173

Германец

преди 2 години

...Никола Николов...

172

Германец

преди 2 години

Адвокатът талибан Никола Никола защо не заведе дело, като е толкова ербап?

171

Анонимен

преди 2 години

тия точно антиуаксъри са употребили повече препарати от който и да било друг, ама иначе искат да попречат на някой който има желание за ваксина - колко сте нагли

170

антиваксър

преди 2 години

откога антиваксър е цензурирана дума, не искате да говорим и пишем за тях ли

169

Бay

преди 2 години

антиваксърите не искат никой да се ваксинира заради повечето права на хората със сертификат. Завиждат. :D

168

Ъхъ...

преди 2 години

АнтиваксАри... АнтиваксЪри... АнтиваксЕри... Камелия, последно как се пише???

167

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите в този сайт станахте като феновете на Тиквата. Току се изока някой полуграмотник да обяснява какъв разцвет и било по времето на тиквения султанат и какъв крах ще настане отсега нататък. Та и вие така, неваксинираните са виновни за всичко, ще става ужасно, а досега е било супер. Ставате смешни и твърде очевидно платени.

166

Анонимен

преди 2 години

аз не мога да разбера на тия *** какво им пречат хората че искат да се ваксинират, да не би някой да им бърка в ***

165

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Голяма част от тези антиваксъри да прекарали обилно количество синтетични *** през ноздрите си, но ваксина никога. Тя е отровна. Бай ти *** разбира от вируси и ваксини. Тези да се пратят сега за месец в панделата да им обърнат хастара, но ме съмнява, че това ще им хареса

164

Анонимен

преди 2 години

От кога да искаш разрешително и информация за ваксината се счита за нападение? Използвали са агресивен език, според на брифинга на РЗИ Варна, което е нещо съвсем друго. Не ги оправдавам, естествено, просто изопачаването на истината замирисва на пропаганда.

163

Анонимен

преди 2 години

До до 193 от славянин Така. Беларус. Други?

162

до 193 от славянин

преди 2 години

В европа само Беларус не се поддаде на ''пандемиците''! Те явно разсъждават така: ''ако целия свят се е ид.отизирал и ние ли трябва да се ид.отизираме, за да не се цепим от колектива''!? И правилно разсъждават!

161

ТИМовград

преди 2 години

Варненските *** - най-галемите ***!Колкото по на североизток, толкова оскотяването е по-видимо.

160

Анонимен

преди 2 години

Ставате мегадосадни с тая пропаганда! Наистина ли не се усещате?

159

Анонимен

преди 2 години

Стадото овце се ваксинират. Ама изобщо не мислите с главата си. Излезте от матрицата и ще видите, че всичко е измислено нарочно. Този вирус е направен в лаборатория.

158

2луп

преди 2 години

Защо тези *** са отишли там като няма да се ваксинират? Защо не са на работа като нормалните хора в делничен ден? Какво им пречи, че хората се ваксинират? Антиваксърите отдавна са синоним на мързеливи и глупави нищоправци.

157

Kkk

преди 2 години

*** е най-умният в целия свят. Средно 70% от хората в ЕС са ваксинирани, обаче *** е имунолог и ги разбира повече нещата, затова само 20% са ваксинирани, и 10% от тях са със сертификатите от по 200 лв., сещате се. Абе *** е голяма работа, затова е на първо място по всичко в ЕС и Вселената.

156

Анонимен

преди 2 години

Толкова им е умственият капацитет на антиваксърите. Само това ще кажа...

155

Анонимен

преди 2 години

До славянин Пак да питам, кои са държавите, които са "различни", за да почерпим челен опит от тях. Изборй ги ВСИЧКИТЕ.

154

Анонимен

преди 2 години

"Протестиращите твърдели, че доставчика на ваксините, т.е. Министерството на здравеопазването, няма законово разрешително за прилагане на ваксините. Те заявили, че ще подадат и жалба в полицията за извършено закононарушение.След намеса на полицаи, които са извикани на място, пунктът е закрит. От ваксинационния екип са отказали коментар." ----///------ Щом полицията е затворила пункта, значи наистина е имало нарушение от страна на медиците.