51

до 53

преди 2 години

Регресията им е на лице всеки изминал ден. След средните векове, какво чакаме, някакви шамани ли? :D

50

Преболедувал

преди 2 години

Защо се издават безсрочни сертификати на ваксинирани с които те могат да пътуват свободно, считат се за неопасни за обществото, а даже в редица държави единствено те имат привилегии в обществения транспорт, достъп до културни институции и т.н., при положение че сериозни научни учреждения доказаха че Пфайзер е ефективен под 40% срещу делта варианта, че огромен процент ваксинирани така и не образуват антитела срещу Ковид, пренасят вируса, разболяват се и умират? Не е ли това цирк на абсурда?

49

Анонимен

преди 2 години

Ужасна мор настана при управлението на Радев - некадърници и празнодумци !

48

Анонимен

преди 2 години

Измама! Няма и един болен

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"ако не беше тази отвара, щама щеше да става все по безобиден" ............ Вече тръгнахме за отвара да говорим. Че сте капсулирани в невежеството си, беше ясно, но че наистина живеете в средните векове и използвате съответната лексика, е леко изненадващо.

46

до 39

преди 2 години

За сега са 23, това се учи цял живот. Училищната биология я оставям на теб, аз ще чета други неща.

45

Радев 2021 ДА!!!

преди 2 години

Айде пак 1626 , колко пари им даде щаба да ги пишат с корони а? Я ги дайте тука да ги видиме тиа болни а каде са бе защо ги криете а бе лъжци???

44

Анонимен до 45

преди 2 години

Не разбрахте за 1 година и нещо как става, положителен бърз тест направен в болница и когато се осведоми РЗИ за да може положителния да е под карантина се издава документ за преболедувал, имам такъв, РЗИ идваха и ме проверяваха на адреса ми. А за издаване на сертификат за преболедувал няма как да има, по-скоро поздравителна картичка че си го прекарал и си ок, може. Сертификати за преболедували не трябва да има!

43

Анонимен

преди 2 години

Какво всъщност искате - да минат десет години, преди да се използват ваксините? Просто търсите оправдание. Нали след десет години вече ще е безсмислено. Дори и да го има вируса тогава, вече ще са съвсем други щамове, и ще трябва да се правят нови ваксини. И пак ще имате повод да казвате, че не са изпробвани. И така до безкрайност. Абсолютно празни приказки са това.

42

Анонимен

преди 2 години

До 42 dr. Evil Ваксините срещу ковид се изпозват от август 2020 - оттогава минаха една година и два месеца - достатъчно дълъг срок - пък не се вижда никой да е мутирал, обезплоден или поразен от автоимунни заболявания

41

Анонимен

преди 2 години

Графиките на. броя на новозаразените и починалите пак показват повишение. Какво ли ще стане след 15 септември, когато и децата тръгнат на училище?!

40

Преболедувал

преди 2 години

Защо за да пишат някой че е умрял от Ковид е достатъчно да има положителен бърз антигенен тест, а ако си жив този положителен бърз антигенен тест не е достатъчен за да докажеш че си преболедувал Ковид и да ти издадат шестмесечен сертификат? Това не е ли пълен цирк на абсурда?

39

Анонимен

преди 2 години

отварата прави мутацията, не ваксината, когато им сложат тая експер. отвара и се заразят и с друг вирус, двата заедно с отварата правят такива мутации , ако не беше тази отвара, щама щеше да става все по безобиден

38

Анонимен

преди 2 години

До 33 Ако вземеш статистката за естествената смъртност, ще видиш, че ако наблюдаваш 1 милион души е нормално от тях да умират всеки ден по 45-50 души или към 1300 души на месец.(от болести, от злополуки, от старост). А вие, антивиксърите приписвате естествената смьртност на ваксините.

37

Анонимен

преди 2 години

За последните 14 дни имаме близо 20 хиляди нови случая и 769 починали от вируса по официални данни. Реално починалите от вируса са 2-3 пъти повече, но ги регистрират като починали от нещо друго, защото не са тествани

36

Заразявайте

преди 2 години

Ако сте млади заразявайте колкото можете повече хора с ковид. Ще го изкарате леко. А колкото повече възрастни починат от ковид толкова повече имоти ще се освободят на пазара и цените им ще паднат. Това ви е шанса за евтино собствено жилище.

35

до 38

преди 2 години

Жалко, напразно си си затрил тия 23 години. Прочети пак учебника за 10-ти клас. Та дано нещо ти влезе в кухата лейка.

34

до 34

преди 2 години

Имунолог съм, биология уча вече 23 години, един цял живот

33

Анонимен

преди 2 години

В Турция затова Ердоган нареди да се бият трета и четвърта игла, тъй като китайската ваксина се оказа с 30% успеваемост. И част от сърбите се вдянаха с нея и затова също я отказаха. Спутник V се е ОК. Защитава не по-лошо от Файзер и модера и е по-добра от Астра-Зенека.Ваксинацията е и трябва да си остане личен избор, тъй като всеки ще си прецени според възрастта, болестите, работното място, контактите и други фактори. Иначе спекулации ще правят и ваксъри и антиваксъри.Хайде със здраве!

32

до 30

преди 2 години

И какво толкоз си разбрал от биологията? Да не си биолог?