201

Анонимен

преди 2 години

Нещо им немам доверие на тези проучвания! Може би "квадратичните им отклонения" не са много квадратни! Това беше шега,но, наистина прогнозите за "Радев-президент" ме озадачават. Работата ми ме среща с много хора, повече от средностатистически гражданин. Никой около мен не харесва Радев. Окъде идват процентите му?

200

El Buci Escobar

преди 2 години

До Севи ТВ - ЗАБРАНИЛ СЪМ ТИ да си пишеш с други мъже. Ще кажа на някоя друга колежка да му каже. Звънни на Тома Бикова да му се обади.

199

Севи ТВ

преди 2 години

До El Buci Escobar - ОХ БРАВО БУБИ! Така се зарадвах от победата ти! Сега ще пиша на Главния да го отпразнуваме довечера!

198

Анонимен

преди 2 години

Аз вярвам най-вече на разума, но все пак името Слава Севрюкова не може да се пренебрегва в никакъв случай. Според нейно предсказание (ако е вярно написаното в нета) хубавото за Бг след промяната 89-а година ще дойде, след като се изредят 20 правителства. Служебното в момента е 18-тото след 1989, така че направо да бием шута на следващите 2 по-бързо и да идва 21-вото хахаха

197

резултатите на галъп

преди 2 години

са проекция на предписанието спуснато им от сценаристите от Козяк

196

Анонимен

преди 2 години

Киро все още е канадски гражданин и РИК ще го изхвърлят от листите, измамника все още не е показал документ от Канада.

195

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Журналистката Ана Заркова , била майка на Крум Зарков от БСП , и учередителка на Инициативния комитет за избора на Радев??! Определено , не знаех това ----явно Радев ще замени Корнела със Крумчо....за по-голема сигурност и предвидимост в БСП, след изборите....!Радев ще се огражда със свои хора в ръководството на всяка партия.

194

Не виждате ли?

преди 2 години

Пак ще ви излъжат и ще се измъкнат като пръъъдня из ***.

193

El Buci Escobar

преди 2 години

Пак ги бих.

192

Анонимен

преди 2 години

Възраждане никога няма да влезе в парламента. Американците са издали заповед и Брюксел са напълно съгласни да се води борба срещу всички националистически партии и движения в ЕС тъй като те са заплаха за планът на глобалистите. Националистите искат ликвидиране на ЕС и НАТО и връщане към старата система на автономните държави. Това разбира се никога няма да стане. Големите няма да го позволят.

191

Анонимен

преди 2 години

Скапаното е че има 21 процента сектанти които минават с двеста целата държава

190

Гроби Таласомо

преди 2 години

До ВарненецЕ, що точно 5,6?:))) некви тънки сметки на Костадинов;))) Ако кайте "Слава на Тангра" ще го закръглим на 10%;)))

189

Абе

преди 2 години

....откакто купиха машинките и Галъп почна да "предвижда" резултатите с над 110% преди изборите....Що така ,бе...???!

188

Калеко Алеко

преди 2 години

Абе Учиндолският стратег нали се беше заел да изчегъртва ГЕРБ, а излиза че го изчегъртаха с цели 10% и го направи този дето изпълваше със съдържание представите му за преЦедент на нацията ... "Проекта Кирчо и кокорчо" ще отнеме % и от другите метежни формирования, като награда за подкрепата им за фигуранта, а най-лошо ще го отнесе дамата от с.Крушовица на която вече и готвят заместник - комсомолецът Крум-Блъди-Зарков, който прати майка си да издига кандидатурата на фигуранта и да уреди въпроса..

187

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

И от този парламент няма да излезе правителство !

186

Варненец

преди 2 години

Защо лъжете за "Възраждане"? Те взимат над 5,6 %! Платена социология.

185

Четем

преди 2 години

Киро отново е с двойно гражданство

184

Анонимен

преди 2 години

За който и да гласувате все комунистите ще спечелят. Всичките тия партии дето ги гласят да влизат в парламента да комунисти.

183

Ами

преди 2 години

Не е нормално хората да гласуват все за ГЕРБ

182

Да бе да

преди 2 години

Те предния път викаха че ИТН ще са трета политическа сила, ама биха Тиквата като Мече у Дувар