62

До 53

преди 2 години

На теб могат и да ти дават по 15 бона в Дания,в България заплатите са по 1500 лв средно. Така че ако направят данъците като в Дания доходите на хората ще паднат много. Така че датски данъци в България не искам.Заплатите няма да станат като техните щото всички дребни и средни бизнеси ще фалират.

61

Анонимен

преди 2 години

А ток от къде за електрическите коли. Перките и солните панели могат да покрият само малка част от потреблението за битови нужди, освен това отка от тях е 10 пъти по-скъп.

60

Анонимен

преди 2 години

Пълна утопия. Както с ваксините - дадоха милиарди и още няма ваксина за ковид, а инжектират хората с някакви експериемтнални препарати.

59

От 58

преди 2 години

Ето го! Отновево! Поредния завистник! Очаквам цитати от рода на "пази боце, сляпо да прогледне", като след товаотиде в кръчмата и започне да се налива с ракия, още в 3 следобяд.

58

Стар

преди 2 години

Понеже се сетих за утопията, на хората им трябват такива неща да вярват, като няма друго на какво да се вярва. Аре чао, и успех с теслите.

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57 - Ако е на 5 години, ще ми обясниш ли КАК ТОЧНО, имат модели от 2012 с пробег от над 600 000 км? юХАХАХАХАХХАХАХАХАХА!

56

Анонимен

преди 2 години

До 56 - Ако съм луд, как имам 15к заплата, работя средно по 5 часа на ден и имам достаъчно време за приятелка и следване на магистратура? Но виж, ако искаш да живееш в жалката клоака, която представлява държават ни в мемента, това си е втой проблем. Моята цел е, да коригирам тази държвата. Вече успях да накарам ВТОРА компания, да отвори офис, за да дава високи заплати и опит, на малдите у нас.

55

Анонимен

преди 2 години

Тука някакъв си мисли че електрокара е голямо подобие на детската количка с която си е играл в детството!Няма такова работа мой!Електората има един тон батерии като тези в лаптопа ти които струват средно стотина лева!Умножи го това по 10 000 батерии и сметни колко струват!И това през най много 5 години трябва да се бракува и сменя!За 1 гр литий се преобръща хиляда тона земя и се използва колосална енергия..и за преработката още толкоз!Ами тока като поскъпне 100 пъти ще ми карашуя))))

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32Ти си по луд от мен.....хахахахаха :))) Требват такива като теб, иначе нема на кой да се смеем :)

53

от 53

преди 2 години

О lol ... на някой не му е харесло. Ем ... майната ти, мухьлооооо!

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 - Сигурен съм, че си най-обичания в махалата ...

51

Анонимен

преди 2 години

До До 38 ?!?!?!?!? Дай малко по-конретни сметни, може ли? Защото в тези "50%", всички пропускат да ти кажат, че се включват здравни, пенсия и осигуровки, а 50%, за да ти стигне целия данък, трябва да взимаш над 25 000 лева на месец, като допреди това, няма да е 50%. А за работата, з акоято едва се навиват да ми дават по 2500 лева в Българи, в Дания ми дават по 15000 лева.

50

Берлин

преди 2 години

Едно предимство има: като те накарат да си купиш електрокар, ще се научиш да караш бавно. Така ги задминавам теслите по аутобана - карат с 90, за да пестят ток, а аз с 190 и 15л на 100км.

49

Кауня от Аскюу

преди 2 години

Евробюрократите се оказаха по големи лъжци от комунистите.Едните обещваха светло бъдеще а другите екорай.То и в двата случея ще е само за някои а останалите глад и мизерия. Както и да го смятаме след 20г. личен автомобил ще притежават 20-30%от населението-точно колкото в светлото соц. минало.Трафика ще е лош спомен.Хората ще стоят с бабините губери завити в къщи защото ще се отопляват само на слънце и вятър, но 80% от тока ще отива да се зареждат атериите на богатите. И Сталин надминаха зелените

48

Стар

преди 2 години

Бех чул едно време за утопията и си мислех, че остана в миналото, но всичко изглежда се повтаря. Зеленият комунизм идва. Младите да му мислят. Отивам да измия стария мерцедес W202 на 300к км.

47

Анонимен

преди 2 години

2034 г ще си купим стар дизеляк за 1000 лева ще дам 20 бона за 10 тона нафта и ше пушим по улиците поне още 5 години след забраната, като заварено положение хахаха ви у прозти ( тутките) зелено- червени на другаря от израелско- маджарски произход сороЗ! Да е жив и здрав бай Дончо, ако се върне 2024 ще видите колички на батерии и вятърни мелници на куково лято!

46

Анонимен

преди 2 години

Електромобилите не стават за извънградско, освен ако не си решил да не вдигаш повече от 90 и да не караш зимата. Дано поне до 2035 да са им изчистили проблемите и да не са с надценка 100% над аналогичен автомобил с ДВГ.

45

Стар

преди 2 години

За леки коли може, малки като реното, карат през лятото в жегата с 40кмч като пуснат климатика. Бегай бе. Това никога нема да стане. Или ще си сложиш бомба с водород в багажника???

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Датзанина", за разлика то теб, знае кога се ползва пълче член. Какво стана, "българино"? Много си глупав и е било грешка, че си се родил.

43

До 38

преди 2 години

Ами не са 200 лв.Сега плащам 200 лв данък,ако стане наполовина на заплатата ще е 1000 лв.За година са 10 бона отгоре. За 10 години 100 бона.Хайде няма нужда да ми хвалиш болници.