66

Анонимен

преди 2 години

Кирчо и Асенчо не направиха нищо за да спрат спекулата, -----////------ Каква спекула бе, клоуне?

65

Герб са гадове

преди 2 години

България никога не е имала по достоен президент мнението на Герберските онанисти не ме интересува.Няма причина да се прави провяна на нещо което работи.

64

Анонимен

преди 2 години

Некролога на ГЕРБ влиза в пред печат. За да сложи окончателно край на ГЕРБературата- Радев трябва да получи втори мандат. Това ще даде началото на разцеплението на ГЕРБ . Техния "медиен лидер" Борисов е компрометиран, разлюбен и нямат друга фигура обединител чийто имидж да бъде лъскан от медиите. Те вече нямат и медии, само ПИКаджии.

63

Анонимен

преди 2 години

Да, не на санкциите срещу Русия, повтори го пак Радев или забрави какво ръсеше последните няколко години на всеки международен форум.

62

Анонимен

преди 2 години

Кой го е избрал това служебно правителство? То не е легитимно и демократично избрано и няма право да управлява. Такава недемократична власт няма никъде в Европа. Долу тиранията и путинизмите на Радев!

61

you

преди 2 години

И какво като чорапа стане президент,важното е ГЕРБ да се върне на власт!

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 43 "Гербера пак включи виртуалните си профили и почна да заработва надницата си. Сега ще нащрака 20тина минуса, ще понапише 20тина коментара един след друг срещу Радев." Вече и слепите, глухите и заблудените разбраха, че "гербера" е само една бухалка, с която червените ДС *** на Радев млатят дръжавата и гражданите, за да докопат каквато власт още не са овладели слугите на Кремъл!

59

Анонимен

преди 2 години

Значи инфлацията ще скочи до небето? Така ли да разбираме? Защото Кирчо и Асенчо не направиха нищо за да спрат спекулата, напротив, наливат пари в албански фирми. Та колко ще стане хляба викаш? 3 лв за килограм? Ех, явно ще ядем пасти.

58

Аспарух

преди 2 години

браво г-н президент! Само надолу към тинята! Стигнали сте дъното ми ще копаете.

57

отровна гад

преди 2 години

България никога не е имала такъв Дюрекс за президент като Румен Радев!

56

Анонимен

преди 2 години

фигуранте, време е да се омиташ от президентството! Ние ще ти помогнем на 14.11. А след това? Иван Гешев те очаква! Не бива да ти се размине за поразиите и безобразията, които сътвори в държавата! Трбява да бъдеш спрян!

55

До по надолу

преди 2 години

Балтов свърши курса, като лекар в момента, в който се качи в джипката на буци. Нали помните този момент - как ходеше подире му и го хвалеше, повече даже и от оня агент, как се казваше - Георги марков. Влачат си езиците по бойковия здраво, за това вече не е в Пирогов, да е ясно на незнаещите!

54

Анонимен

преди 2 години

ВЗЕМИ ПРОМЕНИ ПОЛИТИКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, ЧЕ КАКТО СИ Я ПОДКАРАЛ... НЯМА ДА ИСКАШ ДА СЕ КАНДИДАТИРАШ...

53

Анонимен

преди 2 години

Ако се справя с инфлацията както и досега ще обере негативите , и втори мандат ще види през крив макарон

52

Отговор

преди 2 години

До 53 Не е нужно да си *** да видиш, че да се скараш с ДПС и ГЕРБ, е все едно да си загубил предварително 1 млн гласове! Предишният мандат Радев стана президент и с гласовете на ДПС!

51

Анонимен

преди 2 години

До Втори мандатДа мълчиш, червен! Никой не го харесва, неговите кучета съсипаха болниците ей така, да направят мръсно.

50

Втори мандат

преди 2 години

Целият български народ е вперил поглед с надежда във вас, г-н Президент! Хората са на път да се справят със страховете си и да повярват, че заслужават много повече отколкото шайката крадливи, нагли, арогантни мутри ги залъгваше , като със захарен памук през последните 12г.

49

Българин

преди 2 години

Да не се окаже, че по-големи разбойници докопвали властта,като тези на клепоухият шапкар, не сме имали!

48

Анонимен

преди 2 години

Радев, защо вече десет дни мълчиш за корупционния скандал с Татяна Дончева от партията на протеста и подкупването на депутати от ИТН. Нали ти създаде И бни на Манолова?Кажи сега за върховенството на закона и правовата държава?

47

Анонимен

преди 2 години

Професор Асен Балтов вчера беше позорно изгонен от Пирогов - по поръчка на назначените от Румен Радев. След 21 години служба в болницата и стотици спасени човешки животи!