.

357

Анонимен

преди 2 години

*** найш колко ми дреме, не съм Еврогъзолизец! Да си живеят у запада, с емигрантите.. мноо ми трябват

356

Анонимен

преди 2 години

Отваряй Антиваксърпарка - и никакви банани за обитателите

355

Анонимен

преди 2 години

Не,светът изолира България, в пореден опит да ни накарат доброволно да се ваксинираме.Наблюдаваме масово недоверие в институциите, което започна много преди пандемията, не може този спад вечно да го обяснявате с теория НС конспирацията или неграмотност.6000 гръцки медици, които загубиха работата си и те ли спадат към носещите алуминиеви шапки.И за да ви отърва от невежеството причината не че сме антиваксъри, а се казва епигенетика, който не го мързи да чете какво значи това.

354

хайде холан

преди 2 години

Както казваше синът ми като малък.."Много та важно"! То и без това къде да пътува човек..с тези ограничения,,,паспорти,ковид-правила...маски и пляски...***-й-на-та ви !!! На лъжата краката са къси..

353

пешо

преди 2 години

Има и руски ваксини господа от ЕС.

352

Анонимен

преди 2 години

Що не си таковаш таковато. Голям праз па смре се юрнали на път. Умреял съм им за фалшивата цивилизация и лукс, айде бе. Ня се ваксинирам.!

351

Лекар

преди 2 години

Боли ме ...а