161

Анонимен

преди 2 години

"Такъв родолюбец като теб не може да не се интересува, защо Радев плюе на националните идеали на българските възрожденци, с тяхното мнение за руските престъпници. :)" - Както писах по-долу, това също ме интересува, затова искам дебат по въпроса между двамата. Искам да знам какво мислят и двамата за Левски, за Османската империя и също за Русия и ролята й през 19 век. Доволен? ... :)

160

Анонимен

преди 2 години

Днес са любители на турските поробители и мразят Левски,

159

Анонимен

преди 2 години

Тогата Няма никъв Шанс , Волен също е кандидат за президент. Истинския лидер!

158

Анонимен

преди 2 години

Благодарности, разбира се и към Генерал Бойко Борисов и Ахмед Доган, които заставайки зад кандидатурата на проф. Анастас Герджиков ни предоставя уникалната възможност да гласуваме за истински демократичен кандидат! Огромният интелектуален потенциал на проф. Анастан Герджиков, гарантира на нас българите, че ще имаме за президент обединител на народа, който немедлено ще реши всички икономически, политически и социални проблеми!

157

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 181 "Ако не го направи до ден-два, значи е вярно и ще продължавам да го напомням безплатно на всички до изборите!" Разбира се, че безплатно ще тролиш: тъй като нямаш себеуважение да не го правиш. Иначе щеше да искаш обяснения на Радев защо работи за руските интереси и щеше да го напомняш безплатно :))))) на всички. Такъв родолюбец като теб не може да не се интересува, защо Радев плюе на националните идеали на българските възрожденци, с тяхното мнение за руските престъпници. :)

156

Анонимен

преди 2 години

"С други думи, си лалаш с пълното знание, че няма да се случи." - Напротив, искам да се случи, колкото и да не ти се вярва, защото и моето мнение относно освободителката не е такова, каквото си мислиш. И Левски ни е предупреждавал за това, че който ни освободи, той ще ни пороби. Обаче някой да отрича Левски вече ми идва доста в повече отколкото някой да идеализира Русия и постъпката й отпреди повече от век. Нека Герджиков го отрече публично, иначе както писах и по-долу безплатно ще го напомням!

155

До Хах

преди 2 години

Какво е "шнорхил"?

154

Анонимен

преди 2 години

Оп, налазили гробчетата - с гробската кандидатурка, гробските статийки и коментарчета. Е нищо, пробвайте се пъкда удържите властта. Нищо, че след управлението на шефа ви е такъв хаос и съборетина държавата, каквато не е бивала и след военно време с тия непосилни огромни заеми!

153

Хах

преди 2 години

Замислете се колко случайници минаха през президентството а доскоро и продавач на шнорхили се пробваха да ни пробутат за премиер

152

+

преди 2 години

НЕ, благодаря!!!

151

Анонимен

преди 2 години

До "Най-обичаните публични личности..." - Не знам кои са тези най-обичани личности и изобщо не ме интересуват честно казано. Аз няма да гласувам за някой, защото някой друг щял да гласува за него. Искам да знам, дали написаното в интернет относно мнението на Герджиков за Васил Левски, Османската империя и т.н. е вярно. Ако не е, трябва час по-скоро да излезе и да го отрече. Ако не го направи до ден-два, значи е вярно и ще продължавам да го напомням безплатно на всички до изборите!

150

Алекс

преди 2 години

Герберския троляк твърди,че фуражка не става за президент.Интересно дали фуражка става за вицепрезидент.

149

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 170 "Съгласен съм и подкрепям идеята ти (от този, писал за дебата за Васил Левски по-долу)." Съгласен си, но това нищо не означава, защото Радев ще трябва да си плюе на работодателя, а това означава да го поканят на чай при Путин. С други думи, си лалаш с пълното знание, че няма да се случи.

148

Поручик Ржевски

преди 2 години

Господина е обединителя на ГЕРБ и ДПС

147

Анонимен

преди 2 години

За чорапите на Радев вече отдавна знаем, ама дали Баце е опънал зелените жартиери на вицето никой не казва.

146

Анонимен

преди 2 години

Циркаджии

145

Анонимен

преди 2 години

До Хак ви е! - ОК, щом е опорка, нека Герджиков да излезе и публично да отрече това, което пише в нета. Ако не го направи, значи ти пишеш опорки, които са ви казали да пишете. :)

144

Анонимен

преди 2 години

"Аз настоявам дебата да бъде разширен до меннието на нашите възрожденци (не само Левски) за "освободителката" Русия, да видим дали меннието на Радев съвпада с тяхното." - Съгласен съм и подкрепям идеята ти (от този, писал за дебата за Васил Левски по-долу).

143

Хак ви е!

преди 2 години

Ооох малеей, опорката, че нямал жена и деца се срина, сега е следващата с турското робство... Жалка и паникьосана тайфичка сте, ама нека ви! Много си бяхте повярвали, че сте победители, но професорът ви обърка сметките!

142

Анонимен

преди 2 години

Най-обичаните публични личности, най-успешните музиканти и артисти, най-щедрите меценати, интелектуалци, ректори, заслужили майстори на спорта и български герои, ясно заявихме подкрепата си за проф. Анастас Герджиков и Полковник Невяна Митова! Аз лично не си спомням друг случай, в който елита на държавата е бил събран заедно, обединен зад идеята Република България да има истински демократичен президент, който блести с интелект, знания, висок морал. честност, професионализъм и родолюбие!