61

изнервен

преди 2 години

До 75. Как коя, жена му, разбира се. А, ако не знаеш, има и син. А ти си долен гадняр, типичен завистлив и злобен ***.

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 76: Това обаче не означава, че ще подкрепят и Герджиков. Може просто да не гласуват.

59

гражданин

преди 2 години

До чекмеджан. Мнението му, както и на много разумни българи, е че е гнусен компромат на ДС и кликата около фигуранта.

58

Анонимен

преди 2 години

Този път Радев няма да може да има подкрепата на ДПС както на предходните избори.---------=========-----------Нито преди 5 години му е трябвала тази отровна "подкрепа", нито сега му трябва.

57

Анонимен

преди 2 години

Каква битка? Радев ще потърпи да го джавкат няколко пудела украсени с панделки за месец и всичко ще утихне.

56

Анонимен

преди 2 години

Съжалявам, ама на мен нещо този ректор ми се струва, че бяга по левия тротоар... Коя ще е първата дама, ако спечели? Което няма да стане, де.. но все пак, не може без първа дама.

55

Анонимен

преди 2 години

Подмазали са и Богдана Кара дочева и Стефан Димитров,защото налИ уж бяха седесари и по-нормално беше да гласуват за представителя на ДБ.

54

Майна

преди 2 години

БРАВО НА РЕКТОРА, ЧЕ ОБЕДИНЯВА ХОРА ОТ РАЗЛИЧЕН ЕТНИЧЕСКИ ПРОИЗХОД! ВСИЧКИ ЧОВЕЦИ ДА СЕ ОБЕДИНИМ ЗА ДОБРОТО НА ОТЕЧЕСТВОТО! А престъпници има от всякакъв етнос - за това си има съд!

53

МП

преди 2 години

Гербаджиите си мислят че народа е съвсем неук и ***.Представят ни професор !!! голяма работа.Ректор на университет. Само че и той бил правил далавери.Изписвал пари на старата си майка /незнам какво е правила в университета/ Значи професора е от тяхното котило.Като виждаме университетите какво качество на образование дават последните 30 години ни е ясно че и този ПРОФЕСОР е от новите, демократичните.Общо взето неможе да се намаже на Радев на малкия пръст.Балотаж няма да има!

52

еще

преди 2 години

И кака Лили също.Учудих се защо,но отговорът е ясен-мъж зам.министър в боковото...

51

Анонимен

преди 2 години

Хитър ход на ГЕРБ с кандидатурата за президент. Ще спечелят доста десни гласове на образовани хора, ненавиждащи Кремъл и руския поробител.

50

999

преди 2 години

Радев е биткаджия на дребно точно като Волен и Копейкин. ПСИХОЛОГИЧЕСКИЯТ ИМ ПОРГРЕТ Е ИЗБИРАН ОТ ЕДИН И СЪЩ ИНСТИТУТ. Не мислете, че е случайно. Такива случайности няма!

49

Излел Делю професор

преди 2 години

Фейме Кестебекова е също в инициативния комитет.Демек-Валя Балканска,ти да видиш...

48

Анонимен

преди 2 години

Обективно погледато Герджиков няма шансове и от ГЕРБ го знаят, затова го издигат като "независим". На втори тур максимум да привлече гласовете на ДБ и то не на всички. Няма да му стигнат за победа.

47

Анонимен

преди 2 години

Не познавам професора,но като видях муймуните от инициативния комитет и особено Румянка Коларорофка,отидох да павръщам.

46

Асан

преди 2 години

Вадете суджука и бирата всички партизани :)))

45

Калеко Алеко

преди 2 години

До БРЕНДО ... Брендо не но Черепа спокойно можеше да се кандидатира, така щеше да има и по-добра позиция от която да се разправи с Гешев и ББ, а фигуранта щеше официално да назначи за свой ординарец ... !!!

44

Обективно

преди 2 години

Ограничен. Недалновиден. Стеснен мироглед. Подвластен на Майсторите от ДС в Консултативния му съвет - настанени на топло. Разведен и женен Нещастно втори път по Голяма принуда. Избран по стечение на обстоятелствата, защото БГ народ никога не е желал Жена за Върховен водач. Познайте за кого става въпрос?

43

Радев - УВО 2021

преди 2 години

Да строява гвардейският батальон за последен път и да фърля шапката, че грамата идва

42

"Президент"

преди 2 години

Напълно излишна институция в България за един фактически фигурант, който единствено може да създаде проблеми вместо да ги разреши... Чорапът е доказателство за това...