87

много правилно

преди 2 години

след като цървулите нарушават закона, трябва да се съдят, до сега Българиоя е осъдена от стотици граждани заради некадърното управление, проблема е че не плащат некадърниците довели до таз ситуация, а всеки който плаща данъци. За това сърдете се на управляващите ви де били

86

Сега става интересно

преди 2 години

Вече имаме десет случая на държавна измяна от лицето на снимката! Несанкционирани!Върховенство на закона викаш!С отрязаната му ръка го премиите от бой да види колко ни е хубаво!

85

И тоя

преди 2 години

Продължава да ни оправя !

84

Значи

преди 2 години

Некви хора на времето твърдяха, че имало чадър над мен - то се видя колко има чадър над мен , обаче над тоя има и искам да знам кой го държи. Всеки опит това нищожество да спази един закон на Република България и да приеме, че има някой над него бива блокиран.Ръката държаща чадъра да бъде отрязана!

83

Анонимен

преди 2 години

За загубените територии, обвинявайте Чърчил и подадената салфетка към Сталин, тоест на късче хартия са ни решили съдбата, без да ни питат естествено :))) Въпреки че наши войски са се сражавали на страната на СССР през последната година от войната :)

82

Анонимен

преди 2 години

приложете запис от интервюто му при Кеворкян, фактът, че бил премиер през периода 2001-2005, както и дела срещу заврения зет, доказано некорумпирания, задължително срещу Олимпи и всичко ще си дойде на мястото. Ако имахме политици, в конституцията ще запишат, че са държавни

81

Гешееееевв

преди 2 години

Какво виждаш на снимката Гешев?Цар?НеПремиер?НеНе знам кажи ми?Държавен изменник Гешев!

80

Имам подозрения:

преди 2 години

Че държите копилето живо само за изхода и да се гаврите с нас. Бог да ви убие

79

Анонимен

преди 2 години

Върнаха му имотите, покри си дълговете по казината в Европа, всичко е точно :))) Иначе нищо не сте чели и гледали за Борис III, голем авторитет е бил на Балканите :) Хитлер лично го е молил да прати войски в СССР, когато работите са се спекли на фронта, нашия железен, отказал :)) За евреите същата работа, отново отказал на Хитлер, представете си каква смелост требва да притежаваш, за да откажеш на нацистите тогава :))) Това го казват западни историци, не наши :))

78

Анонимен

преди 2 години

ЕВРОПЕЙЦИ, СЪР... АКО СМЕ ПЕЧЕНИ, ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ НА ПРОТЕСТ! МЕКИТЕ КИТКИ ОТ СТРАСБУРГ ВЕДНАГА ЩЕ СЕ ОТМЕТНАТ

77

Яггхххх

преди 2 години

Я се скриии дъртьо ти от нищо не разбираш щеше да оправяш България за 800 дни какво направи фазпродади още държавата и си върна определени имоти това ти беше целта Махай се вече пенсия такава

76

Анонимен

преди 2 години

НЕ СТИГА, Ч Е ДЯДО МУ ГУБИ 30% ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА БГ, ЧЕ И ПРАВА ИМАЛ... ТЕ АКО ВИ БЯХА ГЕПИЛИ КОМУНИСТИТЕ СЛЕД 09.09, ДА СИ СТАНАЛ ЗАКУСКА ЗА СВИНЕТЕ В ПЕРСИН... А КАЖЕТЕ СЕГА НЕ СА ЛИ СИ ГО ЗАСЛУЖАВАЛИ ТОВА НЯКОИ?

75

Анонимен

преди 2 години

ЩОТО НЯМАМЕ КАДЪРНИ АДВОКАТИ! Я МУ ДРЪПНЕТЕ РЕПАРАЦИИ ЗА 3 НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ - 2 НА ДЕДО МУ И 1 НА БАЩА МУ, И РЕЗУЛТАТА СТАВА 0:0!

74

Гаро

преди 2 години

Няма ли кой да го гръмне тоя кърлеж?

73

Кармен Златарева

преди 2 години

Тоя изкуфелни какви ги дрънкаше преди да лапне кокала? Колко милеел за БГ и българския народ....Ако не беше тъпата ДС да го доведе в БГ още щеше да сънува имоти...

72

EMIGRANT

преди 2 години

Значи дядото и бащата на Симеон управляват България почти 50 години и на финалът нямат право на имотите си и на парично обезщетение,щото те не са с пенсии или народни пенсии?!*** управляваха 45 години,а грабят и до днес,повлякоха милиарди по банки и офшорки,но никой тук не ги сравнява да се посочи направиха ли и те нещо добро или ни оставиха в калта,но на тях всичко се дължи?!Един Череп има хиляда пъти повече пари изсмукани от народа и БГ,ама вие му ръкопляскате!!

71

Гръмнете копилето

преди 2 години

Симо ще те копаме колко и да са ти дебели да знаеш!

70

Анонимен

преди 2 години

Това е се едно Радве да съди България ,че си иска сградата на дондуков 2 ,след края на мандата

69

Анонимен

преди 2 години

До ЯНКО По принцип си прав от моралната страна, но ако се разровиш по-надълбоко в документите ще откриеш, че Кобургите произлизат от унгарски евреи, които са си купили благородническа титла преди много викове. В този смисъл испанците нямат касателство, колкото онзи "изстрадал народ", който прави ми зерии откакто съществува на всички други народи и по всички кътчета на света.

68

Казах нещо:

преди 2 години

Симеон 2 се прави на т.ъ.п. Не е ....