232

Анонимен

преди 2 години

Аз съм почтен човек, само дето откраднах един софтуер и излъгах , че съм канадски гражданин. Но нищо, нали сърцето си оставих в България, а милионите ми са в Канада , в сметките на жена ми.

231

мдааааа

преди 2 години

почтени ,това ще рече с канадско гражданство или вече променихме конституцията?

230

ВОЕНЕН И ДЕМОКРАЦИЯ.

преди 2 години

НЕСЕВМЕСТИМИ.... НЕПОЗВОЛЕНА КОМБИНАЦИЯ........ РАДЕВ-НЕ СИ ЗА НАШИЯ ВЛАК.!! РАДЕВ, КИРО, АСЕНЕ.... НЕ СТЕ ЖЕЛАНИ ОТ СВОБОДНИТЕ БЪЛГАРИ.... ..

229

бай Стамат

преди 2 години

за първи път от доста време ще има интрига на изборите.социолозите още не могат да хванат настроенията, но очаквам изненади

228

Лелеееее....

преди 2 години

Пак ли ше подписваме декларации за ПОЧТЕННОСТ и ВЕРНОСТ КЪМ РУНДЬО И ПАРТИЯТА...?????

227

байтошо

преди 2 години

До 233. Ама то на тези въздухари всичките им идеи са смешни. Като онази за табелките "Община без корупция" подобно на смехотворните табелки от соца "Образцов дом" с коччината с прасета зад къщата.

226

Анонимен

преди 2 години

Боже пази България!

225

изнервен

преди 2 години

Аз ли нещо не съм разбрал добре, ама този канадският кон не беше ли преподавател в Харвард? И сега какво, зарязва Харвард и идва да оправя България? Звучи ли ви логично? И особено с ококореното си приятелче, за което бившите му колеги в бизнеса казват, че е много умен мошеник

224

Анонимен

преди 2 години

Еми, вече требва да знам, щом преди да са сформирали партия и хора подръжници, взеха да определят с кой ще работят, нещо много балон.....хахахаха :))) Забравят най-важното, простолюдието требва да ги избере, преди да си правят сметките, но явно това не е от значение.....хахахахаха :))))

223

Анонимен

преди 2 години

Бащата на киро лъжеца го каза съвсем ясно: Никога няма да се откажа от канадското си гражданство. Крушата не пада по-далече от дървото и киро е същия патриот. Той просто е видял милионите които може да окраде на гърба на българския народ. Милионите които не е успял да спечели в канада като много предприемачи защото е пълен некадърник и лъжец.

222

СМЕХ....

преди 2 години

Само РУНДЬО ше определя почтените българи....С ПРЕЗИДЕНТСКИ УКАЗ!

221

СМЕХ....

преди 2 години

ПОЧТЕННИ СА САМО ЧЛЕНОВЕТЕ НА БКП/ДС И ТЕХНИТЕ КО ПИЛЕНЦА....ДРУГИТЕ СА САМОВРАГОВЕ НА НАРОДА....ХАХАХААА

220

Асан

преди 2 години

Всички от ИБГНИ-гласувайте за партията на промяната на Киро и Асен..... Радев-президент

219

Лелеееее....

преди 2 години

...И КАТО КАК, ЩЕ ОПРЕДЕЛЯТ , КОЙ Е ПОЧТЕН....И КОЙ НЕ....????СМРАДЕВ ЛИ ШЕ ГИ ОПРЕДЕЛЯ ....???!

218

Койчо

преди 2 години

Всички от ДБ-гласувайте за партията на промяната на Киро и Асен..... Радев-президент..

217

Анонимен

преди 2 години

Ми те почтенните не се бутат като подлизурковци в партийки направени от богати хорица, които да обслужват интересите им!!!

216

Анонимен

преди 2 години

Дръжте ме, ще падна! Бъдещите членове на формацията, щели да подписват декларация за почтеност. И какво ще пише в нея? Подписвам се, че съм почтен. Ха, ха, ха, дали ще са искрени, като Киро, дето подписа декларация с невярно съдържание, когато Радев го назначи с двойно гражданство.

215

герП -мафия!

преди 2 години

Всички дребни администраторчета-калинки, гласуват дружно за боко, страх ги е, че ще има електронно правителство и хранилката ще спре!

214

Анонимен

преди 2 години

Хубаво, опитах да общувам приятелски, не става просто :)) Просто ми стана странно, как още преди да ги е избрал народа, почват да имат претенции.....хахахаха :)) Нали първо требва да основеш партия, после да поканиш хора да участват в нея и най-важното, да те избере народа.....хахахаха :)) Тез пропускат всичко от изброшното, ще кажеш току що са спечелили изборите.....хахахаха :)))

213

Асан

преди 2 години

Нема да работиш уволнен си :)))