15

До Анонимен 9

преди 2 години

"Училищата ......иначе хуманитарна катастрофа !!!" - - Че тя вече е налице - хуманитарна, духовна, интелектуална, социална - пълна държавна катастрофа, която настъпи и споради затварянето на същите тези училища вече година и половина. Ха стига толкоз си михте ръцете с тях. С нищо няма да ви помогне затварянето им. Но пък ще имаме цяло неграмотно и социално неориентирано поколение. Точно това е най-голямата катастрофа, от която не единици, а всички сме потърпевши!

14

Вулканизатор

преди 2 години

Витане, провери ли си налягането днес?

13

Наздраве

преди 2 години

ХЕм реве че искат да го бият, хем продължава

12

Анонимен

преди 2 години

Детето ми се отказа да учи математика заради такива математици. Една цифричка не каза, само че жълтото ставало кафяво, като минавало през сенчесто-лилаво.

11

Отвратен

преди 2 години

В качеството си на какъв този човек ежедневно ни залива с прозренията си? Лекар ли е? Не! Тогава?

10

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

до 2 Къде си видял нападения и заплахи? Всички казват който иска да се ваксинира. Обиди срещу нежелаещи да са опитни мишки колкото щеш. Не стига че сте заблудени ами сте и нагли.

9

Анонимен

преди 2 години

Училищата ......иначе хуманитарна катастрофа !!!

8

Анонимен

преди 2 години

Витанов всеки ден се изхожда " компетентно " по въпроса и с времето се натрупва огромна септична яма с ваксърски умозаключения ,която ще се изсипе върху главите на всички "компетентни" "професори" по въпроса.

7

Дедо

преди 2 години

Нищо не каза за Ретроградния Меркурий !

6

Картофчо

преди 2 години

Айде, този пак изпълзя отнякъде!Заместниците му не бяха достатъчно нагли и не се справяха!Наложи се да му прекъсват отпуската :))))))))))))))))))))))))))

5

Анонимен

преди 2 години

Витанов ши мрът ли ба бате. Ного зрезан тоа вирус бе бате. Каде мине душа не остая. Неговата *** и вирус. Цел свет ше измре. Ше останат само кравите конете биволете козите и овцете. Тогаа тоа вирус ши умрие от глад.

4

Дифузия-мифузия

преди 2 години

Истината е, че през последните десетилетия българите са една от най-болните нации в света; с едно от най-лошите здравеопазвания; фиктивни болници, фиктивни легла, кухи амбулатории; полуплатено-полубезплатно лечение. Хората мрът от неглижиране, неприемане в болниците; миналата година за 3-4-5 месеца се бяха изпокрили личните, лекуваха по телефона, ако изибщо го вдигаха; измряха, да, хиляди хронични болни, онко сърдечно от това, че никой не ги лекуват. Но всичкото Ковид ги устройва да се оправдава

3

Анонимен

преди 2 години

мръсен математик само лъже колко пари му дадоха от щаба???

2

Анонимен

преди 2 години

чакаме поредна агресия от антиваксърската мафия, как тоя нищо не разбира. милиони се хвърлят за атака срещу ваксинираните хора, нападения и заплахи

1

Анонимен

преди 2 години

Няма ден без Витанов да се изкаже - и то без конкретика - всичките му прогнози са мъгляви тип "оформя се вълна", "еди-къде-си е червено, обаче наоколо е виолетово", "обхватът на заразата ще расте", "разпространението е дифузно".