21

''ХАОС

преди 2 години

Да ХАОС , в раздаването на шайката на герб , на безотчетни МИЛИАРДИ !Тия калинки от герб не разбраха че в България има ПРАВИЛА И ЗАКОНИ !

20

Анонимен

преди 2 години

Така ли,бе Аврамова?А кой раздаде предварително милиарди на неотчуждени терени и без разрешителни за строеж/

19

Анонимен

преди 2 години

наглите шопи сте мн открехнати, Баце ви направи магистралки за Бургас, Тюркието и на Гърцията да ходите домати на плажа да ядете и сега много знаете за Хемус, тя е за плебеите да чакат.

18

Анонимен

преди 2 години

Ся, гласуваха за лъотчика, после за чалгаря и други фракции, да си сърбат надробеното. Баш ме боли шпека, аз нагоре работа нямам, имам си магистрала до гърция, до нащо море до сръбските кръчми и към европа, за по малко време стигам до Виена отколкото до Варна, дали ще ходя до Варна????Дали ще има инвестиции като от средна БГ през Румъния до централна европа е 10-дена път с камили???, а може да се инвестира в Румъния?? Пак гласувайте за промяна и празни приказки, а мене пак няма ме боли шпека.

17

рус негър

преди 2 години

Ше ви оправи каката. Даже ше ви го натакова.

16

до смях

преди 2 години

поредния дървен експерт си, кое е незаконното в строежа нс Хемус, учадтъка Белокопитово Търговище е почти готов но не разплатен и вече 4 месеца е неизползваем, а на 98% е завършен.

15

1

преди 2 години

До Анонимен-14 тя може да оправи,само тиквата.

14

Didi

преди 2 години

А оня Нанков защо не е в затвора след Своге?

13

Анонимен

преди 2 години

То ако човек се захване навскякъде ще излезнат нередености. Като цяло това слабо ни интересува, искаме прогрес по този както и всички останали инфраструктурни проекти. Може асфалт да не ядете, но да ви е ясно, че няма разивата икономика и инвеститори да идват без никаква инфраструктура, а пък ви не яжте асфалт.

12

Анонимен

преди 2 години

Силната и Руса кака ще оправи България ...

11

Анонимен

преди 2 години

не съм им фен на гербавите, но наистина е тотален хаос в тоя ресор. Тая министърката е тотално не да подпише какъвто и да е документ. Нищо не се разплаща, фирми седят без доходи за свършени работи. Участъци по Хемус и къде ли не стоят незавършени защото тази спря вдички плащания. Като не иска фа подписва да си дига парцалите и чао, друг читав да дойде, даскалици работа не вършат

10

Анонимен

преди 2 години

Мутренската "партия" така работи! Минават, асфалтират ти имота, пък ти после се оправяй да се жалваш в мутренската прокуратура и мутренския съд.

9

Анонимен

преди 2 години

Яки гербави лъжи! Спазвали закона... Рекетьори и престъпници!

8

смях

преди 2 години

И тази ми била министър?! "Това, което интересува мен и всички граждани е строи ли се магистрала "Хемус"? Отговорът е не.", отсече Аврамова". Значи не я интересува дали е законно, а дали се прави това, което са си наумили. Не, г-жо, мен не ме интересува дали се строи ли не, а дали е законно! Кога вие в герб ще се научите, че за да има държава, трябва да се спазват законите. Иначе сте като ромите, които берат тухли и строя къщи на чужда земя и без разрешителни.Айдуци сте гербеаджиите и това е!

7

Анонимен

преди 2 години

кво, се връща ли сега бойко джипаро? или се отдаде на арчалък от заграбеното.

6

Анонимен

преди 2 години

ти на мен аванс ми дай акъл не искам

5

анализатор

преди 2 години

Хаосъ го създадохте вие,герберастката партия.А оня павиан няма равен на себе си-***,нагъл,с престъпно поведение.Опростачи и всички ония,които не бяха такива,встъпвайки в редиците не престъпната организация.То идва затвора за вас,просто смяната на гешко ще отпуши наказателните дела срещу вас.Герберастка престъпна с.***.

4

Проста Кърджалийкса

преди 2 години

"Ако идва икономическа криза, няма да я решим само с пари на калпак"Таз мома забурави за кой Бойко работи май...

3

Така е

преди 2 години

Еми няма магистрали без Бате Бойко.

2

Анонимен

преди 2 години

Не се строи. Само се чагърта.