71

Диоген

преди 2 години

Развесели ме коментара на Янев, колко доволни от тях щели да останат пенсионерите! Сигурно е имал предвид двамата военни пенсионери на най-важните постове в България :-)))

70

Анонимен

преди 2 години

Всичко е пределно ясно... Чорапът видя, какъв е % на ваксинирани и ще заложат на антиваксърите за да спечелят изборите... Ха-ха-ха. Пoдлеци от класа...

69

Анонимен

преди 2 години

Някои които са толкова загрижени за възрастните хора, ами тръгвайте по адресните им регистрации и ваксинирайте с мобилни екипи. Така или иначе правите някакво безсмислено преброяване. Здравето е ЛИЧЕН избор на всеки пълнолетен гражданин на Република България! Всичко друго е фашизъм!

68

Анонимен

преди 2 години

Нищо не са направили... Накратко казано. (Освен масовите уволнения без реално основание...)

67

Анонимен

преди 2 години

До До 69/75 Ама ти си успял да научиш какви са "фактите" ли? А "факторите" научи ли какви са, или понеже забравихте какви издънки правехте с Швеция, където НЕ ги бяхте научили, сега вече не използвате страната за пример (пък дано се забрави как антиваксите се омазахте с "прогнозите"?). Межуд другото, ако това са факторите, които посочваш, мислиш ли, че по ТЕЗИ въпроси СЕГА нещо можеш да направиш, и ако "не", защо изобщо ги споменаваш?

66

do 78

преди 2 години

Може би ще може, за сега не се справяме добре да направим държава, така че ще видим.

65

Мартин

преди 2 години

На изборите масово трябва да се гласува против Радан и другарчетата му от ДБ. И не за Кирил Петков, който казва, че трябвало да е задължителна менгелизацията. Не че ще могат да ни задължат. 70 процента твърдо и по никакъв повод няма да си го причиним. Но пък защо да са първите бити депутати в историята..

64

Кичка Божурова

преди 2 години

Янев - Радев флиртуват с антиваксърите. Ще ги приластят и след това ще ги изоставят. Най-гадното в цялата история е твърдението, че МЗ се било справило добре с епидемията при условие, че докараха България до топ 10 по смъртност в света, редом с африкански страни от третия свят.

63

Анонимен

преди 2 години

САЩ имат 30 трилиона дълг и 1 трилион БВП за да си върнат дълговете не трябва да ядат 30 години. Eдно време като ни приемапа имаха 4-5 трилиона дълг Обаче слепите още си живеят в своя розов сън. Байдън 2 пъти е губил избори досега, накрая като е дементирал и краварите са решили да го изберат. Всичко в САЩ е пародия и измама и фарс.

62

Анонимен

преди 2 години

До Факти "Така че въвеждането на задължителна ваксинация ще доведе само до бунт." Българския народ кога се е "бунтувал" без да бъде подкаран като стадо от някой "политик-овчар"? Аз не се сещам за такъв случай.

61

ТОТАЛЕН ПАЛЯЧО

преди 2 години

Премиерът доволен от екипа на МЗУНИКАЛЕН КЛОУН!!ЧОВЕК БЕЗ МНЕНИЕ

60

До 75

преди 2 години

По твоята логика, хората в България са 70% дебели и то значи всичките тия 70% трябва да умрат, а с 30% слаботелесни държава ще направите ли?!

59

Факти

преди 2 години

До Анонимен 52 "По принцип не налагаме задължителна ваксинация, защото не ни е натиснал ЕС. Иначе много можем да си изпатим, като ни спрат кранчето и обеднеем съвсем." И да натисне ЕС нашите продажници, народът няма да се ваксинира, защото не иска. Така че въвеждането на задължителна ваксинация ще доведе само до бунт. За спирането на кранчето. И това няма да накара хората да се ваксинират и подложат себе си на експеримент. Пък и ние сме свикнали на бедност. На българина не можеш му наложи.

58

Програмист

преди 2 години

Няма да плашат избирателите преди изборите де, много ясно. Чакай да дойде истинско правителство и друга песен ще запее.

57

Анонимен

преди 2 години

Браво Янев,вие с Радев отново доказахте огромният дух и достойнство ,което има нашия офицер.Военните са били винаги защитници на народа от самозабравили се политици и търгаши.За ген.Радев,за да спрем ислямизацията и мутризацията на държавата.

56

До 71

преди 2 години

Ми спи и ти с мъже бе! То няма лошо. Хора сме все пак

55

Голем демократ.....

преди 2 години

Българска ни работа с ваксините.Иначе държим първото място по смъртност.

54

Анонимен

преди 2 години

До АнонименРУСКАТА НАУЧНА ШКОЛА Е ПОСТРОЕНА С КРАДЕНО ОТ ЗАПАДА ЗНАНИЕ. РУСКИ Е САМО ЕЗИКА, ВЪПРЕКИ ЧЕ И ТОЙ ВЕЧЕ НЕ Е ТОЧНО РУСКИ ЗАЩОТО РУСКИЯ ЕЗИК ДНЕС ИМА 50% ЧУЖДИЦИ ОТ АНГЛИЙСКИ И НЕМСКИ КОИТО РУСНАЦИТЕ ОХОТНО КРАДАТ ЗАЩОТО ГИ МЪРЗИ ДА ИЗМИСЛЯТ СВОИ ДУМИ.

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64 "Повечето от страните в Африка, които са последни по ваксинация, са последни и по смъртност. Дано ти светне лампичката що." Изоставихте ли Швеция и Израел вече? Разбирам ви.

52

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ! Русия е бедна, пиянска държава заради лъжата и крадливостта на самите руснаци! Ето затова Радев и Янев руските почитатели затриват България, защото те ценят руските "ценности" - лъжа, кражба и егоизъм.