7

Ужас

преди 2 години

Този небългарин, сиреч интернационален отрок, се опитва да прави свои тълкувания на нормативните актове и да ги насажда. Утре ще каже, че той може да тълкува всичко както му дойде. Оказа се поредният лицемер, който се преструва по дързък и упорит начин като почтен. Това ако не е непочтеност, тогава какво е?

6

Кривондел

преди 2 години

Казано с няколко думи - "Конституцията трябва да се тълкува така, че да ме устройва!"

5

куку

преди 2 години

По голяма наглост от този Мошеник не съм очаквал .Законите каквито и да са трябва да се спазват. Промени закона който не ти харесва има си процедури

4

Анонимен

преди 2 години

""Конституцията трябва да принадлежи на живите, а не на мъртвите. Даването на ново тълкуване на конституционните разпоредби в контекста на новите поколения може да бъде от съществено значение за избягване на текстовото изменение на конституцията от учредителната власт."" Тоя ОТКРИТО говори за промяна на Конституцията, за да се угоди на личния му казус!!! ТИЯ ли ще ни управляват? ТИЯ ли са "новите"?

3

1

преди 2 години

Жалък престъпник. Конституцията принадлежи на хората, които искат да живеят в държава с правов ред. Ти не си от тях!

2

Анонимен

преди 2 години

Kлoyн

1

Анонимен

преди 2 години

Ако ще променят конституцията заради Истанбулската конвенция,да променят и закона за по лесно притежание на огнестрелно оръжие,че да покажем нормалните колко ги обичаме "модерните"