80

Анонимен

преди 2 години

До три години 40-50% от "ваксинираните" няма да са тук. Никой от тях няма да преживее повече от 8 години. Не го казвам аз, новият д-р Менгеле дори не го крие. Явно знае, че зомбитата ще се дупчат без да задават въпроси.

79

Анонимен

преди 2 години

До 80 защо си мислиш , че не ти вярвам и аз съм като теб и това за паникьорите си е вярно тези от колегите ми които се дезинфекцираха постоянно и носеха п.рцалчета на лицето си го изкараха тежко останалите и приятелите ми си карахме нормалните болежки както всяка година.

78

Анонимен

преди 2 години

нали сте чели, как сграда след земетресение, от 17 етаж оцелял някой, е квот е писано, и на 1вия етаж и на 18тия, квото е писано да се случи, се е случило и ще се случи пак

77

Анонимен

преди 2 години

79 е прав филмираните я карат зле

76

Анонимен

преди 2 години

Мангъра твърди, че от Ковид е починал ваксиниран човек. Но пак Мангъра твърди, че Ковид не е смъртоносна болест и не е по-опасна от настинка. Хъм или аз нещо немога да го разбера или той сам си противоречи...

75

Анонимен

преди 2 години

антиваксърската слуз все някак ще си иде.

74

Анонимен

преди 2 години

до 79 бях сериозен, не се майтапя, няма вечер в коятро да не съм на парти и сутрин на кафе, не искам да ми вярваш, щом се съмняваш, просто каах ежедневието ми кво е, извинявай, ако съм те обидил

73

До 69

преди 2 години

Няма нищо странно в твоето твърдение по лични наблюдения паникьорите спазващи всички абсурди мерки карат короната по тежко от останалите.

72

Анонимен

преди 2 години

до 76, ако се познавате с човека да ме викнеш, ако трябва да се пие, няма я изхвърляме

71

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите са болни мозъци, които искрено вярват, че свръхбогатите се грижат за здравяето им, унищожавайки същевременно доходите. Заслужават явно участта си да бъдат роби!

70

Анонимен

преди 2 години

До Иван "Тази година направих 150 литра от мойта домашна ваксина, вече съм спокоен за бъдещето си!" Ти гледай някой друг да не се наложи да я пие. ;)

69

Германец

преди 2 години

На тоя някой да му провери банковата сметка в рубли. Предполагам доста е набъбнала в последната година.

68

Анонимен

преди 2 години

един бяга цял ден за да стопи кила, друг цял ден лежи и има фигурата която желае бегача, въпрос на избор е ковид

67

Анонимен

преди 2 години

Вакснатите почват да капят като зрели круши. "Вълната" тепърва предстои. Тия които ги агитираха да се "ваксинират" ги чака трибунал за геноцид. Никой няма да бъде пропуснат!

66

Анонимен

преди 2 години

До Хемус "Нали разбирате,че Мангъров подлежи на съд за клевета!" Ами то САМО ДНЕС вече БЕЗСПОРНО СЕ ДОКАЗА, ЧЕ Е ИЗЛЪГАЛ, защото преди твърдеше, че в Инфекциозна е починал вакисниран. Едва след като Червениякова излезе с опровержение и Мангъров си СМЕНИ ВЕРСИЯТА, че това всъщност е станало в Токуда! Ако наистина "подлежеше на съд" Мангъров да беше изгорЕл само от днешните му приказки. Разбира се, той разчита, че никой няма да го съди, защото приказките му не са от никаква официална позиция.

65

Аз не мога да раз--

преди 2 години

--бера.....Кой пречи на желаещите да се ваксинират ,ако ще и по пет пъти да го направят--- ама другите умирали ,ами като така искат да си умират насила няма да стане . То не трябва да се пие, пуши и да се кара бързо, ама досега не е спряно ! Насила ли да пазя възрастните ,като ТЕ не искат да се ваксинират ,било го страх 70 годишния--- да се надупчел младия . щото на стария много му се живеело...

64

Алоу

преди 2 години

Бай *** Антиваксер знае само да повтаря - Мангъров, Чобанов и Долорес Кейхил. Игнорират всички останали лекари по света и се кланя на трите бога, дето са отлъчени от лекарското съсловие. Също така *** смята, че да лъжат висчки правителства, лекари и какви ли още не, образовани хора е много по-лесно, отколкото тез тримата да напишат една статия без никакви доказателства. Щом те го казват, значи е истината. Ама щом едните могат да лъжат, могат и другитре да лъжат. Ама важното е да са съгласни

63

Анонимен

преди 2 години

без вакса и щъкам навсякъде и не карам ковид от 2 години, дано не ми завиждате нали ;)

62

Петко

преди 2 години

Russian trash е мангалов. Ако бяхме приели руска ваксина, щеше да агитира всички да се ваксинират. Абв е изцяло руска партия и получава пари от единна русия.

61

Анонимен

преди 2 години

Леле, горките ваксърчета! Миналата година първо хубаво всички държави и СЗО оставиха да се разпространи вирусът (знаеха за него, но нарочно направиха това), за да се наложи локдаун и с един удар да бъде смазана средната класа, а сега същите тези хора много обичали бедните, давали им чудодейни ваксини и се грижели като бащи за дравето им!??? Ахахахахаха!