53

Математик Томов

преди 2 години

"Самият математик е ваксиниран с две дози." Часовникът вече тиктака за колегата Витанов. Тромбът пътува към гениалния му мозък.

52

Док

преди 2 години

И отново папиломения гном си уйдурдисва числата както са му наредили. Преди едно известно време спрягахте числото 8(осем) за да изчислите реалния брой хора преминали през вируса. Ама с 8 вече не излиза сметката и го сменихте на 4. Накрая да не стане да ти се редуват по 4 (четири)манннаффа на всеки 6(шест) часа във затвора!!!

51

Анонимен

преди 2 години

Ако математика е прав, то значи вече трябва да сме го докарали до стаден имунитет. Той не отчита, че изкаралите го имат 13 пъти по-силен имунитет, т.е. ако ваксината пази 6 месеца, естествения имунитет е 5 години и половина, поне по сегашни данни.

50

Анонимен

преди 2 години

57, точно! И да кажат колко *звезди* от тея гов няри в холивуд има дали фира....или те само се разболяват да кажат на света колко е лошо и колко е опасно без ваксини. Като педофила том хенкс и кадъната примерно

49

ХонДо

преди 2 години

Ние от обсерваторията те подкрепяме професоре и всички сме се ваксинирали - за съжаление има много зомбиран антивсичко народ, който нио дърпа отново в казана - то и затова девол ни не трябва да го пази

48

Анонимен

преди 2 години

Спокойно професоре, ще имате възможност да уморите още толкова с отровните инжекции, дано тогава да мирясате и да удовлетворите гаспадарите.

47

Анонимен

преди 2 години

когат видя 50 починали депутати от 240 които са, в един ден ще повярвам, че има опасна зараза, дотогава, само ще ви се смея и ще разказвам кви вицове разказвате на новоовцете които търсите, 240 в една зала, няма нито един сред статистиката починали, а би трябвало да поне 25%

46

Анонимен

преди 2 години

Много начетен и много точни прогнози дава професора, ама в България един друг професор казваше че 70 процента са ***-или - тъпили и трудно ще го разберат - все пак се иска и малко мозък да имаш в главата а не само бръмбари

45

ДжоЛан

преди 2 години

само така професоре! трябва от сутрин до вечер да мутафиш това племе, щото много от тях се мангъреят.

44

Анонимен

преди 2 години

До: 43 и 44 Аз досега не познавам такъв - да го е повторил КОВИДа. А около мен над 70% от всички които познавам го прекараха още миналата година. Само двама трима знам които го прекараха наскоро, но те не се бяха заразили досега! А за няколко души знам болни, които са даже ваксинирани!

43

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше "щита", щехме да гледаме "трупове" по улиците......хахахахаха :)) Откъде ги изкопават тези индивиди, незнам просто.....хахахаха :))

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 43, и с мен се случи същото, карах го два пъти, възможно е да са били дори три пъти защото преди пандемията пътувах из чужбина почти всеки месец. Съмнява ме ваксините да работят след като антителата от предните преболедувания не вършат работа.

41

Анонимен

преди 2 години

витанов пак ли не е сред болните? а някой от шефовете му? или кампанийката пак реклама и правят?

40

Алекс

преди 2 години

До Анонимен 19 Признай си,че и ти си математик,не се срамувай.Не е нужно да скатаваш като анонимен.

39

dakotabg

преди 2 години

Хора,1-во е математик и 2-ро е ваксиниран два пъти.Е,не ви ли стига това,да му простите....

38

Луди ли сте?

преди 2 години

Хора, ваксинирайте се! Кой трябва да излезе на екрана или да го напише в интернет, за да го разберете? Самият Господ ли?

37

Анонимен

преди 2 години

До Алекс, ти си фенче на фигуранта и Кокорчо, нали. Личи ти, не че искам да ти кажа че си ***, но натам клоня де факто :)

36

sss

преди 2 години

малко са му тия 2 дози да си шиба поне по една на седмица! тоя е за затвора за всяване на паника!

35

Анонимен

преди 2 години

а един колега го кара за трети път ковида и сега е много зле

34

Анонимен

преди 2 години

прекарах ковида миналата есен и сега ме повтори - преболедувалите нямат никаква защита - за какво си говорим и какво ни лъжат мангъровци че сме защитени доживот