99

Демокрацията

преди 2 години

Животът, дори и най-дългия, приключва много бързо и завършва внезапно. Всеки миг безмилостно поглъща времето. 30 години мизерия - следващите 30 ще бъдат още по мизерни, и животът ще изтече като миг.

98

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - при управлението на Владимри Путин Русия увеличи бюджета 24 пъти, военните разходи - 32, БВП - 14 пъти. Скочи от 36-то на пето място в света по БВП. Валутните резерви се увеличиха 48 пъти! Ръст в селското стопанство. Повишение на заплати с 18,5 пъти! Повишение на пенсии - 16,5 пъти! Намаление на смъртността сред руското население с 1,5 милиона души годишно и вече има положителен прираст.

97

Закопа ни

преди 2 години

Радев е виновен че живеем зле. Загубихме една година да избираме правителство за да може путлеристите да са на власт

96

Анонимен

преди 2 години

Требе да дигнат стафката като у Люксембург да зимаме стафки!

95

Ужас

преди 2 години

Дори в Румъния минималната часова ставка е два пъти по голяма от в България

94

Анонимен

преди 2 години

В ЕС и НАТО под американското партньорство една трета от населението на България измря през последните 30 години от болести и мизерия, два милина българи слугуват на запад защото в България няма работа и ги чака гладна смърт, в България останалите етнически българи са малцинство, 80% от работещите българи живеят в бедност. Нали СССР се разпадна, социализма се провали, няма го и няма да се върне да ви плаши, кой ви пречи да се развивате, защо сте в калта и още повече затъвате?

93

Анонимен

преди 2 години

А Путин е завършил само Ленинградския.

92

Анонимен

преди 2 години

Добрата новина е, че ще продължавате да живеете все така в демокрация, е, не точно като скандинавската, ами по скоро като демокрацията в Хондурас, Гватемала, Нигерия, Хаити, Филипините, Коста Рика и почти целия западен демократичен свят където има западна демокрация. И децата ви ще живеят така, и внуците ви, и вие когато се пенсионирате на края на живота си ще живеете в демокрация, защото демокрацията е най-добрата система.

91

Защо

преди 2 години

Минималната часова ставка в цяла евроа е между 5 и 10 евро, само в България и Македония е 1,8 евро

90

Анонимен

преди 2 години

При социализма родителтеи масово си колеха децата от бедност и отчаяние, но вестник Работническо дело не пишеше за това, защото при социализма при Тодор Живков нямаше свобода и демокрация.

89

Демокрацията

преди 2 години

България успешно премина цикъла на де-индустриализацията и успешно навлиза в цикъла на де-социализация.

88

Тралала

преди 2 години

До 103 Тогава политбюрото ги пращаше да учат в Москва и Ленинград, а сега Харвард

87

Напускайте масово

преди 2 години

Който работи на 650лв по 12 часа на ден е ***

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен при социализма родителите не си колеха децата заради безизходица и отчаяние.

85

от Франция

преди 2 години

Аз съм на 4750.

84

Тодор Живков

преди 2 години

"Защото социализма се е появил преждевременно другa'... млади приятели. Той е недоносче. А щом е недоносено - трябват специални грижи. То ще стане юнак, и ще го направим юнак, но трябва да видим каква е действителността". Тодор Живков, изказване пред студемти на 8ми декември.

83

Здравейте

преди 2 години

Работя в Германия и получавам 3500лв на месец, а цените са по ниски на хранителните продукти. Тук ако работиш по вече от 8 часа ще влезеш в затвора. Има много хора които работят на 4 часа. Тока е 30 цента за квт/ч. Последната една година плащам двойно за газ.

82

xaxsasб

преди 2 години

До Лъжат ви - Проблема е баш в корупцията, щото ако не джобеха тревоманите щеше да има поне още 20,000 - 50,000 образовани българи, които щяха да си стоят в държавата. Да работиш е начин на мислене. Който работи в България ще работи и в САЩ и в Русия и в Тамбукту. И вместо да се толерират свободите на работещите подаряваме на мързеливите. Политиците отново си мият съвестта, ама пак на чужд гръб.

81

Анонимен

преди 2 години

До xaxsasб Абе малко трудно ще имаш 8 деца на 1-2 години.

80

До газаджиите

преди 2 години

Русия няма газ за нея си